156

Анонимен

преди 3 месеца

Евроатлантик, задължително: 1. Употреба на селски или диалектни думи, които не всеки българин разбира. 2. Вулгарна личност и въображение. 3. Намеци за cekcyaлността, вулгарни, разбира се. 4. Липса на аргументи, дължаща се на липса на по-абстрактно мислене.5. Липса на връзка с реалността, отчасти поради 4.

155

Анонимен

преди 3 месеца

Шест батальона от въоръжените сили на Украйна са отказали да изпълнят бойна мисия. Това разказа бившият съветник в кабинета на президента на Украйна Aлексий Арестович в интервю с украинския журналист Васил Голованов.

154

Анонимен

преди 3 месеца

Крим не е анексиран. Имаше референдум.

153

Нови правила

преди 3 месеца

А ИМА ЕДНА КРАТКА ПРИКАЗКА РАЗКАЗАНА ОТ ПУТИН: "КЪДЕТО ПРИСТИГНЕ "САРМАТ" НАСТАВА ТИШИНА".

152

Сергей Рябков

преди 3 месеца

Западните държави все повече се намесват в конфликта, без да забелязват, че точката, от която няма връщане, вече е близо.Противниците трябва да знаят, че стъпка по стъпка те се приближават до точката, от която няма връщане. Реакцията от наша страна ще бъде много по-болезнена, отколкото изглежда днес.

151

Нови правила

преди 3 месеца

Копейките все още не загряват, че победа на Русия над Украйна не може и няма да бъде допусната, дори и това да означава ТСВ. Забравете какво е било досега в историята, то е без значение. След ковида навлязохме в нов етап от човешката история, където или ще се научим да живеем в мир и справедливост, или край на света. Компромиси със справедливостта повече няма да има!

150

РАЗВЕСЕЛЕН НА 100%

преди 3 месеца

Понеже тълпата от хомосексуалисти, фенки на Украйна, гейевродемократи, меки връзки не следи какво всъщност се случва реално а пише глупости на грам ще ви кажа......"Володимир Зеленски" нелигитимния "президент" на Киевския режим сподили. Украйна НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ЗАЩИТИ ТЕРИТОРИЯТА СИ БЕЗ ЧУЖДА ПОМОЩ. Това е преди 2 дена вече няма котранаступ хаха. Защо трябваше да измрат толкова хора заради интересите на сащ ? От самото начало се знаеше, че Украйна, ЕС, НАТО, сащ намат никакйв шанс срещу Русия

149

Анонимен

преди 3 месеца

Не е добре това,тия летящи консерви минават над наша територия

148

Анонимен

преди 3 месеца

За да ограбиш Русия, първо трябва да я окупираш. Не знам за друга сила, която може да нападне Русия, която има 6400 ядрени бомби. Дори в Русия да няма останали войници, нейните ядрени оръжия си струват всичко

147

Анонимен

преди 3 месеца

За последната седмица са убити 14000 украинци и са унищожени шест установки Хаймърс. Ясно е накъде вървят нещата. Да се спира с изпращането на оръжие и излишни човешки жертви.

146

Анонимен

преди 3 месеца

скоро ще има дронопад над Черно море,краварите май ще настъпят мотиката

145

много е лесно

преди 3 месеца

изтегляте *** си от всички окупирани от вас територии не само в украйна но и в молдова, грузия, чечня, аемяния, азарбейджан, афганистан и сирия и няма да видите нито един американски дрон никъде около вас, не ни дреме за вас но ни пречите не ви харесваме махайте се

144

крундел

преди 3 месеца

др0гаре! да подкрепим розовата армия, аз лично съм ЗА с две ръце да свалят в международно пространство дрон/самолет на "краварите", тамън да видят наживо как се прави тридневно сво, а не трета година да се точи на +/-50-тина км около руската граница това сво-менте...

143

Реалист

преди 3 месеца

До Филип Киркоров: Що бе, нека си седи там, да си правите компания..

142

Развеселен

преди 3 месеца

Яко са го загазили крепостните, щом вече риват и за дроновете на американците. Заиграха се веднъж с един, обаче знаят, че вече лети един Глоубъл Хоук и "там някъде" летят още 2 Ф-35 и чЕкат някой руски пилот на безаналогова руска консерва да се "обърка" :))))

141

Много кофти

преди 3 месеца

За руските льольовци

140

IQ 3.14

преди 3 месеца

малко като петък вечер, в кварталното барче, раЗСте риска да ми поискат сметката, а май са вдигнали уискито на 12 лева малкото...

139

Анонимен

преди 3 месеца

ГЕРБ ще трябва да ни вкарат във войната и те да бъдат виновни. Не можаха да намерят друг виновен. Боко и Пеевски много търсеха някой да ги замести в евроатланизма и плътната подкрепа зад Зеленски, някой русофил и миротворец. Понякога се провалят в игрите си. Не всички са Просто Киро и Кокорино, Танас Генирал, Христо Перестройката, Спаси София от ПП.

138

До 136

преди 3 месеца

До Анонимен"Русия е силна ядрена държава" А дали е единствената? Защото се държи като такава. Някои плиткоумници, като например Дима Медведев, сипят ядрените заплахи наляво и надясно, ставайки за смях пред нормалните хора. А всъщност никой не взема техните закани насериозно, защото те са страхливци и никога няма да го направят.

137

someone

преди 3 месеца

До АнонименMeчтай си за Хага и си лягай да си пиеш хапчетата.