148

Гейовете

преди 1 седмица

им дайте по една лопата да ходят да копаят на село.............ще им излезнат всички глупости от дебелите дървени глави......................хаха..................тия извратеняци смотани............................или един чук да разбиват камъни в Белене...............бай Тошо Живков така ги лекуваше тия.............без хапчета, с общественополезен труд!!!

147

Анонимен

преди 1 седмица

Хората обичащи русия са по долни и от гейовете. Скоро ще ви разкараме от България

146

Василев

преди 1 седмица

Разделяй и владей, така корпорациите и банките завладяха всички държави по света!Разделяй на всякакво ниво, вече няма една страна или народ в Европа, които могат да се противопоставят на мултинационална банка или корпорация!Вие сте валат селяни прости, вие не виждате гигантското зло, което ви е завладяло , а сте се вторачили в малкото пале което лае!Агент Джонатан Уудс!ЦРУ!!!

145

Анонимен

преди 1 седмица

METALLICA над всичко

144

Анонимен

преди 1 седмица

Чалгария и ценности, баси несъответствието

143

Дядо поп

преди 1 седмица

Покайте се , грешници....................извършвате грях, като сте похотливи и спите мъже с мъже и жени с жени........................................ужас, но и демоонстрирате греха си............така правите двоен грях, няма да има спасение за вас..........Лукавия ще ви прибере в царството подземно, където ще се мъчите вечно!!!

142

Василев

преди 1 седмица

Два милиона българи избягаха от развития справедлив комунизъм в загниващия разлагащ се империализъм!А сега ге.йо.ве.те нещастници са виновни са демографската катастрофа в България!!!Агент Вини Мабулачи!ЦРУ!!!

141

Похотта

преди 1 седмица

е смъртен грях..................Бог гледа и наказва, никой не може да се скрие от божията справедливост.....................тия похотливи извратеняци ще се пържат в ада, при Сатаната!!!

140

Анонимен

преди 1 седмица

Днес е черешова задушница, моето семейство ще отиде на гробището да почете починалите си близки. Не разбирам подскачането и веселенето на площада на такъв ден.

139

Истината

преди 1 седмица

е мъж да спи и да обича жена и жена да спи и да обича мъж...................всичко друго е от Лукавия!!!

138

Сатаната

преди 1 седмица

изкушава мъжете да лягат с мъже и жените с жени................но Бог гледа, никой не може да се скрие от Бога....................а гейовете, лезбийките, извратеняците, *** ще се пържат в ада, защото това,което праввят е голям грях!!

137

много интересно

преди 1 седмица

На днешната дата,преди 83 години Германия напада СССР!А г.Добрич е бомбардиран от съветската авиация!Защо!?Неизвестно!И нито ред в СМИ!А ЗА ГЕЙ ПАРАДА НАПРАВО СЕ ОЛИВАТ ОТ СТАРАНИЕ!

136

Истината

преди 1 седмица

е в православната религия, днес Българската православна църква анатемоса гей-парада, защото той е от Сатаната!!!

135

Анонимен

преди 1 седмица

Долу русия и Сърбия, да ги заличим от лицето на земята

134

България

преди 1 седмица

Русия и Сърбия са последните крепости на традиционните православни ценности.............извратените неща, гейове, лезбийки, ***, ЛГБТ...........всичко това идва от католическата религия, която е лъжовна, от Запада, от оня тъ@@пак Папата и от ложите на масоните!!!Бог да пази България!!!

133

Анонимен

преди 1 седмица

Любов да има, пък, кой с кого, все тая.

132

Българи

преди 1 седмица

братя и сестри.................обичайте се, мъже с жени и жени с мъже, правете любов, секс и деца..............всичко друго е от Сатаната..................за да я има България, правете деца, българчета и ги отгледайте и възпитайте с много любов, да обичат майките и бащите си (а не родител 1 и родител 2).Бог да пази България!!!

131

Анонимен

преди 1 седмица

Да се излъчи прайда наживо по БНТ.

130

44та червената чума

преди 1 седмица

Окупира и унищожи България!Сега содомията е заради това!

129

Василев

преди 1 седмица

Първите хомосексуални легални прайдове са в СССР, след Октомврийската революция и там са създадени и първите експерементални разюздани комуни бардаци!Потърсете пътя на революцията и пътя на парите, които финансират революцията! Агент Грегъри Пачет!ЦРУ!!!