64

Германец

преди 1 седмица

Сега разбрахте ли що сте най-бързо изчезващият народ на света ;)

63

Факти

преди 1 седмица

Процентите са много повече,хората умират защото нямат пари,да платят на алчните лекари.

62

Софиянец

преди 1 седмица

Брачеда преди 5 месеца от белото му отказали 2та бъбрека.. отива в болницата и му казали,че има ковид и му дали антибиотик, вместо да го пуснат на диализа.. след няколко дена умря от бъбречна недостатъчност и тия вика ауу ама той бил за диализа объркахме се по висотата температура мислехме, че е грип... отиде си на 29 години

61

Анонимен

преди 1 седмица

До анонимен 55, не са по-умни от всички :) В тази страна има много умни хора. Примерно аз имам докторска степен в областта на статистиката... и няма по-умен лекар от мен, освен онзи с докторска степен. Дали вдяна? Въпрос на образование, опит и знания! Няма, по-по-най! Не са само лекарите на тази планета, че да им се кланяме. освен това да си човек не е свързано с интелекта. Очевадно, може да си умен и нечовек. А ти си поредният, който пише само клишета!

60

Анонимен

преди 1 седмица

Да, очакваме лекарят да е на разположение на пациентите в РАБОТНОТО МУ ВРЕМЕ. Никой не ходи в дома на лекаря и да иска да го лекува в извънработно време. Лекарите от години не лекуват. Те само "пускат" по пътеките и раздават или прибират направления. Болниците са превърнати в Бастиони, където хората не могат да припарят, камо ли да се лекуват. За некомпетентността им няма да пиша, важното е да са оградени с охранители.

59

Бяла мафия

преди 1 седмица

На гробищата вече няма места,това е най голямото доказателство.

58

Анонимен

преди 1 седмица

До нн, абсолютно! От соц. време свикнали да им се кланят до земята, защото били "спасители", "социално значима професия", "елита на народа". Действителността е идентична за всеки държавен служител, учител, лекар и всякакви подобни. Осъзнават, че всъщност са точно толкова сменяеми колкото всеки един друг от хората на тази планета.... но егоцентризмът им е безкраен! Трудно е човек да осъзнае, че не е нищо специално.... ама си трябва интелект. Споменатите по-горе отдавна не демонстрират наличие!

57

NNN

преди 1 седмица

Абсолютно съм съгласен!

56

нн

преди 1 седмица

С много малки изключения,лекарите вече са едни некомпетентни,но с дуплома въздухари,озверели от алчност,люде.Единствено се интересуват, колко пари могат да ти измъкнат,и колко пъти да те връщат в кабинети.Гади ми се от тях.Живеят с убеждението,че цялото общество им е длъжно.

55

анонимен

преди 1 седмица

Преди 85 години Сталин нарежда да избият окопо 700 хиляди офицери, лекари и цвета на нацията без да са виновни. Това ли искате сега.... Вие по добри ли сте от лекарите, или мразите по умните от вас.

54

kk

преди 1 седмица

Каквито пациентите, такива и лекарите. Да не си мислите, че лекарите ги отглеждат в оранжерии и са нещо по-различно от другите хора като манталитет и отношение

53

Аюрведа

преди 1 седмица

Грижете се за чакрите си! Особено, седма!

52

Анонимен

преди 1 седмица

Лечението и здравеопазването са две различни системи и трябва да се отделят!

51

Баба Гошка

преди 1 седмица

Леле колко заблудени оффчици имало. Докторът трябвало да ги оправи и, ако не може - боййй. Не стават така нещата. То не, че някои доктори съвсем са изнагляли и ти говорят като на парче месо на масата, за което са планирали " решение" във вид на мутулация. Но трябва да се отнасяме с уважение. Те не са виновни. Така са ги научили в медицинското училище. Да те натъпчат с хапчета, боцки, системи и, ако черния ти дроб не издържи - седмица реанимация и те довършва лечението. ЧеститУ Вий им позволявате

50

Общ

преди 1 седмица

Отивам да се запиша на отчет в онкодиспансера след премахване на едно топче от веждата, което излезе карцином. Беше голям стрес за мен и там, в диспансера срещнах такова отношение, че след 20 секунди исках да пребия една отвратителна дърта лекарка, която започна да ми се кара заради документите, защо съм отишъл в 13:30, а не в 8:30, защо не съм имал адресна регистрация и пр. неща за които нямах никаква представа, че трябва да се случат. Отврат. Тръгнах си и повече не съм ходил.

49

Инженер

преди 1 седмица

Аз като се знам какъв инженер съм направо ме е страх да отида лекар!

48

Знахар

преди 1 седмица

Повечето заболявания тръгват от главата!

47

Учител

преди 1 седмица

Честно да ви кажа гугъл, ютуб и чатгпт лекуват по-добре от бг лекарите.. един ми сбърка диагнозата, аз му дръпнах една лекция от всичко, което научих от нета и той ми вика прав си има логика...

46

хехе

преди 1 седмица

До ПсихиатърЕ то няма как да си нормален и да си фен на този и3верг. Ясно е че феновете му имат нужда от психиатрична помощ.

45

морски

преди 1 седмица

Дали са стояли дълго на слънце не знам, но на много българи ги е ударил тока.