132

Анонимен

преди 2 седмици

Шиши няма да се среща с тьотките. Те са му под нивото. Той ще се среща само с Бацо за да му даде списък с министрите. След като ГЕРБ обяви, че иска само премиер, външните работи и отбраната останалите 16 министерства остават за ДПС. Шиши може да отпусне 1 -2 министерства за слафчувците (малкото ДПС), да захалебят и те, че от ТВ 7/8 кинти не идват.

131

Анонимен

преди 2 седмици

Тримата мускетарки.

130

анонимен

преди 2 седмици

Поцинкованата и Даскалицата , няма ли да участват ?!

129

Анонимен

преди 2 седмици

Ако правителдтвото не е на ГЕРБ или широка коалиция, не виждам на кого ще е. Нови избори са само разходи. Е при едни нови избори Шарлатаните ще испаднат още по-надолу, но пак те ще иската да управляват. Щото са малко умници.

128

Анонимен

преди 2 седмици

Цитат от страницата freeboss.bg на сциентолога Марк де Турк който е обучил и много Българи, особено в областа на " човешки ресурси" и "личносто развитие": "Украйна, Киев, 15-ти октомври, 2016. Повече от 3000 бизнесмени, които участваха на конференцията Forum One, видяха кратката мотивираща презентация на Марк де Турк. Темата на презентацията беше Скалата на тоновете на Л. Рон Хъбард. Насладете се на снимките!"

127

Анонимен

преди 2 седмици

А ще преговарят ли със сектантите от Величие и СЪЗДАТЕЛЯ? Или с протежето на Путин Копейкин белокосия вожд с подвитата опашка. Взеха му най-върлите крейзита и таратайки, остана без бойна ръка.

126

Анонимен

преди 2 седмици

Известния сциентолог Марк де Турк, който е чест гост в студиото на Together Bulgaria на И. Михайлов е и съдружник с бишата си служителка Вергиния Къшева Накова във (фирмата ИДЕАС България) съпруга на Светлин Наков създателя на СофтУни - Софтуерен Университет. Справка в папагал бг - Търговски регистър

125

анонимен

преди 2 седмици

Другарю Борисов , на преговори , ако изпращаш само жени трябва да са освен ерудирани , и красиви и привлекателни , за да не могат да им отказват мъжете ! А , ти си изпратил едни...., думи нямам ! Арменчето - *** дойди , ама другите две - пълна скръб !

124

До 126

преди 2 седмици

Кърджалийската поцинкована кофа ли имаше пред вид под звездичките?

123

Анонимен

преди 2 седмици

Наскоро Карбовски умуваше че ,, ....ако аз бях злото, щях да се скрия в СЯНКАТА на доброто." Мисля че това би било Перфектната и ужасяваща стратегия на злото. Мислите че за един Безбожник е проблем да ходи до Атон, да целува кръст, и да чете Евангелието с пропагандна цел?

122

На Боко Чекмеджето

преди 2 седмици

Май само с Шишо ще говорят днес, останалите няма да дойдат.

121

Анонимен

преди 2 седмици

Буци , ама що не си включил в тази " прекрасна " дамска компания и *** бе ?

120

Анонимен

преди 2 седмици

Балкански Сциентоложки Щати:".......plan to unite the countries of Bulgaria, Greece, Albania, and the entire former Yugoslavia into a single, Scientology-controlled megastate."....."...The Bulgravia project was introduced in the early 1990s, when the Church of Scientology and other opportunists of all kinds recognized that the economic and political situation in the Balkan region was extremely fragile, and thus ripe for infiltration and control. " https://balkanist.net/scientologys-balkan-holy-land/ Моля някой да преведе на Български! Бог да го Благослови

119

Буда пак се скри

преди 2 седмици

Толупиращият дрът крадец пак се скри зад фусти. Пушка Петкова,Дървеница Цачева и оная другата Дъртанян щели да водят преговорите! *** кой вече вярва на престъпното детенце?! Неговото място е в затвора и колкото по рано бъде настанен,толкова по справедливо ще лежи за дълго време

118

Анонимен

преди 2 седмици

Такива като Сачева бивши министри от Групировката ГЕРБ . Няма да бъдат повече" Министри"!!! Какво ми я показвате тая?? Пак няма да бъде дадена " Властта на мутрокоКомунистическата партия ГЕРБ!!

117

Хаха ха

преди 2 седмици

Имаше един гербаджия поискал -суджук и филе за сьбиране на гербБезплатно от някаква фирмаГолям скандал стана , но го накараха да ги платиЗатова са толлос оядени лели гербДа мааш безплатно по цял ден суджук и това не е лесно

116

Ха-ха

преди 2 седмици

Задачата на Баце е тежка-хем да е в коалиция с Шиши,хем да изглежда,че не е.

115

Бат Ради да ви обади

преди 2 седмици

Това са трите нови участнички в Ергена

114

Диетолог

преди 2 седмици

Тез бухат хляб и кебапчета та се пръскат по шевовете.

113

Асен

преди 2 седмици

Двете продажни гюбрета на тулупарника са изключително противни. Отврат!