134

Анонимен

преди 1 седмица

До 157: как кой, поляците, финландците, германците после. Единствената победа на Рашистан последните 100 години срещу равностоен противник е ВСВ и то само и единствено благодарения на помощта от злият Запад, че иначе бяха готово изнасилени. Даже и като им погледнеш катастрофалната победа с 3 пъти повече жертви от немците които воюват на 3 фронта срещу целия свят и ти става ясно що за капацитет са путлероджендърите.

133

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя дали осъзнава, че половината му територия замина и населението намалява с всеки изминал ден...

132

Анонимен

преди 1 седмица

Да си мислиш, че може да победиш рашките на бойното поле е синдром. И как ще се случи това на практика и кой досега го е направил. Жалко че разсипа и унищожи една красива и добре подредена страна. Пред минските и стамбулски споразумения предпочете пътя на войната. Затова на избори трябва много да се внимава какво се избира...

131

Спеца

преди 1 седмица

Зеленски ще си го получи !САЩ и НАТО също ще се стреснат скоро , скоро!Светът е срещу налагания фашизъм от Запада и Американската хегемония!Оказа се , че не Русия е колос на глинени крака , а САЩ!

130

Анонимен

преди 1 седмица

До 150: а всички путлероджендъристи от къде пишете бе? Нали от там ви пускат,че иначе изпадате в абстиненция и почвате да се хапете и самоизяждате.

129

Анонимен

преди 1 седмица

И ще ги получи!

128

Анонимен

преди 1 седмица

До 142 в карлуково не знаех ,че дават на болните достъп до интернет

127

Анонимен

преди 1 седмица

до 149, даже и не знаеш ,че Дагестан и Чечня са различни хахах и няма нищо общо с Кадиров Дагестан

126

Анонимен

преди 1 седмица

Май Май Кадирката е изпуснал положението в Чечня. Нека само да отбележа, че гражданската война в Чечня не е свършвала никога. В Украйна също тази война се пренесе, като Кадировци воюват за нефелното бункерово джудже, а другите са истинските чеченци на страната на Украйна и за независимост на своята държава!

125

Анонимен

преди 1 седмица

Вчера уби мирни жители на плажа на морето между тях много деца, днес се е събудил още по жаден за кръв иска още оръжие да убива

124

А вместо това,

преди 1 седмица

получава прахчета, които поразяват дълбоко в мозъка :D

123

Анонимен

преди 1 седмица

един от най кърваите диктаотри в новата история

122

До Честито

преди 1 седмица

"Християнския празник Заговезни" Не се излагайте бе хора! Малко образование, малко обща култура... Не боли толкова много четенето.

121

Бай Дрън

преди 1 седмица

Знаете ли каква е разликата между русофили и русофоби тук? На пурвите им пука за всички цивилни жертви, булунте в Русия или Украйна. Вторите се радват на всички цивилни жертви, а и военни. За тях нито Русия трябва да съществува, нито Украйна, нито хората, живеещи там, независимо каква националност се смятат. Това е голямата разлика и трябва да се разбере от всички.

120

Анонимен

преди 1 седмица

До 141: а украинските деца които Антихриста Путлерини открадна и принесе в жертва на Сатаната под Кремъл за да връща зомбита към живот и да ги праща в Украйна да се бият на страната на демоничната рашистанска армия? Те не са ли деца бе сатанист? Защо не плачеш за тях? Колко деца изядоха канибалите които Путлерини пусна от ГУЛАГ и насъска срещу Украйна? Тях къде ги забрави бе сатанист адов? Всичкото русофил сте такива, сатанисти, канибали и продукт на кръвосмешение.

119

Случаен минувач

преди 1 седмица

Както казваше един любим на запад украински политик "Време е да захлопнем капака на пианото". Който познава творчеството на Зеленски, ще го разбере...

118

Анонимен

преди 1 седмица

Защо няма новини, как фашиноидните укри и биха деца на плажа в Севастопол? Освен една клетва за хейтърите, същата скръб да застигне и тях, спрямо децата или близките им, изразили задоволство от бомбата на укрите, в коментара ми по-долу и този тук. Да ги застигне!

117

.

преди 1 седмица

терорист

116

Хаха ха

преди 1 седмица

Щатите се отърваха тънко от зельо след като им свьрши работаСега ще бьде третиран като терорист и намерен кадето и да се скрие , за удара срещу цивилниОт руските спец служби

115

Анонимен

преди 1 седмица

Хахаха путлероджендърите ги тресе хомосексуална ярост. Хлопат по клавиатурите и задръстват статиите с голи закани към войните на Христа, а реално си държат разпраните сфинктери и крещят Аллах Путин докато слугите на Ердоган ги разпарят по стара Путинска традиция.