31

до аноним 32

преди 3 месеца

Няма такава държава Чългария. Има пендоска колония с гаулайтер уж избран, ама назначен от пендос-хегемон. Както всъщност във всички окупирани от пендосите територи, включитело тези на САЩ.

30

Запознат

преди 3 месеца

"Беларус е примера какво става с една държава ако опита "мирно" да се разбере с руснаците - просто изчезва."*** в центъра на Минск да видиш как Беларус е изчезнала. После като се прибереш в София ще се питаш как така европейска столица е толкова грозна.

29

Много си прав!

преди 3 месеца

Беларус е примера какво става с една държава ако опита "мирно" да се разбере с руснаците - просто изчезва. Виж, Украйна избра независимост /зависимост само от НАТО/ и немирно разбирателство и разви фантастичен успех! България трябва да следва нейния независим и процъфтяващ път!

28

Хо хо

преди 3 месеца

Путин раздрънка ядреното оръжием от което Финландия и Швеция бързо бързо влязоха в НАТО. Никой вече не вярва на Путин който наруши редица международни договори които уреждаха някакъв балансиран мир. Светът се готви за война с Русия. Всъщност пак се повтаря сратегията на Бжежински която катурна СССР през 80-те години. Който иска мир да се готви за война и който издържи в надпреварата в въоръжаването.

27

Украйна по стъпките

преди 3 месеца

На Парагвай. През 1871 войната на Парагвай срещу Бразилия, Аржентина и Уругвай води до унищожаване на половината население на страната. Някои историци считат че цифрата е по-голяма - от 67% до 90%. При преброяването след войната са регистрирани 221 079 жители, от които 106 254 жени, 28 746 мъже и 86 079 деца. Парагвай все още изплаща на Великобритания дълговете, направени за войната.

26

Толкоз

преди 3 месеца

До .... Беларус е ядрена държава ... Не е така. Просто на територията на Беларус са разположени руски ядрени системи. Те са под управлението на РФ. Беларус най-много да им доставя вода и храна.

25

Анонимен

преди 3 месеца

До Христо Христов Бларус със сигурност лъже - като част от Русия.

24

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 31 Няма такава държава Беларус. Има руска колония с гаулайтер назначен от Кремъл. Както всъщност във всички окупирани от руснаците територии , включитело тези в Русия.

23

Христо Христов

преди 3 месеца

Украйна със сигурност лъже. По навик.

22

Анонимен

преди 3 месеца

Беларус е ядрена държава.

21

@19

преди 3 месеца

Опреснявам ти паметта. То по тая логика всяка ядрена държава може да си разполага ядрено оръжие където си пожелае. Не знаеш че между ядрените сили има Договор за неразпостранение на ядреното оръжие което Путин наруши. Колкото и да сте прости Путинските ***, все някой ще трябва да ви ограмоти.

20

Анонимен

преди 3 месеца

83-та руска десентна-щурмова бригада във Волчанск е ИЗПАРЕНА!

19

82 ОМБР

преди 3 месеца

Гледаме едни други туитър-Х канали,те по-ни кефят,в тях има много страдание на прасета;)))

18

Мдаа

преди 3 месеца

Беларус е примера какво става с една държава ако опита "мирно" да се разбере с руснаците - просто изчезва.

17

82 ОМБР

преди 3 месеца

Не здрави глави много;)))

16

Анонимен

преди 3 месеца

До 82 ОМБР 20. Научили са го от нездравата ти фантазия. Даже още не знят че са го научили. Такива картини се въртят само в твоята нездрава глава.

15

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 18. Как ще го легитимира ? Украйна не е член на НАТО.

14

Тиква

преди 3 месеца

До 82 Омбр,Нацюга долна,след година ще пееш друга песен, няма да има окраина, Новорусия, укрофашисти ще изчезнат, в България също,тръгвай в Канада там ви зоопарка.

13

@4

преди 3 месеца

Що се напъваш да пишеш като най-малкото нищо не си чел. Явно не знаеш че руската бронирана колона която стигна на 30км. от Киев влезе от Беларус. Другата подробност е че Путин разположи тактическо ядрено оръжие в Беларус и започна учения.

12

82 ОМБР

преди 3 месеца

Не е важно ти как ще го изтълкуваш,не е важно дори русия как би го изтълкувала...