48

Анонимен

преди 1 седмица

Интересно англичаните по слънчаса дали не са маскирани руснаци, а и в Испания все заляни англичани по заведенията се виждат. Навсякъде се пие и в Германия в петък са вани, мани, нашите не падат по долу. Разликата е само в издържливостта, едните се заливат за нула време, а другите дълго и продължително.

47

смешно

преди 1 седмица

А англичани и германци ама хич не пият !

46

анонимен

преди 1 седмица

Като имаме предвид, че домашното производство на самогон в матушката практически няма как да се обхване от статистиката, то положението там наистина е отчайващо. Такива пропаднали алкохолици - мъже, жени, младежи на по 18-20 години - не може да се видят почти никъде другаде. Тези хора са не способни нито да работят, нито да се грижат за себе си, някои имат и деца, които са принудени да просят заради родителите-алкаши. На пропагандата не й е изгодно да показва това у*р*о*дливо лице на обществото.

45

Гошо

преди 1 седмица

До автора: сигурен съм че не си била в Русия. Да имаше до началото на 90 години пияни но след това по улиците не се виждаха такива. Мисля че в Германия се пие повече и германците се напиват от две халби бира. Така че обърни погледа на запад там сигурно не ти пречат да се появяваш.

44

Анонимен

преди 1 седмица

До поставили минуси на 26. За какво са минусите? Не ви допада реалността ли?

43

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен До 36. Това е вярно, но го правят само през уикенда. В делниците не си позволяват грам. Руснаците не спират ни в в празник, ни в делник. Ех, скучен е финландският живот, спор няма. Хеле в делник.

42

Анонимен

преди 1 седмица

Винаги когато видя че се оплюва Русия или всичко руско ,зная кой е писал статията в това сайтче.Авторката така мрази руснаците ,като че ли ,или е бита и плющяна от тях или само бита.

41

Анонимен

преди 1 седмица

Тези, които ги оправдават явно никога не са виждали пиян руснак на живо. Инак и най-големият русофил не би твърдял нещо различно от това, че там наистина пият до пос.ир.ане. Съвсем буквално. Без метафори.

40

тя

преди 1 седмица

36 И аз съм ги виждала !

39

Анонимен

преди 1 седмица

До 35. Кажи ми какви са приятелите ти, че да кажа какъв си ти.

38

Филип Киркоров

преди 1 седмица

Аз и Шаманчето точно по тези причини свързани с алкохола в Русия идваме всяко лято тук в Поморие като лястовички.Тук в България направо ни отварят чакрите отвсякъде особено онези *** от махалата къде се раздават на 100%.В Русия се напиват отрано и никой не му е до SEX.

37

Анонимен

преди 1 седмица

Нелинцето да се благодари че мъжете пият ,щот ще трябва да си купи вибратор с ядрена батерия.Та като сме на темата абе мърло къде са ония красавици дето ни ги пробутвахте в секс филмите.В германия са забулени борсуци -турк тип,в Австрия са селски моми ,в Белгия кои мъж кои жена,в Франция черно та прелива.А пак говори що мъжете пият кокошка такава

36

тя

преди 1 седмица

Всички пият ,но се пище само за руснаците !

35

Анонимен

преди 1 седмица

Всеки петък вечер в Петербург идват автобуси, натоварени с финландци, които нонстоп пият в заведенията до неделя вечер. Да не би и тях да включват в сметката?

34

Анонимен

преди 1 седмица

Верно е. Рашките не спират да поркат. Като викна някой приятел на камерата, често не ме разпознава, та трябва да се обяснявам. Днес например празнуваха как преди нам колко си години ги нападнала фашистка Германия. Това вече е извратено.

33

Мента Глог и Валерян

преди 1 седмица

Мяяяяуууууу

32

Българин

преди 1 седмица

А какво се случва с нашата ко+чи+на!? Що мълчите???

31

Информационна война

преди 1 седмица

Срещу Русия.

30

Анонимен

преди 1 седмица

Пие се в различна степен навсякъде по света. У нас се пие повече, отколкото в Русия.

29

Анонимен

преди 1 седмица

Имам една руса комшийка, пие водка "Столичная", и простира червени прашки.Дали не е руска шпионка?