12

Анонимен

преди 2 седмици

Почивните дни са право на всеки работещ, а не някакъв бонус, с който да покажеш колко си щедър...

11

Анонимен

преди 2 седмици

Концесионерът - по точно "мутрата" иска да му се бачка без пари. Като не изпълняваш изискванията се отказваш от концесията и отиваш бачкатор в завода на смени.

10

Българин

преди 2 седмици

То се мисли преди да изчезнат ....сега ще гонят Михаля

9

Оня

преди 2 седмици

1 900 лева, за човек, който спасява животи....е па нека е много.

8

Иван

преди 2 седмици

Плащат ти 1900 чисто, за да хванеш рак на кожата. Айде, няма нужда. В хотел работя на вътрешен басейн и ми плащат 6000 лева чисто след данъци.

7

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 5 - Братле - те тая са забили в 94-та година. Гледат си концесийката, взиамт си парички и хал хабер си нямат, какво става. Не, че е лошо, ама ...

6

Новозеландеца

преди 2 седмици

Идва страшен потоп финансов и всякакъв , тези робовладелци- работодатели - няма да има кой да им продаде парче хляб ( защото всеки който има ще го пази за него и близките си ) Кауфланд мауфланд и т.н празно след фалира на ЕС. Тепърва ще ядът хартийките които си спестиха грабейки от народа

5

Анонимен

преди 2 седмици

1900 лева, се вадя в малък град, като караш камионетка или микробус. Разликата е, че не си изложен от 8 до 17 на слънце, не рискуваш рак на кожа, о и да - не носиш криминална отговорност, ако не успееш, да спасиш някоя 110 килограмова полякиня, която се е засилила, на 4 водки, да влиза на 100 метра зад шамандурата. И работата ти е целогодишна. Едно време, се хващаха учители по физическо.

4

Анонимен

преди 2 седмици

Тези 1900 лева сигурно в очите на концесионерите изглеждат като голяма заплата? После се чудят защо няма кадри!

3

вие си ги избрахте

преди 2 седмици

ако имаха договор с нса, всички първокурсници, които плуват, и са държавна поръчка, задължително на държавна служба като спасител. Бга Балкан беше така от готвачи до сервитьори. Родените след 1990 си мислят, че България е била разпиляна все така ...

2

Анонимен

преди 2 седмици

Например закон, при който обучен спасител, работещ в алуминиев цех, при желание, да може да е воден спасител през лятото. Неговият работодател да не го спира, а да го задържи на работа." - концесионерите има ли начин да се поставят малко и на мястото на работодателя, който го осигурява цялата година, а не му подхвърля едни мижави 1900лв за два месеца? Некадърни, алчни егоисти !

1

Лонго Лонгуров

преди 2 седмици

Таваришите не обичат да работят, те искат някой друг да се гърби, а те да вземат държавна заплата от някоя сладка службица където си клатят краката и секретарката на шефа и да си пазаруват хляб за 30 стотинки и домати за 50 стотитнки произведени от некой нещастен бачкатор, дет се е навил да бачка за МРЗ.