94

Анонимен

преди 2 седмици

След разпада на ЕС Унгария и Сърбия ще бъдат най-важните фактори в западната окрайна на Континента. Основни енергийни хъбове и мост на Китай към страните от малкото северозападно кътче на Евразия. Сърбия ще бъде главния инвестиционен и технологичен хъб на Китай в западната окрайна. Не случайно Си беше в Сърбия и Унгария. А България минава към Турция.

93

Загубеняк

преди 2 седмици

Среща на господарите на планетата, но всъщност лузери, гладни за нови ограбваня на ресурси на диви и примитивни държави.

92

Спокоен

преди 2 седмици

Страшни глупости. Какви финанси, какъв БВП, какъв хел? И като държат 44% от световната икономика какво? Ако нямат ресурси? Кое да му санкционираш на 1/6-та от световната суша? Кое да му изтощиш? Нали тоя филм го гледахме преди десетина години. Санкционирахте Русия по отношение на вноса на зърно и тя за две години стана износител ТОП 1 в света.

91

До западът умира

преди 2 седмици

Те калмуците добре са се одупили на Китай но така ще ги изпердашат че свят ще им се завие. Китайците са хитри и никога няма да прекъснат връзките си с ЕС и САЩ. За сега си взимат газ за жълти стотинки но скоро ще си вземат обратно сибир.

90

умник Дедо

преди 2 седмици

и умници ЛГБТ - ари!

89

я па ти?

преди 2 седмици

Значи самите руснаци даже адмирират това възпитателно наказание по отношение на продажните си съграждани! :) а за теб важи пословицата "Щастлив като оса ужилила кравешки рог!" ха ха ха!

88

Анонимен

преди 2 седмици

Русия 30 години не е доставяла оръжие и военни технологии на приятелски страни и групировки. И сега започва отново да доставя. И това може да бъде много сериозно и опасно за запада. Да не забравяме, че лидерът на Северна Корея например, е един от най-твърдите и най-решителни млади хора в света.

87

До я па ти!

преди 2 седмици

Това са малцинството олигарси които обират и тъпчат милионите алкохолизирани рубашки. Много добре знаеш че тази пародия русия не е излезла от 20 век.

86

западът умира

преди 2 седмици

Петър Първи обърна Русия на Запад, когато Западът беше ценнър, когато там имаше технологии, финанси, мисъл, икономика от където можеше много да се научи. Днес запада запада - извращения и пeдepaщина, икономиката се срива, все повече обедняват. Новият световен център е на Изток, Русия гледа на Изток, там е бъдещето на света, там са технологиите, там е културата. И това няма нищо общо с войната в Украйна. Това е новият вектор на Русия, там където има по-добра икономика, по-добър опит, търговия, икономика.

85

от комикс на марвел

преди 2 седмици

До Истината - такава ти е "истината" :)

84

тренират погребение

преди 2 седмици

Тренират за *** на зеления фасул.

83

Анонимен

преди 2 седмици

Защо са застанали като на погребение в гробищен парк?

82

Истината

преди 2 седмици

От 1917 до сега тези в блатото наречено русия и нашите рус0р0би мечтаят и вещаят Европа,САЩ и останалият цивилизован свят да се разпадне. Там е работата че става обратното. Тази утопия наречена ссср се разпадна, същата съдба се очаква и за сегашното руско тресавище.

81

я па ти!

преди 2 седмици

До Смях в залата - нали руснаците бяха бедни бе!

80

Добрютро!

преди 2 седмици

"Русия не е икономически изолирана" - има прираст на икономиката около 5%, за раззлика на ЕС който клони към 0 или е отрицателен.

79

Анонимен

преди 2 седмици

Това Барби с розовото костюмче ли е президента на Италия? Байдън и отказал да вечеря с президента на Италия. Прилошало му.

78

Смях в залата

преди 2 седмици

Руснаците си купили имоти, вили, къщи и прочие при еврогейовете или краварите и сега не могат да отидат там или да ги продадат. А ако успеят да ги продадат, много трудно могат да получат денгите, защото късокракия кремълски диктатор им прибира валютата от сметките и им дава рубли.Руснаците искали да отдъйхают в Турции и Тайланде, обаче там не искали рубли, ами искали долари. Тези които късмет могат да си купят на черно по 100 рубляка за едно доларче.

77

принципа

преди 2 седмици

"За Г-7 защитата на Украйна е въпрос на принцип" - даваш стотина милярда $, заграбваш $12 трилиона!

76

ХА ХА ХА!

преди 2 седмици

"Китай и пренасочването на търговията през трети страни" - е няма как да блокираш държава на 1/6 от сушата на планетата!

75

Анонимен

преди 2 седмици

Урсула видяла един китаец на сергия в Брюксел и го попитала:- Цял ден стоиш тук на крак, сигурно имаш разширени вени?- Имам утре ще ти донеса - казва китаеца.