229

Анонимен

преди 3 месеца

Защо подкрепям ГЕРБ ли- НСИ калкулатор инфлация-март2020г/март2021- 0.6% инфлация- моделът Баджанаците появили се в деня на обявяването на БГ, че е приета в чакалнята на Еврозоната от ЕК един юмрук се вирна и започнаха 4/5 месечни протести обилно платени от червените олигарси- март ГЕРБ си подадоха оставката и последва ето това- само за няколко месеца- 17.8% инфлация, а после тя стигна до 30%

228

Реалист

преди 3 месеца

Борисов иска коалиция с ПП-ДБ, защото само с ПП-ДБ в коалиция ще се легитимира и ще стои добре в очите на Западните партньори! Защото ПП-ДБ са единствената адекватна политически партия! ПП-ДБ са добре образовани, политически културни, ингелигентни и млади като партия, с евроатлантическа насоченост и компетентни експерти!!!!

227

Анонимен

преди 3 месеца

и отново стабилна бедност ни очаква с вашето правителство, виждали сме ви какво можете

226

Анонимен

преди 3 месеца

Това правителство е съставено от сериозни хора, доказали се.

225

До Евала Баце,шапка

преди 3 месеца

ако не бяха некадърни и крадливи, дали щяхме да сме на това дередже след 12г? по-бедни от румънците, да не кажа че им дишаме прахта

224

Анонимен

преди 3 месеца

с кого ще споделите отговорност, като внесохте пълен кабинет герберасти, постове за други няма

223

Анонимен

преди 3 месеца

Давай Борисов- НИЕ СМЕ С ТЕБ- ОСТАНАЛИТЕ ВОНЯТ НА БЛАТНАЯ!

222

Анонимен

преди 3 месеца

Току що изпран от ПП и награден от турският полковник Фойко пак се размечта .Не мутро ,няма да ти позволим повече дори и да си помислиш да припариш до властта.Мястото ти е в централния ,съкилииник на твоя авер Брендо!! Няма да ти дадем и един ден да крадеш!!

221

Евала Баце,шапка ти

преди 3 месеца

свалям,защото добре си играеш играта,без да съм ти фен или член на твоята партия!Остави ги тия с анонимните коментари против тебе,били сте "крадци",обрали или окрали еврофондовете-липсват конкретни имена,цифри и числа,с една дума,доказателства за пред съда,КРАЙ ТОЧКА!Щели да се вдигнат и да ви изринат?!Кой,кога,къде и как?!Сите местни алкохолици,лентяи,мързеливци или безделници,дето не могат от пиене да изтрезнеят,изветреят и на малкият пръст да ти полеят!Това тяхното е ала-бала и ЯЛОВА МАРА!!!

220

Анонимен

преди 3 месеца

До Аллуу Евтина помия е твоето. Пачките на Борсов ги видяхме снимани с дро н в чекмеджето му.

219

Алооуу,

преди 3 месеца

...всеки път трябва да се напомня на щатните плювачи, че ГЕРБ са първа политическа сила, и се ползват с най-високо доверие от българския избирател! Само с евтина помия..."тоя краде", Боко, Тиквун ..., държава не се управлява! Иска се и малко акъл! Всички заедно... леви и десни комунисти, необолшевики , Чалгари, Шарлатани, меки китки и вся остальная сво'лочь доказаха , че освен да крадат и да лъжат , да друго не стават!

218

Боко и Шиши

преди 3 месеца

Отговорността може да споделяме, но регулаторите - Неееее!

217

Селски тарикат

преди 3 месеца

Не може ли да краде, Боко не може да търпи правителство и го събаря!! Само когато може да краде еврофондове, тогава равителството е "стабилно"

216

Ало Ваньо?

преди 3 месеца

Обаждам се да питам, в тая държава има ли изобщо прокуратура и съд? На ЕГН то звъня, да!

215

Буда Тиквата

преди 3 месеца

Краде ми се бе народееее... Какво да направя, краде ми се! На тия юнаци зад мен също!

214

Идеалист

преди 3 месеца

Баце, стрхливецо, не се крий зад пердето! Не ни предлагай още от същите трикове! Подлезурец, вчера целува ръка на т.н. Цариградски патриарх. Никаккъв политик не, в най-добия случай си за пенсия!

213

хаха

преди 3 месеца

Отговорността ще я споделяме, но пачките ще са само в моето чекмеджеееееее.

212

Анонимен

преди 3 месеца

Каквото и да драскате каквото и да Лъжете избори след избори пак партии ще има единствено България губи и това е нарочно направено от олигарсите и шайката шарлатани вече четвърта година а вие си драскайте небивалици под статиите кой ви пита вас и какво зависи от вас нищо

211

Анонимен

преди 3 месеца

Някой може ли да обясни, защо ги ручахме жабетата. Павителство имаше. Парламентарно мнозинство - стабилно - имаше. Ако Борисов искаше, щеше да си сложи министри при Габриел. А сега 4 месеца безвремие. А сега имаме един още по-лош парламент и неяссно бъдеще дали изобщо може да просъществува правителство, дори и да се избере.

210

Бай Иван 2

преди 3 месеца

Ха ха ,това е правителство дето ще ни сервира още от същото! Кражби мкорупция .рекет над бизнеса и първи в света по намаляване на населението! Последни по доходи в Европа!Младите заминават ,кадърните заминават и тука само адмкнистрация и крадци!Боко и Шиши щще си поделят пицата!