101

Анонимен

преди 1 седмица

Марков каза че след Алексей е Бойко . Гледам обаче Бойко си е жив и здрав и си владее ситуцията , а Марков се гъне и се чуди какво да говори .Едно обешава по интернет , съвсем друго прави в действителност .Докато не видя действие от негова страна , аз доверие нама да му дам .Гледам обаче как се задъхва докато върви , а хората чакат революция от него .

100

анонимен до бай дрън

преди 1 седмица

Един от милионите примери в щатите: Когато в началото на 20ти век Рокфелер наред с другите си компании основава фармацевтична, която вместо природни продукти използва петролни за направата на лекарства, започва мощна дарителска програма за мед.заведения,които пропагандират този нов метод и съответно низвергване на заведения,които не са съгласни и използват хилядолетните фито практики. Разбира се финансирането с цел пропаганда е от най-ниско,до най-високо ниво.

99

Брънзо Брънзов

преди 1 седмица

На това му се вика автогол в първата минута на мача, а някои тавариши възлагаха големи надежди на тези играчи.

98

Анонимен

преди 1 седмица

Марков , нали се правиш на голяма работа .Кажи сега как никой не разбра от къде и защо се появи Брендо , а някакъв провинциален журналист разбра и го чакаше за интервю ?

97

Анонимен

преди 1 седмица

Смешници

96

Анонимен

преди 1 седмица

Много грешна интерпретация на думите и смисъла им. Медиите и хората са свикнали с простаците в политиката и не разбират че двама човека могат да си говорят остро без лоши чувства. Ако си мислите че говоря глупости, довечера Величие отново правят среща с хората и отново г-н Михайлов и г-н Марков ще бъдат заедно на живо. Можете сами да чуете от тях каквото е нужно, а не като развален телефон през медиите. Днес към 7 часа в страницата на свободен глас, гледайте сами.

95

Боби

преди 1 седмица

Миришем ми на раздяла. Ивелин Михайлов ще се махне от Величие и ще си направи собствена партия. То се вижда.

94

Зозо

преди 1 седмица

Оня сектант Ивелин построил с руски пари "Историческия Зоопарк" е бacи нeщacтникa.

93

Зозо

преди 1 седмица

До Боби.... Ааааххахахааа, признай, че си гласувал за "полковника". Щото толкова ти е акъла :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

92

Анонимен

преди 1 седмица

Какво очаквате Марков да е направил за България , като цял живот е на столово хранене . Сега има шанс , но ми се струва , че го пропиля и целта му явно са парите .

91

Анонимен

преди 1 седмица

Михайлов плати кампанията на Величие.Пътуваха от партията до Лондон а това не е безплатно.Не мисля, че Ивелин е светец, но мисля че това да създадеш исторически парк е нещо велико.

90

Анонимен

преди 1 седмица

Експерта по сигурността го отработиха набръже .

89

Анонимен

преди 1 седмица

Това е един метод на службите който Марков е овладял .Метода е създаване на внушения .Тоест той създава внушения върху широка публика и така печели симпатии . От друга страна Михайлов използва похват от билзнеса МЛМ -мултилевъл маркетинк , при тази система се изграждат влияния по хоризонтала и вертикала , като целия позитив отива лъм един човек , в случая Михайлов . Двамата използваха изпитани методи , обаче сега какво ще правят ?

88

Боби

преди 1 седмица

Продажник и предател. Продаде си 6 депутата на ГЕРБ. Ивелин Михайлов, който е извън парламента се океаза по-честен и е направил повече неща за Българя, като например е построил исторически парк, докато полковника Николай Марков нищо не е направил за България, освен че излъга избирателите си, предаде ги и продаде 6 депутата да крепят ГЕРБ.

87

Бай Дрън

преди 1 седмица

Вижте, гледайте интервюто на Карбовски, , ако не греша бе втората покана за Марков, където Карбовски пита, как да разбере, че е следен или нещо такова. Чуйте целия отговор на Марков и тогава се надявам да разберете, какво точно прави Марков в парламента. Лично за себе си го разбирам, защото знам какво каза при Карбовски. Е да, трябва и да помислите малко над думите му, мисленето не е за всеки, знам :) То затова и такива Уфсе ви ловят под път и над път.

86

Tенгри кан

преди 1 седмица

До АнонименЕвреина Карбовски е хранен онлайн от най-различни *** с даренията си и от руски пари. За това, което направи с Галя и сина й, този евреин показа, своето истинско лице на българомразец! От човек, който е списвал списание "Егоист", какво очаквате?;))) Електората не мой да разбере едно: политиката е хранилка за бандити и мошеници! Да сте видели, некой от тех да копа на нивата с мотиката? :))) А, така;))) Това не са вашите хора!Това са тези дето искат да ви яздат, за да са добре, те

85

Анонимен

преди 1 седмица

Докато народа ходи за гъби и не гласува,разни еднодневки ще мътят водата и ще се продават на който даде повече.А останалите ще гледаме сеира и ще си седим в блатото,вместо да ги изметем и някой читав не се появи с портрета на Левски,който иначе всички си закачат като брошка.

84

Анонимен

преди 1 седмица

Марков , излез пред хората и говори ясно , без заобикалки и завоалирани изрази . Хората са твои избиратели , не са студенти на които да разказваш лекции . Внимавай много , подведеш ли хората , всички ще те разкъсат . Докажи , че нещо правиш и се справяш с Пеевски и Доган , както обеща .Аз засега виждам , че се случва нещо друго .Поканиха ли те вече на турско кафе ?

83

Бай Дрън

преди 1 седмица

81, прав си за подкупите, затова в Щатите са узаконени :) когато влезеш в конгреса, ти лобираш за тоя, който е финансирал кампанията и който ти плаща. Това е законен подкуп и нене лоша идея да се въведе и тук.

82

Зозо

преди 1 седмица

До Анонимен..... Справили се обаче с Пеевски , ще ме спечели ........ Хахахааааа, по-скоро ще си видиш Гз без огледало, от колкото Марков да направи нещо на Шиши.