158

аматьори

преди 3 месеца

на българина му се подаряват 2000 евро НА ЧАС ,щото чичо му го е назначил във фирмата си,без да ходи да работи разбира се,тези с 1200 на месец ми се хвалят,колко хляб има да изядат докато стигнат богоизбрания българин

157

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 149 Социта и работа са несъвместими и затова и социализмът работи само, ако се направи нещо като концлагер, където всеки със сила е накаран да работи за едното нищо и само елитът се ***. Иначе идеята им е проста. Искат да направят така, че да няма средна класа да се репчи на елита. Съответно изравняват масата на минимални доходи- МРЗ и лекар почти едни и същи пари като през 80те у нас. И от там явно гонят даже контрол с нещо като купони за храна и сметки вместо работещи пари.

156

До 151

преди 3 месеца

В тази връзка - видяхме какъв балон се разду и спука от пари налети във фондовите пазари от раздаваните долари на американците да си стоят във вкъщи по време на ковида. И те са си мислили, че Тесла, Зуум, Слак, Нио, Файзер, Модерна ще са too the moon, но който се е полакумил да прескочи луната, вече се е приземил доста лошо.

155

Анонимен

преди 3 месеца

Нито искам да ми дават, нито пък аз да давам.

154

Анонимен

преди 3 месеца

Просто така ще си ги харча!

153

Анонимен

преди 3 месеца

За робите всичко е безплатно. В началото са много щастливи.

152

Българин

преди 3 месеца

До Василев Интересно е да се наблюдава как хора, които вече 35 години живеят в пазарна икономика не са мръднали на МИЛИМЕТЪР напред в ОСЪЗНАВАНЕТО какво я движи и как. Буквално все едно слушам колегите от завода през 1988ма. Не, че ми дреме, това за мен е предимство, но все пак, какво нещо е да мине коунизма през съзнанието ти.

151

Статистик

преди 3 месеца

Черно джони, бело и машинки!

150

до все тая...

преди 3 месеца

За САЩ съм съгласен. На места е много зле положението, но все още е по-добре, отколкото в Русия.

149

Василев

преди 3 месеца

Хората имат социална политика, а вие имате социалистическо мислене!И ако не беше глобализацията и членството на България в ЕС, сега щеше да е в блатото там където великия комунизъм се издъни тотално!!!Агент Ърни Бигалоу!ЦРУ!!!

148

Анонимен

преди 3 месеца

До До Успешен инвестито Остави го. Той може да е инвеститор, но явно няма грам идея как работят пазарите. Парите не носят стойност в себе си. Днес нещо струва 1000, защото няма кой да плати 1100 да го купи. Ако 1% от хората вместо 1000евро на месец имат по 2200 да инвестират, то ще има двойно пари срещу същите акции, злато, имоти и т.н. Какво е единственото възможно да се случи в такъв случай? Ще се надцакват за цената и вместо 20 акции ще купиш 10. Ни дивидент повече, ни нищо ще видят.

147

Анонимен

преди 3 месеца

Ако ти дават ей така пари , по-добре е да ги съхраниш и да обмислиш какво да предприемеш, но да не се бърза.

146

Анонимен

преди 3 месеца

и кой ще работи за да генерира тези 1200 и да ги даде на теб? няма как да стане това а това е просто капан за да намалят населението то си наркоманизирано и алкохолизирано удря го на живот и си заминава със здравето и елитът не се занимава да ти плаща пенсии и да ти доставя социални придобивки това е капан за ликвидиране на част о т излишното население

145

Калоян

преди 3 месеца

Каквото правя и сега. Ще праскам омъжените колежки на работа, че са много дашни.

144

Анонимен

преди 3 месеца

сравни москва, петербург, екатирининбург с лондон и париж. империите трябва да водят войни за да са най отгоре и да ги печелят. америка англия франция как са живяли стотици години на гърба на целият свят? да доста руснаци ще умрат но ако русия е най отгоре децата им ще живеят на твой гръб. я кажи какво стана в ирак, афганистан, сирия след като американците ги освободиха. как водиха американците война там? я виж как милионен град като рака е сринат за 3 дена. демокрация бате.

143

Все тая...

преди 3 месеца

До До 130 ... Щото пък в СрАЩ е мнооого добре. Достатъчно е да видиш как нигърите издевателстват на дебеличките пухкави американчета за да ти светне че са досущ като във Рашата. Като си такъв любител на ютуб канали погледни какво става в НюЙорк например, или в Сан Франциско или се порадвай на улиците пълни с наркомани в Филаделфия, а що да не видиш и клипчета за престъпноста в Атланта /600% над средната за САЩ/ или *** по улиците на Сиатъл. Сал рекламите им са хубави на САЩисаните.

142

Развеселен

преди 3 месеца

До Анонимен 141 "а ЕСССР при закони дето показването на действителността е вече фейк нюз" Дай някой пример. :))))

141

Анонимен

преди 3 месеца

Ако всеки получава 1200 евро месечно просто ей така, то ВСИЧКО ЩЕ ПОСКЪПНЕ. Хазяите и строителите ще знаят, че имаш 1200 плюс заплатата, ще ти поискат да плащаш поне плюс 1000 към сегашното. Хлебарите ще знаят, че вече имаш двойно за храна, ще ти вдигнат хляба и т.н. Все едно българите не сме живели не с 1200лв повече месечно да ни идва, а и с 100 000лв. Ако не се работи и произвежда повече, за да няма глад за стоки, просто идва хиперинфлация. С 100 човека работи, с цял народ не става.

140

Анонимен

преди 3 месеца

До Селянина с колелото Никога не бях виждал по-достоверно описание на Русия, където "сметки, ток, газ" и какво ли не са "почти безплатни" Браво! И местата, в които живеят добре си ги описал. И поведението им , когато руския диктаторски режим "измъкне" някой за да се саморазправи с него!

139

До успешен инвестито

преди 3 месеца

Имам познати дивидентаджии, инвестирали в могъщи (според тях) енергии и компании в Русия. Нали се сещаш колко им е текущия дивидент?