273

Румбача се прави

преди 2 седмици

На Путин с тия военни покрай него

272

Румен Стриптизьора

преди 2 седмици

Тоя единия войник ве кефи как му се смее

271

анонимен келеш

преди 2 седмици

От днес Европа е футбол!кАпейки гледайте как хората се веселят на пълните до дупка стадиони в Германия и си прават кефа!А Вовата набута русначетата в калните окопи на фронта в Украйна да се чудат утре дали жив или умрял след като те изчаластри некой дрон по кратуната:):):)Икономиката на русия в момента колкото и скапана е произвежда само за фронта:):):)Децата ходят на детска градина с каски:):):)Тва живот ли е бе кАпейки?:):):)

270

Спете Спокойно

преди 2 седмици

С Мъже (с главно М), като Киро Брейка, Полковника и Генерал Ивилин Парков, няма какво да се обърка. Единия ще напада евроатлантиците с хеликоптера (движение от брейк танците), докато натовците са разсеяни от атаката на Брейка, Полковника ще се търкули като канара от някой зъбер и ще изтрепи 2-3 натовски взвода, след което идват тежко въоръжените барети на Исторически Паркинг, които ще освободят Света от Евроатлантическата угpoза за около 2-3 дни. Даже е много.

269

Стенли

преди 2 седмици

Бил съм две години в казарма - като се уволних две думи на кръст не можех да кажа - само п...сувни. Сега като гледам в службата - връзкарчетата които са се скатали от двете години служба в армията водят в кариерното израстване с обиколки - нямат стигане, даже и колежките им се лепят неистово, неясно защо. Загубеното време очевидно няма наваксване

268

Анонимен

преди 2 седмици

Г-н Президента е най- големия snack в държавата.

267

Кои млади?!

преди 2 седмици

Онези с оскубаните вежди и епилираните гърди ли?!!! Онези със дамските ръчички ли?!

266

Ха,ха

преди 2 седмици

На Радев са му махнали брадавиците от лицето.В президенството и козметички ли имат?

265

Анонимен

преди 2 седмици

Щом Радев го казва, значи е обсъждано в НАТО и е дадено поръчение. Другарят Пеевски няма къде да ходи. Ще трябва да се съгласи. Както ще се съгласи и на съдебна реформа , за да вземе пари по ПВУ. Не е в позиция да води преговори, защото държавата фалира.

264

Анонимен

преди 2 седмици

Войничетата обикновенно са доста *** люде, които не могат почти нищо. Представете си ги като охранителите - ходят, обикалят, шофират разни коли, ама ако ги питаш къде отива и защо го прави, оно и то не знае - ще започне да вдига рамене и да се чуди. Толкова за войниците.

263

Стенли

преди 2 седмици

Бил съм две години в казарма, като се уволних две думи на кръст не можех да обеля - само П...сувни. Сега като гледам в службата - връзкарчетата , които са отървали двете години водят с обиколки в криерното израстване, нямат стигане, че и мацките си падат доста по тях. Загубеното време очевидно не може да се навакса по никакъв начин....

262

Анонимен

преди 2 седмици

Каквото Радев каже става и е истина. Той е бог. Мога да го гледам всеки ден по без риза.

261

Наката

преди 2 седмици

С тези разсъждения на зеления чорап,по военно и със замах,за военно обучение или подготовка, най-вероятно ще дочакаме новите Кирчо,Кокорчо и Копринката в новите камуфлажни дрехи-окичени с евро!Командващият армията не командва и Деса,просто поетеса!

260

Анонимен

преди 2 седмици

Първо твойте деца и внуци на фронта от руска страна ест да трупат опит

259

Анонимен

преди 2 седмици

До АбсурдДано не се налага,обаче врага,който и да е,изобщо не му пука,какво можеш и какво не искаш.Гръмва те,и край.

258

Домбил Бомбасов

преди 2 седмици

явно на ал бънди не му праи впечатление, че почетната рота ходят небръснати с карабини скс, но му прави впечатление, че са малко.

257

Стенли

преди 2 седмици

Бил съм в казарма, като се уволних не можех да говоря цивилизовано - 50% п ..сувни. Сега като се оглеждам - в службата разни връзкарчета дето са отървали навремето 2-те години ми водят с обиколки в кариерното израстване, нямат стигане, и са едни пре ...фърцунени, колежките не знам какво толкова им се лепят. Загубеното време явно не може да се навакса

256

Анонимен

преди 2 седмици

Като ви мързи да излизате на предизборни дебати, мозъците закърняват и не можете да сглобите никаква защитна теза и аргументи. После Радев ви е виновен. Народът ви разкри евроатлантизъма и шарлатанията кремълска. От мързел, не от друго.

255

хм..

преди 2 седмици

Няма какво друго да се очаква от миризлив *** путинофил и аналогов човек....бъдещето на бойното поле е в дроновете и то не само въздушни, скоро ще има и наземни, а тоя рашистки нацист ще обучава млади момчета във военно дело от окопната война...

254

ВЪЗХОЖДАНЕ

преди 2 седмици

За следващите избори, че направя партия ВЪЗХОЖДАНЕ с мотото "Незабавно излизане на България от европейския континент и присъединяването и към руския град Казан" - гарантирано ще хвана 2-3% и от там натам започвам да захлебвам народни парици - партийна субсидия, ох мамоооо ще си купя къща и новия мерцедес.