95

парите са в крадците

преди 1 седмица

Изпечени мошеници са с по няколко имота. Те гордо вървят по улиците, маскирани като бизнесмени.

94

Анонимен

преди 1 седмица

Тия които дрънкат че никой не държал пари "под дюшека" са с голяма грешка. Има хода които държат много кеш в жилища и офиси. Има хора които държат десетки милиони в кеш и във всякакви валути. Левове, Евро, Долари, франкове има и доста физическо злато на монети и кюлчета. Работата е там че повечето хора няма спестявания. Имат само дългове. А пък тези които имат статистиката няма как да ги отчете защото парите са изкарани от сивия и черния сектор.

93

Сметки

преди 1 седмица

10млрд. лева в 5млн. население е 2000лв. на човек.Какво ли да си купя за тези пари.

92

Язе

преди 1 седмица

Добре де, населението на земята е 10 милиарда, а само Мъск има 130 милиарда. Не може ли на всеки да даде по 1 милиард и всички да сме богати, а на него ще му останат 120 милиарда ?

91

Алекс

преди 1 седмица

От "Уникредит Булбанк" ясно заявиха,че цените на имотите вече са в състояние на балон.Георги Ангелов говори за риск от балон.Лично аз предпочитам да се доверя на експертите на най-голямата банка вместо измисленото "Отворено общество".

90

Анонимен

преди 1 седмица

Еха значи 10процента от хората в България имат 90 процента от парите и ще ги изчистят с имоти.Е време е някой да си събере данъците ако не друго като и нещо допълнително. Все пак нали не са чисти.Поне някоя магистралка или пречиствателна да направят.Чез се продаде за една десета от тази сума, а преди 20 години го купиха и за едни 100 млн.

89

Както винаги,

преди 1 седмица

експертите и анализаторите последни видяха проблема! :D

88

Анонимен

преди 1 седмица

Черните милиарди са част от имотния пазар, друга част нуждата от жилище, други просто така спестяват - вместо кеш в банките, други купуват защото "съседа" е купил, друг го е страх от ифлацията и ред други причини. Но най-важната причина е че хората имат хубави доходи и могат да си го позволят....Интересно какво ще стане като приемем еврото...

87

Анонимен

преди 1 седмица

Иксперта , имот се плаща по банков път ! Не разчитайте , че хората ще се юрнат да купуват имоти . Който имаше нужда си купи , който не може си живее под наем .В момента дори в Испания цените на имотите са по ниски .Не създавайте новини , чрез внушения .

86

ДО 91

преди 1 седмица

ало , даскала по БЕЛ, знам как се пише , но тук цензурират всяка втора дума.

85

Я

преди 1 седмица

Хората плюят по експертите в кавички на пъпъдъбъ и отворено общество, не по държавата.

84

При съседи ПСИХАРИ

преди 1 седмица

имотът става непродаваем, а живота на обитателите - АД.

83

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 90, "неграмотници" се пише заедно ;) Nothing personal :)

82

Анонимен

преди 1 седмица

Тва балонизиране кой го измисли, не грамотници?

81

Анонимен

преди 1 седмица

Най-сигурният сейф е да си държите парите в гроб. Кой ще рови да търси в гроба?

80

До 77

преди 1 седмица

Асен Василев и имот няма. Може парите му да са в криптовалута или офшорки. Все пак Асен дължи пари за фалита на Airfare Everbread. В документите по банкрута се посочва, че неизплатените задължения на дружеството към кредиторите възлизат на 8.7 милиона паунда. Да не е толкова наивен,че да си сложи в банка парите? Мортен Лунд го осъди за кражба на софтуер, който след като Асен е откраднал,отива в Китай и го продава на китайското правителство. Може да си държи парите в китайска или друга банка.

79

Къв дюшек бе

преди 1 седмица

Имам матрак

78

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 83, с един коментар точно доказа, че нямаш най-малка представа как се изсветляват пари чрез кредити, лизинги и ипотеки :) Много се забавлявам с коментарите тук :) Всеки се е взел за последна инстанция :) А паралелно с това врещи, че е беден. Някъде се чупят нещата... и да във вашия телевизор е проблемът :)

77

Анонимен

преди 1 седмица

Георги Ангелов вчера"Има балон на имотния пазар",няколко месеца по-късно.." Няма балон но отиваме към балон"...

76

10 милиарда

преди 1 седмица

На 6 милиона население са 1700 лева на калпак....Българина май се е замогнал. Всички сме скатали по 1700 лева под дюшека