213

НДЗ

преди 3 месеца

Питам ? Какви са тези хора, които му се връзват? Млади, стари, бедни, богати, умни или глупави? Чакам.

212

гледна точка

преди 3 месеца

Стига с тази глу.пост "експертно" правителство. Доказа се назад във времето, че това са безлични правителства, без ясна политическа отговорност и без сериозен авторитет на министрите в него, за да провеждат силни реформи и политики.

211

Анонимен

преди 3 месеца

всички се изказаха, дори нинова как ИТН ще подкрепи правителството на ГЕРБ и ДПС, аз мисля че това ще е величие, днес скандално самият им началник не се яви в залата, докато не се закълне той няма право да е в залата, утре може да отсъстват и други, за да мине изборът на ГЕРБ, може и да спре разследването срещу михайлов, тези хора са уязвимии със зависимост, едната сменила много партии, другият представя самия себе си за полковник, а е уволнен от НСО, третият не си плащал задълженията нарочно

210

Анонимен

преди 3 месеца

Слафчу е експерт по омаскаряване, гнусна чалга и долнопробна халтура. Такова ще е и правителството му.

209

Анонимен

преди 3 месеца

Магаданс научиха ли кючека

208

ИХУУУУРИПНИ КАЛИНКЕ

преди 3 месеца

ВЪН МАФИЯТА ОТ ПАРЛАМЕНТА!

207

Анонимен

преди 3 месеца

Всички срещу ГЕРП-ДПС, счупиха държавата, за да могат да продължат да крадат!

206

Анонимен

преди 3 месеца

208 Ноуп! Виж резултатите от изборите, повече от 10% пред втората партия! Това не е администрация. То и не може да бъде, защото шарлатаните от ПП,ДБ замениха администрацията в държавата със свои хора. Поддръжниците на ГЕРБ са хора на труда, произвеждат хляба, храната на българите, транспортират я, строят пътища, в строителството...

205

Анонимен

преди 3 месеца

Чалгара винаги е бил известен с вродената си тъпота!

204

ОКТОПОД

преди 3 месеца

ВЪН МАФИЯТА ОТ ПАРЛАМЕНТА!!!!

203

позор!

преди 3 месеца

Повече от позор, повече от цинизъм е днешната изцепка на Сакати чалгар от Учиндол! Чакал бил третия мандат да дойде при него, та ТОЙ да направи правителство! Господи, Господи, защо не го прибереш, та да не се мъчи и да спре да се гаври с народа ни! Значи, българи, очаквайте за премиер продавач на сергия за джапанки, шнорхели и ***! Очаквайте министри - доказани плагиати и съпруги на наркобарони, въобще, очаквайте само мутри, каквато мутра е бил, и винаги ще бъде Сакатия с насрания задинк!

202

ПроСоТо

преди 3 месеца

ЧИИ са тия "надежди" бе Славейко ?...Твои и на Тошко ?...Ееее,ти ептян за важен са земаш ..

201

анонимен

преди 3 месеца

Пак ще счупи държавата. Прави се на велик. Диегноза.

200

БЪЛГАРИН

преди 3 месеца

Хомосексуалистите им от ИТН си ги наебаха депутатите и лидера им. Ами, те са си такива Годжито и Маестрото им. Балерините му на този от ИТН, не им е плащал заплати от около 10 г. Те и за това са ми приятелки.

199

ГЕРБ и ДПС

преди 3 месеца

Организирани престъпни групи!!!!

198

До 198

преди 3 месеца

Поддръжниците на ГЕРБ могат да дойдат само ако ги докарат автобусите и ги освободят от работа в Общинските администрации.

197

Анонимен

преди 3 месеца

Някой депутат, няма ли да предложи, да няма заплати без правителство? И лично да си плащат изборите!

196

Кви сте вие бе

преди 3 месеца

Жалки български шарлатани политици мутри крадци и измамници!!!!

195

3-ти е март, 2024

преди 3 месеца

Щом и Тошкото им Африканския от ИТН не иска да е в правителство с мутрите, нека да си остане *** сценарист. То и в театрите няма пари, нито пък в фирмовите цинтрове в Холивуд. Те и за това американците си дават доларите на Украйна. За да няма филмово и театрално изкуство в Щатите им. Че са затънали в дългове. Сигурно мутрата бойко Борисов и депутатите му от Герб ще им ги плащат. Честит парлламент на българските политечески лидери. Пак ли ще слагате детектори за националния ни.

194

Анонимен

преди 3 месеца

Тъкмо събра малко гласове и живна, чалгарската партийка ИТН, ще се срине на следващите избори, с този ход.