13

Да го ду ха БеГе

преди 2 седмици

Образованието.Ти чичо Фестър като си не си станал министър с образование а с връзки да не кажа с ла п ане на правилните хора от върхушката.

12

Нали българите

преди 2 седмици

Са неграмотни като ци г ойнерите

11

Накратко,

преди 2 седмици

ЗАНИЖЕНИТЕ критерии правят всички тези упражнения напълно ИЗЛИШНИ ! Някой по-надолу беше писал" защо изобщо да се ходи на училище"??? И без това само си разхождат марковите маратонки и пар цалки, и от времв на време се посбиват и даже филми правят! Целта е постигната, българското образование умря!

10

Спомените ми са

преди 2 седмици

Такива че учителите бяха корумпирани и ко п еленцата на мутри и комунисти бяха отличници макар и аутисти ку р ви и наркомани защото родителите им плащаха такса на учителите а за другите които се опитваха да учат учителите гледаха да понижават успеха.

9

Анонимен

преди 2 седмици

Голям проблем са тъмнолилавите. Не могат да вземат изпита и да минат нагоре, а парите следват ученика. Хората за пари всичко правят.

8

Принципно

преди 2 седмици

Българското образование е съвецкапомия и неината цел е да се усвояват пари от държавният бюджет и да се подготвят новите бели роби на държавата на мафията.

7

Анонимен

преди 2 седмици

Защо въобще да се ходи на училище? Особено за децата на комунисти е напълно безсмислено. Те няма да работят нищо през целия си живот. Английската кралица и тя не е ходила на училище, защото нямала нужда от него. Тя просто си е кралица и каквото си поиска и го направят. И комунистите така. Те да не са по-долни?

6

Пенсионер

преди 2 седмици

Едно време матура имаше само на края в 11-ти клас. Помня куриозен случай по математика. Една учителка реши погрешно най лесната задача , разпостраниха я веднага на всички зрелостници и хоп , на всички по една тройка. Та такива ми ти спомени от славното соц минало.Много зрели бяхме.

5

Ядрен вампир Z

преди 2 седмици

За да се съберат целия клас за първи път в годината.Щотп през останалото време половината не идват в училище

4

Червен каскет

преди 2 седмици

Защото безумията в тази "демокрация", явно са малко.....

3

Анонимен

преди 2 седмици

Яйцеглавият министър защо гледа така и е прехапал устните си?

2

Дядо Нянко

преди 2 седмици

А стига с тея изпити и матури. От средното образование на средностатистическия гражданин в реалния живот му остава четенето, писането и таблицата за умножение - все неща които се учат до трети клас. Тези които искат да постигнат нещо повече кандидатстват в университета и там си има изпити където да покажат какво могат аджеба.

1

Анонимен

преди 2 седмици

Даже след всеки клас трябва да има