89

Анонимен

преди 3 месеца

Путин в речта си миналата седмица очерта един от основните приоритети за следващото десетилетие - освобождаването на Континента от военното присъствие на неевразийски държави, т.е. изтеглянето на американските войски от Континента - от Лисабон до Япония. И тук Северна Корея като стратегическа ядрена сила, наред с Китай, ще изиграе основната роля в този процес.

88

Пълна пародия

преди 3 месеца

Големият диктатор-убиец повози малкият диктатор-убиец на руzка кола, ама сглобена с части от лошите западняци.

87

Анонимен

преди 3 месеца

А какво става с членството на държавата Украйна в НАТО? Държавата Украйна стана ли вече членка на НАТО?

86

Анонимен

преди 3 месеца

Скоро ще повози ,зелевски с оленка.

85

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен "А какво става с настъплението,стигнаха Киев за 3 дни" - Киев няма да го взимат. Сергей Караганов каза, че Русия няма нужда от западна Украйна. След края на Специалната военна операция извънблоковият статут и мирът в западна Украйна може да се гарантира, като се установят миротворчески военни контингенти от Северна Корея, като в замяна за опазване на мира Северна Корея ще получи достъп до качествена украинска пшеница.

84

Фют

преди 3 месеца

До 82. Заради чебурашки като теб, все още ни приемат като хора, втора ръка. Но, скоро ще се промени всичко, ще се запознаете отблизо с матушката ви.

83

Анонимен

преди 3 месеца

Русия ще извади КНДР от продължилата десетилетия бедна изолация, страната много скоро ще задмине южната си съседка по стандарт на живот, корейците са талантлив и работлив народ. Русия е готова да предостави ресурси, енергии, военни технологии за да превърне Северна Корея в основна военна и икономическа сила на Континента. Северна Корея може да се превърне във втори Китай.

82

Анонимен

преди 3 месеца

А какво става с настъплението,стигнаха Киев за 3 дни.

81

Анонимен

преди 3 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

80

Зозо

преди 3 месеца

До Боби..Stg44 След края на войната на 9 май, през август 1945 в Германия се сглобяват от налични части 50 броя от щурмовите пушки и се предават на Червената армия за техническа оценка. Това става заедно с 10 785 листа техническа документация за производство на армейски оръжия. През октомври 1945 г. Хуго Шмайзер е интерниран на работа в Ижевск СССР, където работи по въвеждане на използвани в германския оръжеен завод нови технологии, част от които са използвани в разработката на новия АК-47.

79

Анонимен

преди 3 месеца

A какво става с визите за САЩ, след 30 години 6лизане на американски гьзове, българите могат ли свободно без визи да бегат в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?

78

Боби

преди 3 месеца

До Анонимен Вовчанск? Защо рашките сега там не настъпват. Има два пробива по другите направления. В Киевска област в момента рашките само блокират и методично унищожават части на ВСУ за да не ги преместят по другите направления.

77

Анонимен

преди 3 месеца

Абе, какво става с членството на България в ЕС? България стана ли, стана ли вече България пълноправен член на ЕС?

76

Да допълня...

преди 3 месеца

До Бай Дрън 46 И един век след САЩ.

75

Анонимен

преди 3 месеца

Родните ни *** все плюят по запада и величаят Московията, а все бягат на запад и не щат и на ваканция да отидат при Джуджин. Що така бе? Нали тук е зле, а в Московията е рай?!

74

Анонимен

преди 3 месеца

Северна Корея може да играе важна роля след края на Специалната военна операция. В Западна Украйна могат да бъдат разположение северно корейски миротворчески воененни контингенти които да гарантират извънблоковия статут на това което остане от Украйна, в замяна на това Северна Корея ще получи достъп до вискококачествена украинска пшеница. За това вече говори Сергей Караганов в интервю по руската телевизия.

73

Анонимен

преди 3 месеца

А какво става с швейцарската клоунада? Осъдиха ли русия?

72

Бай Дрън

преди 3 месеца

Айде, лека вечер на всички ;) Утре ще говорим за генералисимус Марков от Величие.

71

Радио Столипиново

преди 3 месеца

Почти никой не знае кой е този човек на снимката вляво, но шофьорът му е самият Путин.

70

Боби

преди 3 месеца

До Зозо Пак и отново фейка с Хуго Шмайзер... Раберете Хуго Шмайзер е висш фирмен представтел а като инжинер е специализирал ЩАМПОВКА. АКМ/АКМС които вече са с щамповани детайли са пуснати в производство 1959 това са 7 години след като Шмайсер се отегля от работата.