51

До 41

преди 3 месеца

Аз пък ще ти кажа,добре,че са трети.Сега Боко три пъти ще се препоти как и с кого да състави кабинет.И май няма полезен ход.Защото освен Пеевски и чалгаря не виждам кой друг ще му пристане.

50

Анонимен

преди 3 месеца

До до 40ППДБ СА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ А ГЕРБ СА ТУРСКА ПОД ЛОГА

49

до 40

преди 3 месеца

За ППДБМ е по добре, че не са втори! Сега театрално могат да разперят ръце и - никаква отговорност! Иначе ще получат мандат и ще е огромна мъка! Но, това е съдбата на всеки, посегнал на паметника на Армията - освободител! Сега Делян ще го реставрира и качи обновен!

48

Анонимен

преди 3 месеца

САМО ОМРАЗАТА НА ГЕРБ И БОРИСОВ КЪМ ВСИЧКО БЪЛГАРСКО ГО НАКАРАХА ДА ПРОВАЛИ ПРАВИТЕЛСТВО С БЪЛГАРСКИ ЕВРОПЕЙСКИ ПАРТИИ И ДА СЕ ВЪРНЕ В ОБЯТИЯТА НА ТУРЦИТЕ.

47

Анонимен

преди 3 месеца

Негласувалите си хапват горски гъби, а баце ближе гъбите на ДПС

46

Анонимен

преди 3 месеца

Лорер пак не можаха да го трудоустроят! Е голям карък е! А Тафрата е голям наивник да си мисли, че като е втори в листата и това има значение в хаоса и бъркотията! Жалка история, а Христо май излезна най- умен! Изобщо простокирието като бизнес-парк електорат е инфантилност с пропаганда!

45

БОЙКО ШИШЕВ

преди 3 месеца

ХАНЪМА НА ДПС

44

Анонимен

преди 3 месеца

ПРОМЯНАТА ДОКАЗА ЧЕ Е БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ! ИМА БЪДЕЩЕ! ГЕРБ ПРИКЛЮЧИ НА ДЕДОВИЯ НА ДПС

43

До 35

преди 3 месеца

Ти от софиянците в повече ли си?Това,че адресът ти е там,нищо не означава.Очевидно акъла ти е като на тия,които не гласуват,или не знаят за какво гласуват.

42

Шиши Боков

преди 3 месеца

До До Боби Благодаря на теб и на всички 70% с примитивно мислене като твоето. Трябва да сте наясно, че и с 10% активност и дори с 5% или да гласуват само комшиите с автобусите не прави вота невалиден. Поради тази причина съм ви адски благодарен. Вие ме бетонирахте в парламента. Вече си купих по-големи шкафчета, че започвам да ви управлявам/клатя/ с 200. Нищо, че нямам морално право. Морала не е за нас. Другия път пак си стойте у вас - ще ви клатя още по-здраво.

41

Анонимен

преди 3 месеца

НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СТАНЕШ ЗА РЕЗИЛ. СПРАВКА БОЙКО БОРИСОВ.

40

Бау

преди 3 месеца

Направих си усилие да проверя видеонаблюдението в 2 съседни секции! В едната започват да броят в 20.11 часа и приключват в 20.53 часа - по малко от час! В другата по настояване на представител на една сила, показваха всяка бюлетина пред камерата да се види гласуването и приключиха в 01.05 часа на 3 юни! Не трябва ли изискванията да са еднакви, а не едните да я претупат, а другите да броят изрядно? Явно, в първата комисия членовете си имат доверие и бързо се справиха! Ти на мен, аз на теб, пиши--

39

Анонимен

преди 3 месеца

Време е паржо да стане премиер!

38

Анонимен

преди 3 месеца

Важното е, че променкаджиите не са нито 1-ви, нито 2-ри.

37

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Новата опорка на ПП/ДБ е, че Борисов е загубил изборите, а те са добре и нямат проблем. Но, фактите са: Герб печели изборите в почти всички областни градове и една трета от София, а ПП/ДБ губят във всички областни градове и една трета от София. Преди 2 години Герб и Борисов бяха сами, хулени и арестувани. За две години те се върнаха в политиката и смачкаха ПП/ДБ, а ПП/ДБ за 2 години станаха партийка с залязващи функции. Да, за Борисов ще е трудно да състави правителство...

36

Анонимен

преди 3 месеца

Алоуу,негласуващите,вкусни ли са гъбите?Тепърва ще го разберете.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Дарена свобода от "лоши" руснаци - робът не знае какво да я прави и затова турчинът и платеният циг.а.н.нин решават съдбата на вековния роб

34

Анонимен

преди 3 месеца

А къде е ристю маджото?

33

Анонимен

преди 3 месеца

НЯКОИ ПОЛИТИЦИ ЕВОЛЮИРАТ, МУТРИТЕ САМО МУТИРАТ.

32

Анонимен

преди 3 месеца

23-ти и 24-ти МИР - най-големите балъци са там (моят адрес също е там и категорично казвам, че е пълно с умнокрасиви съседи - евроатлантици и българофоби с "вишу" без грам мозАк)