63

До 57

преди 1 седмица

Готви се. Аз съм винаги на страната на победителите, а това няма да е САЩ. Африка, Азия, Ю.Америка, арабите, всички са срещу него и плюнката, нарекла се колективен запад.Бъдещето е на колективния Юг и Изток. Нека един път не сме от страната на булката.

62

Анонимен

преди 1 седмица

Социалистическо бъдеще няма да има. При социализма се живееше най-добре, старите хора които сега са на 60-70 поне си поживяха. Сега идват мизерии, капитализма не може да работи след като Русия врътна кранчето. Ако не победят Русия младите ги чака много мрачно бъдеще, то и животът им до сега беше мизерия, а какво ги чака...

61

Анонимен

преди 1 седмица

САЩ трябва да продават техния газ, няма как.

60

До Алекс

преди 1 седмица

Ами като гледам руснаците не се оплакват пък САЩ и ЕС свършиха кинтите ,а не както всички очакваха ,че ще фалира Русия,е има май още да си чакат

59

Анонимен

преди 1 седмица

Е СЕГА НЕ РАЗБРАХ, МАЛКО БРЕМЕННА ЛИ Е ЕВРОПА,ИЛИ Е ПОЧТИ БРЕМЕННА??!!!...

58

Плашат гаргите

преди 1 седмица

От май'24 Русия очаквано стана главен доставчик на ЕС на гази и др., а САЩ отпадна, защото е далеч и продава скъпо. Една гладна и студена зима и ЕС се разпада, но не и преди да измете Урсулите и Борелите, след което идва крайната десница и евава мамата на славата на У. Едно говорят-друго вършат-не им ли свикнахте вече? САЩ ше отстъпи, защото срещу него е целият свят, умрелите пудели не ги броя,но иска да изглежда като победа. Войната не е за Украйна, затова е люта, но обикновените хора плащат.

57

Анонимен

преди 1 седмица

Единствената възможност на запада да излезе от световната криза на капитализма е поглъщането на руското пространство и ресурсите на Русия. В противан случай западът се превръща в Африка и Южна Америка. За да живеем щастливо в материално благоденствие, Русия трябва да бъде унищожена, това е право на всеки човек, всеки има право да живее щастливо. Затова най-важното сега за нас българите е да се готвим за тежка, изтощителна и широкомащабна война с Русия. Става въпрос за съществуването на запада.

56

Абе украинска

преди 1 седмица

Копейко на теб който ти каза,че можеш да идваш в чужда държава и да даваш определения като в тая държава валутата винаги е била български лев и никой не е виждал копейки освен просещите нагли украински копейки .Нещо се се объркали ,че тук вече ви е Урколадия

55

Алекс

преди 1 седмица

Как се става нов партньор на Русия? 1.Получаваш газ,петрол и дървесина за жълти копейки като Китай.2.Плащаш с непотребни рупии като Индия.Откакто "Газпром"загуби богатия европейски пазар,е на загуба.

54

Анонимен

преди 1 седмица

Русия вече им спре газа така че е нещо реклама ли не се знае.

53

до 48

преди 1 седмица

"""""...ти си вярвай в светлото социалистическо бъдеще, никой не ти пречи..."""" ------ Е, па аз кът един стар Кръчмар още вервам, че Соцъ беше единственият ни надежден курс за развитие..., но..., миналото си остава в миналото, а настоящето и бъдещето ни са Предопределени и мрачни!!! Май:::::::та му..., квото е таковъ, сами си го вкарахме до Фабержетата!!!

52

До 47

преди 1 седмица

Ами да си кажат украинските копейки къв го търсят тук ,Аз нямам спомени някой да ги е канил нито пък да им е искал мнението

51

Анонимен

преди 1 седмица

Аве кАпейки, след дедоларизацията на путинарко колко е курса вече на черно на долара в пРосията, корекомите работят ли вече пак?

50

Анонимен

преди 1 седмица

Много шум за малко вълна казал дявола като остригал котката

49

Дебелка Грухтилева

преди 1 седмица

Аз от утре спирам да ям сланина за да навредя на Путин, Русия, руснаците и Ким Чен Ун! Вече ще я правя на смути и ще я пия!

48

Друг

преди 1 седмица

Един приятно руснак разказва, как асансьора във фирмата не работи, части обаче има в Швейцария.Ние тука може да си слагаме плюсове и минуси, колкото си щем, на руснака това обаче са му ежедневните проблеми. Оказват ли санкциите влияние? Оказват, медленно и сигурно.

47

Анонимен

преди 1 седмица

От къде тая радиоактивни вода която попива в почвата ве кАпейки? Къде го четете това, дайте и ние да видим. Мутрофеева ли ви ги разправя тия неща или главната Копейка? Ако не знаете АЕЦ Козлодуй се охлажда от Дунав, ако нещо изтича дори и ние да си траем както колхозниците навремето то първи румънците ше изпищят

46

Анонимен

преди 1 седмица

До 45, абе бая по-голяма е от тук да ти кажа, ама нищо, ти си вярвай в светлото социалистическо бъдеще, никой не ти пречи

45

Ларавел

преди 1 седмица

След стотина години може да се смилим над тях... ако още ги има.

44

Евроджендай със Сила

преди 1 седмица

Още санкции трябват! Например всички германци и французи да се изнесат от домовете си и да вкарат африканци! Тогава ще види Путин вече! А ако искат направо директна капитулация до 24 часа , трябва всеки европейски гражданин да си отреже ритуално поне по една ръка или крак! Ще се бием до последния европеец, дори и никой да не се бие срещу нас! Слава!