703

КОМУНИСТИ НЕ БРАНЯ

преди 1 седмица

Но комент!

702

Бонго Бонго

преди 1 седмица

Дори заглавието ви е манипулативно и деструктивно уважаеми днес. И се опитвате да инсталирате нихилизъм в Бг общество, защо така? Радев ли ви е спонсор. Знаете ли че Радев руският мир е подсъдим, колкото и вие сега.Я вижте си историята, ако сте българи в днес. Вижте 1912 и 1913 , който всее смут в строя, какво е ставало с него?! ЧЕТЕТЕ военни архиви, калпазайни

701

Анонимен

преди 1 седмица

Приема се Закон за национализация и отнемане на имуществото на български граждани отклонили се от изпълнение на задълженията си в Българската армия в периода .г. до ..г. и естествено промяна и в Конституцията.

700

Бонго Бонго

преди 1 седмица

Ооо мир слама слама на Русия слама и сено.. Радев да не е дърпал нещо преди речите си, все за мир говори да предадем България доброволно. Боб Марли да нему е ментор?

699

Най добре е

преди 1 седмица

Да си разделим Пловдив по средата между нас и окупатора и да има мир

698

Бонго Бонго

преди 1 седмица

Ами с химикал. Подписвате цялото Черноморие на Русия, Кърджали Смолян на Турция и мир мир. Руски Радевски мир.

697

666

преди 1 седмица

Всъщност чл. 364, ал. от НК е Ако деянието по ал. 1 е извършено във военно време, наказанието е лишаване от свобода от пет до двадесет години или доживотен затвор без замяна. Но както писах с тази армия победителя ще дойде и амнистира осъдените.

696

Outlaw

преди 1 седмица

798 ама виж сега Закона е незаконен!

695

666

преди 1 седмица

Наказателен кодекс - Чл. 364. (1) Който при мобилизация се отклони от военна служба, се наказва с лишаване от свобода от една до пет години. Ал. 3- Ако деянието по ал. 1 е извършено във военно. Няма да ме бесят. Предпочитам да лежа. А победителя ще даде амнистия. Пък и винаги мога да мрънкям, че отказвам по религиозни съображения.

694

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 седмица

Прави са хората да не копнеят за оръжие . При положение,че има една Митрофанова,която се разхожда като някакъв господ и дава заповеди . Кой ще води битката за България? Сиди,Каракачанов,Джамбазки,Борисов,Доган,Нинова,Пеевски...? Нито един от тия,ала и който и да е било от политическият елит НЕ СА ЧИСТИ ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ ! В името на какво да воюват младите? Разбира се,че няма да се бият в името на една мафия,която води война срещу Българският народ.

693

ДомусаДрогатаБохо

преди 1 седмица

Какво стана с кораба на Домуса заловен с един тон кокаин ще ни върнат ри кокаина че ми се шмърка?!

692

Анонимен

преди 1 седмица

След време ще се наложи понеже те граничарите си затварят очите и оставят мигрантите да влязат в страната.

691

Брендо е

преди 1 седмица

Под пагон

690

Абе не ме интересува

преди 1 седмица

Няма да се бия в Украйна и за държавата и да корумпираните политици да си трупат богатствата!

689

Tru General

преди 1 седмица

790 И е така и не е така

688

До 783

преди 1 седмица

България не може да обяви неутралитет защото не е суверенна държава. България е окупирана държава, протекторат на САЩ. Отделно че географската ни локация не предполага да сме неутрални. Ние не сме Швейцария в центъра на Европа в Алпите. Ние сме външна граница на ЕС и се намираме точно на моста свързващ Азия и Европа. Граничим все с държави които исторически винаги са били наши врагове и са искали да ни превземат.

687

На Боко чекмеджето

преди 1 седмица

Да ходя да се бия на фронта за да може крадливият Боко да си спаси чекмеджето ли?

686

ПартизанскиОтрядЮнак

преди 1 седмица

786 Партизанския отряд ще дойде с теб да ти помага

685

Справедливост трябва

преди 1 седмица

Аз ще я браня срещу власта в Бг само която краде народа си

684

Ак47

преди 1 седмица

Вие ми дайте автомата ,пък аз знам къде да отида да стрелям ,има едно място с 240 диви прасета, перфектно за трениране на стрелба