88

Анонимен

преди 3 месеца

Пеевски като какъв го обещава? Той нали е само един обикновен съпредцедател на партия? И българина го търпи. И пак гласува за тях. Възраждане ГЕРБ Величие ОТН са все негови партии. Ама българина няма капацитет да го разбере..

87

Анонимен

преди 3 месеца

Пеевски пак се прави на важен, а не слуша какво говори Радев. Не става въпрос за казарма, а за военна подготовка.А може би точно по тая причина Пеевски се изхвърля, щото е ясно, че казарма няма да има, ама не пречи да каже, че Радев я иска. Иначе, не съм против казармата. Карал съм я, не е болка за умирачка, върши работа, но не е и място за забавления.

86

Прасчо

преди 3 месеца

Пак се изказа компетентно с газюхата си , хора тоя дори не може да говори , а е в парламента. ЕгАси пропадналата държава сме

85

пеевски

преди 3 месеца

ще ходят в задължителна ферма за пушечно месо като уссраинците. до последният източноевропеец е новата мантра. всички в месомелачката. казармите ги попродадохме със шкембел войвода, ракетите ги наряза СДС още после и царчето, порко и корнела раздадоха танковете и бронетранспортьорите, вие нали не си мислите че аз и порко ще спрем да крадем и да пращаме пари на ЕНП за да правим тука казарми пак от нищото.

84

Сфинята бос

преди 3 месеца

На мафията ли ше ни е премиер?!

83

Анонимен

преди 3 месеца

Хвалипръцко - човек, който говори едно. Хвали се, "познава" хора. Като се стигне до действия този човек се нааква и замирисва на акооо

82

Обраха я тая

преди 3 месеца

Държава съсипаха я тия сф и не турци комунисти ДСта фат маци и мутри!

81

Само

преди 3 месеца

На задължителна епилация и скубане на вежди. То и да иска не може , няма бюджет за задължителна казарма , това е инфраструктура , екипировка , храна , заплата. Те една детска болница не могат да направят , камоли 20 30 казарми . Шиши е *** на свинчуга

80

Елементарно Уотсън

преди 3 месеца

Свинеевски вече се има за министър председател и говори от името на народното събрание. Егати наглеца ама като не ходят хората да гласуват ромите като него ще управляват.

79

Анонимен

преди 3 месеца

не е задължително да си в казарма ,за да има начално военно обучение. И в Швеицария всички младежи преминават военно обучение,независимо ,че страната е с неутралитет.

78

Рендето

преди 3 месеца

Абе вие въобще наете ли що е Казарма??? Необходима е Елементарна военна подготовка ИЗИСКВАЩА минимум Една Година Интензивно Военно Обучение, Съвременно Въоръжение, Военна Инфраструктура (казарми) и Мноооооооого Пари!!!!!!!!!!!!!!!!! В противен случай, получавате Необучено "Пушечно Месо" и ненужни разходи!!!!!!!

77

Пеевски

преди 3 месеца

Властта е наша! Сега всички ви ще е...а не с 200, а с 400! Заголвайте червени дуппета!

76

Анонимен

преди 3 месеца

Ивелин Михайлов обяснява в един клип в групата "Обичам Русе" че ще превърне България в страна на "ТИТАНИ". Според Сциентолозите хората са ТИТАНИ (Thetan)които живеят трилиони години

75

Анонимен

преди 3 месеца

Не разбирам защо хем са толкова войнствени и страшни по форуми и кръстовища. Как ще ликвидират, колко са опасни с татусите и лошите погледи. После само като се заговори за казарма и се появява ивицата Газа и почват да кроят схеми как да се пишат болни, да емигрират. Какъв точно е този планктон. Нищо общо с поколенията дето знаят какво е война и лишения ама нямат татуси и не гледат лошо във фейса

74

Анонимен

преди 3 месеца

В Исторически Парк се изявява и бившият служител на ДАНС Ангел Кузманов Тодоров. Според изданието е--vestnik.bg Ангел Кузманов Тодоров завършил е академията на МВР, специалност Национална сигурност, учил е право и финанси. Работил в НСС (сегашния ДАНС) и във външното разузнаване. A сега е консултант по финанси и личностно развитие. Има доста видеа с него.

73

Анонимен

преди 3 месеца

Ами ще обещава на такива като Шиши им трябват мухьовци и Емилитротинетковци,а не мъже

72

Ше хода

преди 3 месеца

Да изкарам курс по военно обучение при Ивелин Михайлов и Полковник Марков.

71

Казармата е

преди 3 месеца

Гей клуб

70

Анонимен

преди 3 месеца

Гледах един филм "THE SPIES OF SCIENTOLOGY - OFFICE OF SPECIAL AFFAIRS O.S.A." които е ВЕЛЕЧИЕ на документалното кино, и ми се зави свят. Тука Пеевски няма шанс!

69

ЛГТиБ Казарма прайд

преди 3 месеца

Всички пият наркоман