309

!!!

преди 2 седмици

Че ние вече имахме правителство на споделената отговорност между вас, Мутро СИКаджийска, ППДБ, с подкрепата на сараите! Да, но ти лично, престъпнико от подземния свят, уродливото туловище Пеевски и Сакатият чалгарин от Учиндол свалихте това правителство! Е, и?! Сега защо искаш пак от ъсщото?! Защо бе, неграмотен пожарникар, *** и мерзавец! Ти, Тикво банкянска, си най-голямото зло в цялата история на България, ти, Тикво банкянска! Само че, България не ти е "Ипон" да я разиграваш простако!

308

Анонимен

преди 2 седмици

Хаха с промените в конституцията сега иска да си подсигури премиерския пост на следващото правителство. *** жален. Едно време как с пяна на уста псуваше ДПС а сега пяната е от семето на Пеевски ...

307

срамота

преди 2 седмици

Перверзния старец с лоения корем Боко Тиквата иска да уреди да уреди всичките си държанки с постове.Стиснат е дъртия ***.Но Натали Трифонова се прекара най-много с този увиснал дъртофелник.

306

Гъдьо

преди 2 седмици

Баце мачкай наред...избори до дупка!!

305

Юроатланши3ъм ООД

преди 2 седмици

Според Посолството има смисъл първите три политически партии да управляват - ГЕРБ-СДС, ДПС и ПП-ДБ.

304

Бахура

преди 2 седмици

Много ми харесва как вие тиквата. Май на умряло. Кеф

303

Ха ха

преди 2 седмици

На бичето многооо близка!

302

:)

преди 2 седмици

Тези избори са незаконни, по-точно неконституционни. Защото нито един избирател на "спечелилата" изборите партия не е гласувал по съвест. Половината са му съкрадци, другата половина - купен текила вот.

301

споко бе

преди 2 седмици

не се косете! утре ще има игрички с кворума в НС. На бас, че 10 до 15 човека няма да дойдот и кворума пада. Буци и Прасчо ще си изберат когото си искат.

300

:)

преди 2 седмици

Нали спечели изборите :):):) с 8 %, половината купен вот. Управлявай сега! Какво се правиш на интересен :)

299

Анонимен

преди 2 седмици

Я си гушни Райчето за успокоение и не се занимавай повече с политика.И внуците ти имат нужда от теб,но най-вече бистришките тигри.Там ти е силата.Вкарваш по няколко гола на мач,което не се отдава нито на Роналдо,нито на Меси.Така,де.

298

Анонимен

преди 2 седмици

При тази конфигурация на Парламент ГЕРБ няма как да иска да им гласуват и председател, а после и премиер и министерски съвет. Той трябва да даде единият от постовете на опозицията (пп/дб и николай Денков) за да може после да се надява да състави той правителство. Или обратното.

297

Анонимен

преди 2 седмици

Целувай ръка на Величие. Може и сглобка да направите. Матряла е мнооого лош и отмъстителен.

296

До 302

преди 2 седмици

Забрави и кърджалийската....,която беше шеф на НС.И Цецка Цачева.Абе все отбор специалистки,хвани едната,удари другата.

295

Бойко става смешен

преди 2 седмици

С тия кандидатури извадени като заек от шапката на фокусника в последния момент! Не може да представяш никому неизвестни хора за такива отговорни постове.Аз лично все още не мога да забравя онази колоритна бивша министърка на здравеопазването, която Бойко беше намерил на едно кръстовище край Велико Търново(по негови думи) Горката толкова беше НЕадекватна, че изкара едвам 2 седмици мисля.да не говорим за Цецка Цачева, за Искра Фидосова и т.н. и т.н.

294

Анонимен

преди 2 седмици

Борисов към ПП:Хайде беее,елате пак да се гушнем,бе.Моля ви се,бе.Обещавам,няма да ви удуша,само така.лекичко ще ви натисна.Ха,ха,ха.Вижда,че властта отново му се изплъзва и е готов на всичко в името на чекмеджето.

293

Ех, лудост.....

преди 2 седмици

Този поглед, говори много......

292

Анонимен

преди 2 седмици

Борисов трябва да направи реверанс към ПП. Нека одобрят Николай Денков за председател на Парламента, а от там нататък да се мъчат да съставят правителство.

291

Тарикат

преди 2 седмици

Както каза Марков: една от предварително договорените партии от новата сглобка си е вдигнала цената. И изнудва останалите за повече постове и кинти. Та това е цялата драма. Ако платят новата цена, ще гласуват и всичко ще се уреди. Ако не им платят - нови избори.

290

Боко Тиквочо

преди 2 седмици

Тиквее в парламента ама само на парлама!