450

северозапад

преди 3 седмици

Най после ,откакто затри партията столетница.

449

Анонимен

преди 3 седмици

Корнелче "идииииии" на площада! Разсъбличи се и покажи на всички червената петолъчка на пъпчето си. Ще видиш как всички ще се затичат с червени знаменца да те прикриват от гладните за власт комунистически бизнесмени!

448

ПроСоТо

преди 3 седмици

не виждам проблем..БСП са истинска партия /НЕ съм им симпатизант или поддръжник,но истината си е истина/ : Решават си проблемите на "пленуми" или там как ги наричат,при условие на необходимо мнозинство...За разлика от ЕДНОЛИЧНИТЕ "партии",като напр. Тиквената ОПГ "гроб",в която каквото каже Тиквун,това и става...Държанките от харема му само скимтят от екстаз../уточнение:..-ГРОБ= Гамени за Разруха и Ограбване на България /.

447

Анонимен

преди 3 седмици

Корнелче *** на площада! Разсъбличи се и покажи на всички червената петолъчка на пъпчето си. Ще видиш как всички ще се затичат с червени знаменца да те прикриват от гладните за власт комунистически бизнесмени!

446

smokeeeee

преди 3 седмици

Отказва да сложе последното цветен на гроба на червената урус.Пия БСП. Ей така символично дори.

445

Иванов

преди 3 седмици

До ФактДва от тези загубени гласа са на баба и дядо, лека им пръст! Нормален млад човек или на средна възраст няма как да е симпатизант на БСП. Преди години в партията влезе млада вълна, която вече е между 45 и 50 и малко отгоре години. Един свестен от тях не излезе. Всички до един хрантутници. И партията леко полеко си отива. За добро, надявам се.

444

Анонимен

преди 3 седмици

Ще трябва да ребрандират партията ако искат да оцелеят. Ново име, ново лого, нов лидер, и нови по млади депутати.

443

Факт

преди 3 седмици

През 2009 година БСП имаше 748147 гласа на последните избори преди Нинова да узурпира властта в БСП. Сега на 9 юни 2024 година БСП има 151557гласа или ПЕТ ПЪТИ по-малко гласове. Това направи Корнелия Нинова за 15 години начело на БСП.

442

до юристите

преди 3 седмици

Вярно ли е, че ако в дадена държава в ЕС "не подкрепям никого" спечелят изборите, чрез гласуване с такава бюлетина, а не чрез отказ от гласуване, тогава се насрочват нови избори и всички участвали на последните нямат право да участват на новите, а чак на по-следващите? Питам, защото съм гледал такива клипчета в нета, но нито съм юрист, нито пък съм чел съответните закони. Мога и сам да си го издиря това нещо, но ако случайно някой е наясно и ако има желание да сподели с останалите... :)

441

Анонимен

преди 3 седмици

До Българин - И какво като я свалим до 10%? Искаш да имаме диктатура т.е. да нямаме право на избори ли? Или друга ти е идеята? Би ли споделил какво постигаме с ниска избирателна активност? Ако аз управлявах САЩ и ЕС щях да кажа така - Гледам, че в България нямат желание да гласуват. Ами тогава да им инсталираме една диктатура и да не ги мислим. Това ли е желанието ти или имаш други виждания и идеи?

440

Анонимен

преди 3 седмици

До do 441 - Не съм сигурен. Ако щяха да гласуват за тях, значи нямам въпроси. Харесват си ББ и Пеевски и толкова. Ако обаче пък им бяха чак такива фенове, все пак щяха да пуснат гласа си за тях. Щом и това не са направили стигам до извода, че не подкрепят никого. Ами да бяха пуснали такава бюлетина. Носят се слухове (не съм проверявал ЕС-законите), че ако "не подкрепям никого" спечели най-много гласове, на всички участвали на последните избори ще им бъде забранено да участват на следващите. :)))

439

Анонимен

преди 3 седмици

Тук негласували не коментират ли? Споделете гледната си точка, какво толкова има да си напишете мнението? Как смятате с отказ от гласуване да промените нещата на политическата сцена в България? Партия не създавате, не отивате да пуснете една бюлетина с "не подкрепям никого" и дори нямате желание да напишете два реда, как точно с поведението си ще помогнете на България да бъде управляване от хора различни от сегашните. Или може би ви е по-забавно да гледате клипчета за възрастни в нета?

438

Програмист

преди 3 седмици

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЕЛИЧИЕ!

437

Българин

преди 3 седмици

БРАВО БЪЛГАРИ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ДА СВАЛИМ ИЗБИРАТЕЛНАТА АКТИВНОСТ ПОД 10 ПРОЦЕНТА!

436

Независим

преди 3 седмици

Тя заедно с половината депутати са не за оставка, а доживотна обществена служба.... Лъжи,крадци, грешки... Това е недопустимо ако си народен представител....

435

Анонимен

преди 3 седмици

Лоестото не само се върна на бял кон във власта,ами разказа играта на всички!

434

Нищо ново

преди 3 седмици

До Анонимен 444: "teseкur"? Доган да почерпи. Далаверата пак ще върви.

433

Герен

преди 3 седмици

ДОСТОЕН ШЕФ НА БСП. НЕ СЕ ДАДЕ МНОГО ГОДИНИ НА ТУПИТА ШИШКОВЦИ ПОСОЛСТВА. ВСИЧКИ БЯХА ПРОТИВ НЕЯ, НО УСТОЯ НА ЗАДКУЛИСИЕТО. СЕГА НЕКА ВЗЕМАТ ПАРТИЯТА СНАНИШКО И ДРУГИТЕ И ДА СЕ СДРУЖАТ СЪС ТУПИ И ШИШИ И ДА КРАДНАТ ЩО Е ОСТАНАЛЛ. МУШЕНИЦИ. ЯКА ЖЕНА. БЪДИ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА.

432

партиец

преди 3 седмици

Мен специално ме интересува осъденият по Магнитски рушветчия Румбата Овчаров и един друг Румба Гечев, ще влязат ли в затвора? Когато не дават пет пари за електората си, това са логични резултати. Време е една партия, която е тероризирала 100 години да замине в историята. Боко може да е всякакъв, но ние още помним Виденовата зима нали Гечев, предпшолагам и ти я помниш. Всички знаем какво причини бспто на България. А Нинова с реваншисткото си поведение докара сто годишна партия пред закриване!

431

do 441

преди 3 седмици

До Анонимен: А ти откъде си сигурен, че негласувалите 80% нямяше да гласуват за тях?