42

Анонимен

преди 2 седмици

Нормално. Учени, можещи хора са голям процент от населението *** САЩ. А тука 90% бачкатори стряскащо неграмотни. Даже и глупавите американци са в пъти по-кадърни от българина.

41

Анонимен

преди 2 седмици

в белиз, едно момче дет организира туристически обиколки ми се оплакваше, че хората там "карали" с по $5 на ден, и ние сме били благословени от бога да обикаляме по света, и аз се чудих как да му обяснявам, че 1996/97 месечната ми заплатата беше 5 евро ..., а са ривете против европейците и краварите, комунегите щеха да ни довършат с техните русски братушки. не сте видели и не сте патил "възродените", налегайте си парцалите...казарма за вас - легни! стани!пълзешком напред!

40

До Обективно

преди 2 седмици

Да , така се поддържа най-голямата икономика в света - с 50% безработни ,защо говориш глупости които човек може да провери за 2 мин ,че са откровена лъжа . Нали разбираш че само Тексас има БВП колкото цяла Русия , а това дори не е най -богатият щат.

39

Пенсионер

преди 2 седмици

Това е Америка , ей. Не е шега работа.Не случайно всички искат, а някои само мечтаят да живеят там.Нашите комунисти уредиха децата си . Капитализма прави чудеса.

38

Анонимен

преди 2 седмици

ами хората си имат печатница - не загрявате ли най после - българи акъл имате ли - крадэът от цял свят и имат - единреактор американски 30пмилиарда- два реакторо руски за белене 6 милиарда - да не говорим за самолети и златни находища дето ги смучат американски фирми

37

Банкеръ

преди 2 седмици

Интересно ми е какво ни вълнува нас със външните клозети,очуканите покриви и автомобили колко милионери имало в САЩ.Я кажете колко бездомници и наркозависими има в Ню Йорк примерно да не се окаже,че са и те повече от Българите.Дайте да си гледаме в нашето канче какво има и защо няма това,което би трябвало да има.Много уж умни хора живеят на тази територия ама друг път.

36

Анонимен

преди 2 седмици

Гледали ли сте последно колко е населението там и колко е тук? Даже са им малко милионерите като процент от общото им население. А ние тук всеки ден намаляваме, капка по капка.

35

Чичо

преди 2 седмици

Та хубаво за САЩ ама да не се окаже че в процентно отношение милионерите в България са повече от тези в Америка. Скоро БНБ не е давала информация за пуснатите в обръщение левове и релно наличните пари на пазара. Всчки които са против еврото са скътали милиони по сейфове, каси та дори в буркани и под дюшеци,оп под матраци. Как ще ги обменят после за евро, нали ще трябва да се дакоже произход.

34

Ямболски цървуль

преди 2 седмици

Също и въоръжените психопати- стрелци са много повече от населението на БГ!

33

Анонимен

преди 2 седмици

Разказаха играта на спестителите с тези трилиони нови пари. В цял свят. Яд ме е, че не теглих заеми, когато трябваше.

32

Анонимен

преди 2 седмици

Оня ден изрових едни турски лири, хартисали ми през последното ми ходене в Турция, преди около 10 години. Тогава курса лев/лира беше почти 1:1 - някъде около 90ст струваше една лира). Към днешна дата - 1 турска лира е под 5ст. Та и в Турция са се увеличили милионерите в локална валута.

31

Анонимен

преди 2 седмици

миналата седмица същата "не ли" под стара снимка на един вертолет, беше написала, че милионерите в россия били толко много та чак на село ходили да пазаруват/пазарят/ с американски вертолетчета.са четеме нещо друго за нещастните кравари, които са милионери, ама в бутан хората били по-щастливи/след хората в савецки союз/. а па индийските милионери, като им се роди дете му купуват жилище в дубай. а па китайските такива милеят за сша, и да ват мило и драго да живеят в тая прогнила държава ...

30

Ром'с

преди 2 седмици

Страната на неограничените в-ти бе до 80 г на миналията век страна на неограничените... Интересно ,а колко е дължен всеки гражданин на САЩ спрямо дълга от 35 милиарда напечетани додари ...бях чел някъде ,че всеки гражданин на САЩ е задължнял средно статистически към 80 000 ,$ или домакинство бе..затова и САЩ й трябва нови донори за икономиката й ..Като Украйна,Сирия(там области където има нефт я контролира САЩ) Ирак (най -ниската себестоимост при добиване на нефт) Да живее демократиЯта по САЩ

29

Математик

преди 2 седмици

В Китай прокситутките на брой са колкото румънците. Тъжно ми е за македонците. Гърците пък са турци , който се мислят за италианци.

28

vs

преди 2 седмици

Основната разлика между капитализма и "комунизма" е, че при капитализма, човек експлоатира човека, а при "комунизма" е обратното!

27

Анонимен

преди 2 седмици

Искате да кажете колко богато се живее в Америка. Обаче бездомните, живеещи в кашони са 5 пъти повече от населението на България. А милионерите им са милионери само на хартия. Защо ли изведнъж се оказва, че са затънали в дългове и са се правели на богати само за имидж. Ми факти, кво да праиш ся. Идете в Америка да станете милионери и скоро всичките ви розови надежди ще повехнат горко попарени.

26

Непалец

преди 2 седмици

В Китай колко са?

25

Х

преди 2 седмици

в Русия са два пъти повече! Там се живее охолно! САЩ е лошо място!

24

Анонимен

преди 2 седмици

Смучат целия свят как няма да са милионери...

23

USA forever

преди 2 седмици

А защо не се казва колко са бездомните? Защо не се цитира проучване на Фед, че ~70% от гринговците не могат да извадят 500 (петстотин) долара за спешен непредвиден разход? Защо не дадат графика на движението на дълговете на населението по кредитни карти, потребителско кредитиране, заемите за коли - да, там почти никой не може да извади 30 хилки в долари, за да разкеши кола, заемите за "вишо". Щатите вече не стават и само да идеш за 2 седмици и да видиш, не да живееш там.