229

Анонимен

преди 2 седмици

Интересно четиво. Браво на въображението на автора от мирър.

228

Анонимен

преди 2 седмици

Мисирите нищо друго не могат да измислят. Както отбелязах, британският таблоид който през ден пуска слухове за краля и кралицата сега се занимава с Путин. И тукашните мисири понеже нямат един коресподент въобще някъде , преписват всяка глупост която им спуснат от сорта руските ракети свършили Путин умрял и болен от рак едновременно. И накрая някакъв *** тролясен пуснат в коментарите да замазва партенката.

227

Анонимен

преди 2 седмици

В кгб не се влиза ей така опорко празноглав.

226

Анонимен

преди 2 седмици

Излишно е. Запасите ще се развалят, Путин е безсмъртен.

225

Всички знаем

преди 2 седмици

Путин - някогашен ленинградски гаврош, пребиван и сексуално насилван от баща си, израсъл сред улични престъпници, решил да се поправи и влязъл в КГБ, но и там не постигнал кой знае какво, освен да му викат колегите Карлик (Джуджето), Окурок (Фаса) и Бледая Моль (Бледия Молец).

224

Анонимен

преди 2 седмици

А на Байдън вече му взимат мерките.

223

Опасно

преди 2 седмици

Както винаги рус0р0бите подкрепят крепостна блатная и мечтаят Европа и САЩ да се разпадне. Това са неудачници без образование или нещо постигнато в мизерния им живот. Те искат страната да се върне обратно под руския ботуш и всички да бъдат равностойно бедни с парче салам в хладилника и раздрънкана лада какъвто беше тогава стандарта. Ще ги познаете, необраснати, миризливи, с мазни шуби копнеищи отново да чувстват камшика на мутрофанова и кремълският плъх.

222

Българин

преди 2 седмици

Тоя таксиджия е такъв слаб покерджия, че даже и демонстративните му блъфове не се вземат насериозно вече.

221

Анонимен

преди 2 седмици

Преди няколко години един диктатор в Африка така се беше скрил в бункер по време на война със съседна държава. Обаче направил грешката да складира големи количества консервиран боб. И после, след няколко дни от Генералния Щаб изгубили връзка с него. Ровили, търсели го и го намерили задушен от собствената си ПPЪДHЯ. Дано Путин не е взел боб за бункера си!

220

Анонимен

преди 2 седмици

Нещо хитро е замислено.

219

Анонимен

преди 2 седмици

244 а може и да е видял сателитна снимка на гробищата с бандерските флагове. Да , виждат се от космоса вече. Ти също си за там.

218

Невероятни тъпаци

преди 2 седмици

Русофобните коментари тук са на обидно ниско интелектиално ниво.

217

Анонимен

преди 2 седмици

242 не само те боли празната фашистка манерка, ами орева света като самолет се заби в пентагона , най охраняваният ти бункер в света.

216

До 239

преди 2 седмици

Това къде го прочете? От ТААС които не са се променили от времето на работническо дело което се субсидира от тях, или телеграм, проруски канал който се занимава с изопачаване на истината подкрепан от нациския режим в мосава.

215

Анонимен

преди 2 седмици

Не ни е нужно да го познаваме, той ходи до Крим и Мариупол, ходи в Турция ходи в Китай и къде ли не. А ти не си мърдал от сайта и явно си объркал барон Мюнхаузен който яхал гюлетата от топовете за руснак по поръчка от един който казва "не се месим" и в същото време инсталира тайни затвори на цру в европа.

214

Не.

преди 2 седмици

Не познавате Путин. Той не се крие в бункери, а вместо това, като истински лидер, ще яхне първата ракета! Ще лети начело на ракетната флотилия, разгърден, красив. Не само че няма да бяга, но дори ще пришпорва ракетата, че да стигне по-бързо. Ще рита с шпорите, ще вика "Дий!" и "Следвайте ме, юнаци!". Красив. Силен. Сексапилен. Яздещ мощната ракета, с ярост в очите, но и със справедлив гняв. Ето това е Путин, истинският лидер!

213

Анонимен

преди 2 седмици

Русия вече уби 500 хиляди украински войници, с ранените и инвалидите това е 2 милиона загуба за Украйна. До лятото на 2025г ще бъдат убити и новите 500 хиляди, ако могилизацията успее да ги събере. И тогава започва изпращенето на фронта на 18 годишните, 65 годишните и жените. Анлия и САЩ вече поискаха от Украйна да свали възрастта на 18 години, 17 годишните поличиха призовки да се регистрира, никой не може да напуска Украйна. И до лятото на 2026 ще бъдат убити и децата, жените и старците. И тогава кой ще воюва?

212

Предложение

преди 2 седмици

Сега е времето нашите смърънгясали русофили да изпратят по някой буркан лютеница на кремълския диктатор. Сега е момента да вземат фото преди да се покаже озъбен и разтрелян като садам в канавката.

211

Анонимен

преди 2 седмици

Как върви руският наступ към Вовчанск?

210

Анонимен

преди 2 седмици

Новини от телеграм фейсбук екс туитър инстаграм и тик ток копирани от жълтият вестник в сайта. До там стигна "журналистиката" 5 години това ли учихте мисири?