308

До 319

преди 2 месеца

Е гледам НАТО се е разтърчало щото украинските нагляри така искат

307

този

преди 2 месеца

зеленски признавам голям артист е ,първо метна ракета в Полша за да направи конфликта световен ,сега ясно се вижда от къде идва ракетата и пак обвинява руснаците както и цирка с Буча виждам че много украинци му се заканват да му видят сметката , само нато и ес не искат да спрът тази касапница организирана от тях за сметка на украинците които със сигурност ще се обърнат срещу тях в най скоро времв .

306

Анонимен

преди 2 месеца

Руските из роди никога не си признават престъпленията. Спомнете се избитите полски офицери в Катин. Или сваленият южнокорейски самолет. Да не говорим за Чернобил.

305

До 315

преди 2 месеца

И ти реши да дойдеш тук и да наглееш така ли и,че всеки българин ти е длъжен за нещо

304

Анонимен

преди 2 месеца

ами всички нормални разбраха че ракетата е укроинска- само слугите на вашитгнон тръбят че е руска и е преди срещата на нато - добре измислено - да му мишслят укрите- разходен материал във война между вашингтон и москва

303

Анонимен

преди 2 месеца

Още колко украйнци ще умрат докато се осъзнаят ,че тази война няма да я спечелят??!!! Искайте мир и живеете!! Егати откачалките!

302

До 315

преди 2 месеца

Ами тая държава е от ония ден бе кухар,а си тръгнал да се правиш на велик Я вземи си дай реална самооценка и тогава се прави на много умен , щото тук ще ти падне някой камък на главата и без това в нея няма нищо

301

Бернар-Анри Леви

преди 2 месеца

КАКВО ЗНАЧАТ 31 ЖИВОТА НА ОНКОБОЛНИ ДЕЦА ПРЕД БЛАГОСЪСТОЯНИЕТО НА УКРАИНСКАТА НАЦИЯ??!!! - ТО Е НАД ЖИВОТА НА НЯКОЛКО ДЕТСКИ ДУШИ!!!...

300

Анонимен

преди 2 месеца

До До 313 "че в чужда държава можеш да наглееш" Не мисля, тъкмо затова руските терористи настанили се в чужда държава трябва да бъдат изнесени оттам.

299

Факт

преди 2 месеца

До До 309 Русофилите са напълно деградирали морално. Явно това е и "новия свят" за който си мечтаят и който им обеща руския Адолф - в който всички са у роди като тях.

298

До 309

преди 2 месеца

Още трябва щом си си помолил ,че тук вече ти е Урколадия

297

До 309

преди 2 месеца

Е това си е работа на руснаците бе просяк и квото си търсил като си бил много нагъл си си го намерил и тук, както е тръгнало ще го намериш пак

296

Анонимен

преди 2 месеца

Жертвите засега са 41. Не се ли срамувате подли русофили?

295

Бъдещето

преди 2 месеца

Русия ще гори.

294

До 297

преди 2 месеца

Май наглите украинци ще останат без държава,обаче като свърши всичко ще ги питаме,какво е тяхното настояще сега . Миzeрник тръгнал да се прави на умен в чужда държава

293

Анонимен

преди 2 месеца

Болницата не е поразена от руски, а от украински ПВО ракети. Има достатъчно прегледани записи и специалистите са единодушни. Зеленски прибира всички записи, вероятно ги унищожава, но информацията вече е изтекла.

292

Говедовъд

преди 2 месеца

От кадрите по време на удара ясно се вижда ,че е ракета AIM-120 oт NASAMS!Явно "Кинжалът" И е събрал очите и се е бухнала в болницата!

291

Ами...

преди 2 месеца

Що не вземете да си пооправите и противовъздушната отбрана? Примерно, да цели ракети вместо болници. Въпреки, че сте единствените в света, които с Пейтриът свалят успешно Кинжал, вижда се, че не е много успешно. Ракетата, която удари болницата се вижда, как цопва, като пирон във вода. Дори може да се засече скоростта при анализ на видеото. При удар на Кинжал, не може да се види почти нищо. Само нещо блясва и следва експлозия.

290

Анонимен

преди 2 месеца

До Психиатър - тези разрушения са от свалена ракета Калибър, загубила траектория пада и се взривява. Ракетата лети ниско над земята 40-70м с до звукова скоростКакво умничиш като не разбираш!!! Мълчи по добре.

289

мишо

преди 2 месеца

До 297 това нещо като умна фраза от фейсбуката ли е или пред блока го чу? Те като Камала Харис стана, едно и също с умно изражение на лицето ще повтаряш като си го научил!!!! )))