11

Анонимен

преди 2 месеца

В държавните фирми няма конкурси, защото назначенията са на партиен, а не на професионален принцип.

10

Еаt The Rich

преди 2 месеца

Feed thе poor!

9

Айляк

преди 2 месеца

Наши и ваши. Твои и мои. Ти на менЕ, аз на тебЕ. Конкурси? По тези ширини с подобни глупости не се занимаваме, губим си времето. А времето е пари, много пари:)

8

Мразя България

преди 2 месеца

Срам ме е че съм българин!!!!Окрадоха я тая държава най големите м1рши и после с целата си наглост ни разправят добре живеете кво ни се оплаквате.Ви Е Б М!

7

Най жалко в БеГе

преди 2 месеца

Е че излизат разни икономисти с купени дипломи и викат народа забогате всичко цъфти България стана Дубай а тя мизерия глад и помярщина все по голяма затънала и народа все по смачкан и на кредити!

6

Мигрант

преди 2 месеца

Затова ще пищите всеки ден, че имало демографски проблем. Няма образован и квалифициран, който да остава в тази зоологическа градина. Въпреки повишената раждаемост, млади хора няма да се задържат. По-добре от нулата в друга държава, но с шанс за израстване, отколкото и ние да изживеем още веднъж ужаса на родителите ни!

5

FMC

преди 2 месеца

Абе то и правителството не е избирано чрез конкурс, чрез подмяна на конституцията. Така, че проблем няма, журнналлята си лаят, мафията си върви напред.

4

Сега ли го разбрахте

преди 2 месеца

Това си е закон в Българската ко ч ина!

3

Славчо

преди 2 месеца

То и в полиции, общини, съд и къде ли не е така даже и има някакъв нагласен конкурс... затова няма се оправим никога, няма значенке кой е на власт...

2

Гост

преди 2 месеца

Да, защото фирмите с държавно участие са разделени в квотите между ДПС, ГЕРБ и БСп , както и желанието на домуса, ковачки, Панов, Сарафов. Назначават се удобни председатели за да се управляват големите инфраструктурни проекти, без значение че резултатите им от управлението на проекти е катастрофално.

1

Капитанът

преди 2 месеца

Явлението се нарича шуробаджанащина и е характерно за нашите географски ширини. Явлението шуробаджанащина, обаче води до явлението трайна и безвъзвратна емиграция на населението.