230

Анонимен

преди 3 седмици

Тези предатели са за гилотината.

229

Анонимен

преди 3 седмици

Студентски град трябва да гори и ще гори, но лошото е, че покрай него може да изгори цяла България.

228

Анонимен

преди 3 седмици

До 5 години всеки индиец ще докара по още 20 и никога няма да си тръгнат от България. Ставаме част от Индия заради някакви псведобизнесмени. Като нямат работна ръка, да затварят, а не да затриват страната ни.

227

Мъдреца

преди 3 седмици

За разлика от теб, аз съм запознат с нещата от първа ръка, защото преди две години ми се наложи да надзиравам и администрирам подобни индивиди. В UK им трябват работни визи. След това трябва да докажат уседналост от 5 г. и пак тогава мигат да се доберат до така лелеяния Indefinite Leave to Remain или ILR. Ако отпуснат малко административната тежест тука, казвам ти, че до 2 г. ще станат поне 100к. Ще научат криво-ляво български, който и без това не им трябва толкова за крайно неквалифициран труд.

226

Анонимен

преди 3 седмици

Хм! Е как така не щат в Русия? Там е такова рядко щастие!

225

Калин Стоянов ДПС

преди 3 седмици

227 Мазни черни пот ни мароканци афганци сирийци с пари мушат бели български гевречета в Студентски град срещу пари и дрога.

224

Анонимен

преди 3 седмици

На сл.бряг гледам казахстанци и малки девойки студенти от Украйна ,на която за всеки украинец България плаща 1000 лв на собственика ,а той дава още 200 и така ,кой то иска да работи да си му плаща собственика от къде накъдепе държавата че им плаща ,е гаси далаверите за собствениците )

223

Анонимен

преди 3 седмици

И от тия 1000 лева които счита за несметно богатство като даде 300 за наем 300 за сметки ще го видя какво ще яде с 10 лв на ден пада се по 3.30 на ядене. Освен ако не планира да яде хляб ще му се видия Индия райското местенце щото местните кльопат и риба и ориз и зеленчуци.А тука ще маа леб правен от украйнско зърно с екзотични метали.

222

Анонимен

преди 3 седмици

Ще си имаме малки непалчета и индийчета !

221

Анонимен

преди 3 седмици

Котки и кучета ще пропищат те са всеяди.

220

Анонимен

преди 3 седмици

Цялото черноморие е изкупено от руски бизнесмени. Повече от 700 хиляди имота са техни. Какво може да направи народа Български?

219

Анонимен

преди 3 седмици

До до мани 227. Нормално. Ние нямаме общество у нас.

218

СиндикатНаНепалците

преди 3 седмици

224 Пожелавам ви го от сърце и на теб и на жена ти и на всички комунисти и ДСта.

217

до мани

преди 3 седмици

Нашите жени се опрашват с братчедите на цар киро, с турци, мароканци, сирийци, палестинци, афганистанци, сомалийци, нигерийци... Разходи се по Студентски нощно време и ще ти стане лошо каква мулти-култи оргия е. Мислиш ли, че някакви си индийци и непалци ще ги уплашат?

216

Анонимен

преди 3 седмици

До Мъдреца 223. Дрън дрън ерина. Нямаш понятие от абсолютно нищо. Те имат роднини и съюзи, общества и т.н. във Великобритания. Там нямат нужда от визи. Къде ще дойдат в България бе ?

215

Сандокан

преди 3 седмици

Епа аз нямам нищо против индийците. Имам поглед върху тях тук в Германия, повечето от тях са свестни хора. Повечето от тях или държат или работят за мобилни мрежи, индийски ресторанти или обменят валути...

214

Мъдреца

преди 3 седмици

Пак, казвам. Който си мисли, че тук тия чернюги ще мизерстват, да отидат или да питат някой, който е бил в Индия. Ама не в Тадж Махал ило други инстаграмерски места. И тук имаме гета, ама не са чак като техните... Говорим за безподобна мизерия и нищета. Без никаква надежда за малко по-добър живот и условия. Всеки ще изтръска джобовете за да дойде в Европа.

213

Христо Христов

преди 3 седмици

До Анонимен/205 "ЩЕ ги докараш ОК и къде ще живеят с какво ще се хранят!? В бърлоги по 20-30 човека, мизерия и прочее. И тогава за какво са ти, това е пълна предпоставка за проблеми, ама после ще кажат - ето ние ги докарахме заради вас сега се оправяйте" - ми така е в ЕС за който гласувате. Какво ревеш?!

212

Анонимен

преди 3 седмици

Например украинците ако постъпят на работа тук държавата дава на собственика 1000лв вероятно и тия са така )))то за тва нашите печелбари ги вземат ))

211

Анонимен

преди 3 седмици

Това да си назначен бизнесмен и крадец ти е кръст за цял живот.