58

Няма нужда

преди 1 седмица

Господ достатъчно ги е осъдил...

57

Анонимен

преди 1 седмица

A убийците които стрелят с ракети и дронове от Украйна по Руска територия насочвани от американски и британски разузнавателни средства. Те раниха завчера 150 човека основно жени и деца. Тези ракети някакви добри ракети ли са. Не те са Западни ракети подарени на украйна. Двоен стандарт. Кофти.

56

СПОКО,

преди 1 седмица

ТОЙ ДЖУДЖО ЩЕ ГИ ОСЪДИ ПО СОБСТВЕН НАЧИН. КАТО СТАЛИН. Я ОТ НЯКОЙ ЕТАЖ, Я В СИБИР...

55

Не със всичкия си

преди 1 седмица

По коя телевизия ще дават процеса?

54

анонимен

преди 1 седмица

Няма да ги арестуват. Някоя умна ракета ще ги намери .

53

Анонимен

преди 1 седмица

В коя точно посока са го преместили и двамата знае ли се?

52

Лоша работа

преди 1 седмица

Ха, какво става тука бе? Ама и тия ли скъпи дмама другари на сърцето на българския русофил не могат да посетят България за да повдигнат нивото на русофилщина в задунайката?

51

Лудия

преди 1 седмица

По коя телевизия мога да гледам процеса?

50

тоти

преди 1 седмица

Едва ли трезвомислещ в 21 Жек си е представял отново ужаса на войната и с какво хилвдите вдовици и почернени семейства са го заслужили!! Кой ще им върне радоста и с какво ще заместят празнотата в сърцата им!!Само нечовешко същество е способно на тая мерзост и фашизъм!!!Времето ще покаже кои са силните на деня!!

49

До 49

преди 1 седмица

Ауу, 8 убити и 150 ранени. Ти явно не си разбрал, че там се види война и се избиват един друг. Това не ти е някаква специална операция, където влизаш в призрачният град за три дена и си развяваш знамето.

48

Тап

преди 1 седмица

Международният наказателен съд е като МакДоналдс каквото си поръчат силните на деня сервират им го. Както и съдилищата и в България де.

47

Анонимен

преди 1 седмица

На тия двамата пияндурници мястото е в изтрезвителното!

46

Анонимен

преди 1 седмица

Я като има заповед за арест на Натаняхо защо още не е арестуван ))Ко стана фондерлаен ,шолц ))

45

Анонимен

преди 1 седмица

Смешници, ще арестуват дедовия. В Ирак кои изби над 1 млн цивилни, за тях няма ли съд и присъда? А кой бомбардира Мали и Афганистан и бомбите падад в училища? за тях няма ли съд и присъда? Не, защото ФАЩ дърпа конците и само на който им е неудобен.

44

До 43

преди 1 седмица

Никто не хотел умирать. Ние обаче ги финансираме и дори прибираме жени и деца по-домовете си в Европа. Проруските драскачи как помагат на братушките? Освен с разпространяването на пропагандата .

43

Зевс

преди 1 седмица

Нито Русия, нито САЩ, нито Израел признават решенията на този съд, нямам какво повече да кажа :)

42

1

преди 1 седмица

Това което никой не каза е, че русия вече е на крака в поза партер. Ама всички се правят, че не виждат, едните чакат лакомо да се срине, другите се надяват да се размине.

41

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 1 седмица

Не знам защо обръщате внимание на форумните евроатнлантически клавиатурни генерали. Те се крият зад компютъра, но ако ги питаш като Тафров дали ще ходят да се бият в Украйна, естествено ще кажат НЕ.

40

Оле

преди 1 седмица

Сърбите да се борят дами за правата си! Не мога да ги мисля я и тях сега. Да ходят да си търсят репарациите, кой ги е спрял?

39

До 42

преди 1 седмица

Да почват. Но и мы не сдаемся. По добре да останем в историята, като тези които не са се предали, отколкото като тези които са преклонили главици пред Деспота , от страх за малкият си човешки животец!