9

Анонимен

преди 2 месеца

Затова дайте сега да дадем цялата власт на Пеевски. Той случайно попадна в Магнитски, иначе не краде

8

Анонимен

преди 2 месеца

Общо взето ПП/ДБ имат 39 ,БСП имат 18,итн имат 16 има и 36 независими плюс 47 на ДПС разцепени между Доган и Пеевски.Трябва много майсторски да се използва ситуацията с 36-те независими депутати ,щото и на нови избори да отидем пак едва ли ще се договорят за кабинет .Изисква се политически майсторлък и пластичност .

7

Зозо

преди 2 месеца

Шиши е много голяма и мазна хапка за Доганеско. Ще се задави Пиян Доган накрая.

6

Бонго Бонго

преди 2 месеца

Браво Панчугов!!!!!!

5

бай Бай

преди 2 месеца

да де, ама второто "ДПС" ще е нещо като бившето Величие - само, че "величието" ще е Шиши. И по същия начин скоропостижно ще се ocepe... :)

4

Анонимен

преди 2 месеца

Къде е Пеевски трева не никне. Имайте предвид че освен в ДПС е и в България.Ще я приключи като нищо.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Аз съм от Силистра ,селата са чисто турски .Нищо не е направило ДПС за хората там.Нищо.По улиците в селата няма асфалт ,35 години крадене и всяка година се претопля манджата за възродителния процес .Върхушката на ДПС със лимузини и самолети а електората им едва преживява ,и за това по голяма част от структурите на ДПС не подкрепят Доган.

2

Бомба

преди 2 месеца

По думите на Станислав Анастасов от ДПС по bTV лично Асен Василев, когато е бил финансов министър, се е подписал, че няма данни за злоупотреби от страна на Делян Пеевски. Такива писма е имало и от други министри. Те са били изпратени дори до Американското посолство, разкри още той.

1

Ц.Василев

преди 2 месеца

депесе банкрутираха като катебето едно време