56

4

преди 2 седмици

Това маце ли ще решава този кардинален проблем дето и един бушон на може да смени!?И навсякъде е пълно с такива "кадри"!

55

...

преди 2 седмици

Комунистите, че бяха за обесване бяха. Ама те строиха и развиваха с помощта на СССР. А скорошните измамници направо ни изкопаха гроба.

54

До 50

преди 2 седмици

Гласуването беше в НС и мина с гласовете на ГЕРБ и ДПС.

53

IQ 3.14

преди 2 седмици

До до IQ 3.14продължавай да се "двуомиш". междавременна, запишись на курсави па балхарский язик, ат твой акцянт направа падладявами

52

Празни приказки

преди 2 седмици

от празни хора. Пазара няма регулатори, нито методики, нито тавани, нито балансиращи мощности.

51

До Възмутен

преди 2 седмици

Не само Главчо.Служебният министър на Радев ,Росен Христов подписа да изнасяме ток за Северна Македония.

50

IQ 3.14

преди 2 седмици

До мак проблемите свършиха в източна европа с директната намеса на другаря си. само че при новите началници се бачка, а политагитация, фиър порн и поддържане на дискусия са на заден план. на печелившите - честито, ще им се насладим на последните вопли тука неколко месеца.

49

Вьзмутен

преди 2 седмици

Гербавия кабинет бате Благодарим ти христо и на теб просто киро задето им дадохте цялата власт

48

До до 29-ти, Абе ти,

преди 2 седмици

Като човек работил в Агенция по приватизацията мога да ти каже,че приватизацията се правеше от същите, които до скоро бяха на власт ( хората с куфарчетата)

47

до IQ 3.14

преди 2 седмици

Ей, за този чстен отговор ти сложих плюсче, без нито за миг да се двуомя!

46

IQ 3.14

преди 2 седмици

До ВьзмутенЪ е на местото на игрек, ако ползваш българска подредба на клавиатурата. ако ползваш гост, не е. остана ви тока, водата и румци на деси да се изрепчи още десетина пъти. туйто. недолго музика играла, недолго фраер танцевал. на добронадеждните времето изтече, интересно ми е кво ше стане

45

мак

преди 2 седмици

Май проблемите започнаха с намесата във войната и с разни сделки, зелени, пембени и други ограниченая.

44

До до 29

преди 2 седмици

Да прав си. Съсипаха живота на маса хора за да има да се продава ток на "братските" народи докато ние тук караме на остатъци.Беше много хубаво когато за детето ми нямаше хумана и пюрета и трябваше да подкупваме магазинерката за да ни запази кофичка кисело мляко. Прекрасно беше когато чаках за хляб с купони ,но рядко успявах да купя. Най-хубаво ми беше когато в бакалият на щанда имаше ребра и кайма от лой.Прекрасни времена.

43

Вьзмутен

преди 2 седмици

Значи главчев подписа да изнасяме тик за украйна и сега цените летятА ни готвят и за режимБлейте още

42

До Re: до Промяната

преди 2 седмици

Баща ми работеше 30 години там. Ако искаш вярвай, но ще е много по-добре за България да се затвори. Далаверите и то1енето са в такива размери, че ще ти хвръкне шапката.

41

Анонимен

преди 2 седмици

При бай Тошо беше още по-зле.

40

Анонимен

преди 2 седмици

какво става слънчаците? Плащахме им многократни цени за зелена енергия, което противоречи на пазарната икономика! Сега фирмите плащат авансово ! После играем за пазарни цени, ама ? Явно в България всичко е развалено и вмерисано с комунистическа алчност.

39

12345

преди 2 седмици

Тази зелена сделка е абсолютна измама с която в Европа някой печели пари и то големи.Защо ни е да си затваряме ТЕЦ-овете при положение ,че имаме въглища поне за 100г ,след като не е измислено още нищо зелено с висока ефективност.Защо не се говори за пречистване. В Китай масово строят въглищни централи с инсталации за улавяне на 93% от емисиите.Технологията е налична и се ползва.Тези пари които сме похарчили за въглеродни квоти можеше да се инвестират в това.

38

до 29-ти, Абе ти,

преди 2 седмици

да не си роден след 2000-та? Само тия родени след 2000-та ги говорят такива какво било преди 89-та. Да ти припомня какво стана 90-те - въведе се ДДС-то, разпродате се държавата на разни предприемачи (процес известен като "приватизацията"), а тези предприемачи продадоха всичко на скрап, фалираха се 22 банки, лева беше натоварен толкова много инфлация, че се наложи деноминация, Иван Костов даде Мариците на САЩ за 120 години концесия, появиха се "кредитни милионери" и режим на тока и водата.

37

пияница мистик

преди 2 седмици

В тази държава като ти кажат, че ти слагат таван на цената за каквото и да е и тутакси фалираш. Мастер бизнесмените са свикнали колкото искат, такава цена да си слагат и никой да не им се меси. И защо не го направят като в Англия? Слагат ти електромера вътре във фоайето и си пускаш монета или монети. Като изчерпиш стойността им и тока спира :))) И пак пускаш или не пускаш, както ти е кеф