17

Полк. Марков

преди 1 седмица

Аз съм щастлив, кандидатирам се за нов Хр. Иванов!

16

565656

преди 1 седмица

до 4 За какви малцинства говориш бе човек ...........

15

БАЧКАТОР

преди 1 седмица

Няма друга работа в страната,в която можеш цял ден нищо да не правиш и да взимаш такава голяма заплата и да не носиш грам отговорност.Непрекъснато се говори колко закона трябва да се променят и то наистина качествено,а те часове се занимават с една оставка.Гласуваш и продължаваш да работиш.Ще си вземат почивка ще хапнат и пийнат,няма да се върнат,няма кворум,ама взели надницата.Кой ще търпи във фирма такива некадърници?Балабанов се изживява като хванал "Господ за шлифера".Срам!

14

Албена

преди 1 седмица

Еййй, най-накрая нещо хубаво да стане, евалата, че си отива.

13

ИТН

преди 1 седмица

уви Доганската реторика на ИТН лесно хваща дикиш пред масите, но това е единственото което правят. 90% говорене против ппдб, 10% конспирации и 0% реални идеи, решения, работа, ползва за държавата. Ако слушахме тея доганчета, до сега още да сме в "ковид робство", да сме приели 60000 бежанци или да дъвчем някаква абсурдна дъвка за Македония и сърбоманите там.

12

Анонимен

преди 1 седмица

Направи куп поразии и се изнизва по терлици. Класическа българска постъпка.

11

Василев

преди 1 седмица

Тези са по- добри от артистите от Сатирата.Под чия шапка се създаде партията на Слави? Под чия зависимост са? На Доган.

10

МЛАДЕЖ

преди 1 седмица

Тошко говореше при Цв.Ризова колко било паднало образованието и как те с техния експертен кабинет ще го подобрят.Самият той виждаме колко е начетен-използва долен уличен език в най-важната институция на страната-Народното събрание.Е,щом този ще оправя образованието ще копаем яко дъното.Да оставим на страна как щял да свали цените на хранителните продукти,на тока.И този *** е депутат,пример на останалите граждани.

9

Лелееееее,

преди 1 седмица

Станислав Балабанов да говори за сядане в скута на Пеевски.И то след като вчера Славуца го налапа едновременно на Тиквата и на Дебелия,за мене е мистерия.

8

Анонимен

преди 1 седмица

Те пак като не са се сбили. Но определено очаквам истински ръкопашен бой в това правителство. От величие ще си донесат езическите средновековни ятагани и боздугани и ще се скарат с копейките за 10-те % психически нестабилни и нискоинтелигентни избиратели в страната, които държат такива партии живи.

7

О, боже!

преди 1 седмица

Били се скарали за него... страшен кадър е тоя, когато и да го удари мълния все е късно.

6

gogo

преди 1 седмица

Тия и за Пинокио щом се карат, аман ни е системата

5

Честито

преди 1 седмица

Величие преди 10та минути Гласуваха с ДПС и ГЕРБ, в ситуация в която всички други гласуваха Против, т.е. Вчера ИТН беше Злетен Пръст, днес вече са Величие като ИТН не са в положение да могат!

4

Анонимен

преди 1 седмица

Толкова ли си нямат друга работа с някакъв дето вече не е фактор да се занимава целия парламент. Вместо да водят смислени дискусии депутатите само се разправят. В този формат това е напълно безсмислена институция целяща само предизборни бръщолевения.

3

Киро Брейка

преди 1 седмица

Поемане на "политическа отговорност" у нас е реципрочна на доживотна " наказателна неприкосновеност "

2

Нео

преди 1 седмица

Некадърността е повсеместно и всеобхватно явление!

1

Анонимен

преди 1 седмица

Бог Лук