95

Анонимен

преди 1 седмица

комунистите преди 1944 година и днешните нпо соросоидиикомици подкрепят фалшиви нации и държави, макета, укри, и тем подобни творби на империализма.

94

Анонимен

преди 1 седмица

Рецитира опорки!

93

666

преди 1 седмица

ВЕТО до дупка....

92

Този наред ли е ?

преди 1 седмица

Ако Европа искала Сев.Македония, трябвало да промени рамковия договор! Тоя верно ли си въобразява, че светът се върти около тях? И лъже, че сме плобугвали нови изисквания! Просто трябва да спазват договорът, който са подписали! Но по-всичко личи, че са на къса верижка от Белград!

91

Анонимен

преди 1 седмица

Гоце Делчев е българин и според самият него и според наследниците му. Макетата са българи и отстъпка НИКАКВА !

90

киро

преди 1 седмица

Горките промити мозъци, ни рак ни риба. Нито със сърбите сърби нито с българите българи.....такива нямат място в ЕС.Такъв народ като македонци няма. И тоя *** колкото и да се пеняви, нищо няма да постигне.

89

Бай Иван

преди 1 седмица

Да благодарим на психопатите от пплгдб+, че свалиха ветото ;) !!!

88

Хан Крум

преди 1 седмица

Вето до дупка, докато не почнат да спазват всичките подписани вече тях споразумения и най-вече това за добросъседство!

87

Анонимен

преди 1 седмица

Мицоски, какво ще получи от България като поне 1/3 от населението са преселници от Македония от времето на сръбското робство!

86

аве

преди 1 седмица

пробва се завалията, ако станено не би

85

Капитанът

преди 1 седмица

Нещо взе да влиза в обяснителен режим северномакедонецът. Усети благинките на властта и вече , не е толкова краен опозиционер. Гърция му изръмжа и той започна да използва конституционното име на държавата. Сега пък е решил ,че сме братски народи и т.н...Ще клекне много тоя , защото иска да кара влака.

84

Анонимен

преди 1 седмица

Никакви промени не трябва да се правят защото утре може да кажат че искат друго да променят. Като не искат да признаят че са българи няма как да ги принудим но това не означава че трябва да го приемаме. Лъжите и кражбите не може да се приемат. Като искат да са крадци на история да си стоят в мизерията докато не дойде някой по-умен политик.

83

Анонимен

преди 1 седмица

Правят точно това което казват че на тях не искат да правят. А именно при вече подписани документи те са тези които искат да се правят промени а в същото време казват че другите не може да поставят нови условия. Значи те могат да си поставят нови условия когато поискат а другите да не могат. С такова нахалство до никъде няма да стигнат. А това че българите получават всичко каквото поискат е лъжа. Най-пресния пример е смяната на име на един културен клуб.

82

ами

преди 1 седмица

Колко интересна е балканската история.Ние мразим турците,защото е налагано,че сме били техни РОБИ(тяхната империя се простирала от Мала Азия до пределите на Виена и как само НИЕ сме били роби?!?),за да се възхвалява друга държава.Турците пък нямат НИКАКВО лошо отношение на българите,техният враг е Гърция.Ние НЕ мразим макендонците,НО сме им враг 1 в тяхната история,което се използва винаги за спечелване на техни избори......

81

Анонимен

преди 1 седмица

Има и други съюзи освен ЕС.

80

Игнорирате ги !

преди 1 седмица

Поличическия елит е про-сръбски а пропагандата си е направо във услуга на Сърбия ,Влиянието на Сърбия е огромно води се страшно лоша и тънко изпипана вражеска за нас пропаганда предстявяща ни като фашисти окупатори ,а нашите войски които влизат като ,,окупатори,, във изконно населени със българи земи са представени като обиици и чудовища защото найстина е имало наказани сърбомани и др помагачи за унищожаване на българското там -- даже малко им е било ,ако има чалъм пак да идем и да им кажем ..

79

педерастичното ЕС

преди 1 седмица

Вече не е привлекателно.

78

ай сиктир

преди 1 седмица

Все едно ЕС ще влиза в македония, а не обратното

77

Игнорирате ги !

преди 1 седмица

Съществуват обаче исторически истини след воината 1878 за да се определят границите на новата държава се прави етничско преброяване кой какъв е --естествено сегашните македонци тогава са си били българи и така те са си във Сан-Стефанска България --- това те немогат да го подправят те не са били бити да го правят и са носели български имена без сръбски окончания лесно може да се провери като под гробищата им излизат по стари плочи във който имената са чисто български Сега всяка подобна находка

76

Ко? Не!

преди 1 седмица

Със сръбско име, български език, сръбски букви и гръцки шлем, Мицко е истински антички мункидонец мразещ от хилядолетия българския фашизъм. Този клоун ли иска да преговаря с нас?