199

Човек

преди 3 месеца

Няма не искам - отиват на 2 м под земята за славата на Путин!

198

Добродушко Наивника

преди 3 месеца

Щом го казва Дойче Зеле... вЕрвам... Абцелютната и безрезервната. Те тая медия само истината говорят и никога, ама никога не са лъгали.

197

Анонимен

преди 3 месеца

Скоро всеки евро либерал,заедно с цялото му семейство ще бъде разстрелян от руснаците. В България ще има купища трупове ,около,които ще танцуват останалите българи.

196

В

преди 3 месеца

Нещо сте сбъркали държавата.За х о л я ндия тряба да го пишете.То младите мъже които трябва да си защитават родината , всички хукнали от там..Останали са като зайци , се покрили в дупки че ги хващат по улиците.

195

Да пращат

преди 3 месеца

Местни Русуфили

194

Анонимен

преди 3 месеца

И в Украйна не си поплюват с годните за фронта. Не мога да разбера само защо руснаците така разточиха тая война. Прилича на театро.

193

Мухаха

преди 3 месеца

До Иван... Ианчо, всеизвестен факт е че Зеленски е дори още по-нисък от Путин. Значи по твоята логика Зеленски е 110 процента жена .... Впрочем, има негови клипове как танцува кючек. С рокличка и грим... Жена че дрънка. Той затова сега Зеле ходи брадясал, с потна зелена тениска и гледа страшно. Да се прави на мъж, че нали уж плаши Русия. Ахахахахаха

192

Анонимен

преди 3 месеца

Ха-ха-ха! Нищо ново под слънцето на руската империя! Когато путинските o p д и се появят в БГ, по същия начин ще "мобилизират" p y c o p o б и т е да завоюват Украйна.Като се има предвид дейността по "възраждане", "българският възход", "величието". "меча" и др подобни, да се случи горното е въпрос на близко бъдеще!

191

Анонимен

преди 3 месеца

А тези здрави и прави мъже които налазиха из Европа и чакат на готово всъщност не са украинци избягали от мобилизацията а руснаци,агенти на ФСб представящи се за украинци. Истинските украинци всички до един са на фронта да громят руснаците. Така ще да е,няма друго обяснение. Муахахахахаааааа

190

Анонимен

преди 3 месеца

А украинците доброволно тичат на фронта, пред центровете за мобилизация има километрични опашки,даже стават сбивания кой да се запише пръв. Мдааа

189

Обективно

преди 3 месеца

100% фейк според мене изключително тъпашка пропаганда.

188

Анонимен

преди 3 месеца

Забравих да спомена, че тоя Луганский е украинец и върл антипутинист, което не му пречи да отразява безобразията творени от ТКЦ-престъпниците в Украйна и пълното бездействие на полицията. Човекът е в потрес. Зе обикаля света, докато беззаконието възтържествува в Украта.

187

76

преди 3 месеца

С Русия лягате и с Русия ставате.Укропитеците с бой ги натирват към окопите. Курортистите защо не се връщат ?Нали Украйна им е скъпа,да вървят да мрът.Не да разпалват войни в целия свят.

186

Анонимен

преди 3 месеца

Покажете какво става в Украйна, а в Русия няма подобно нещо. Има един блогър-Луганский-осмелява се да слага видеа от телеграма и тогава говорете и зяйте. В Украйна е ад.

185

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 3 месеца

И За Какво е Всичко Това??? Путтин Марули ли ще Сее в Украйна??? Да си Сее Марулите и Картофите в Сочи да си ги Сее.....Оллииггоффренче Неещщастно.....ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА ,ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

184

анонимен

преди 3 месеца

0007 халиционира.

183

Анонимен

преди 3 месеца

Странно, и украинците правят нещо подобно. Отвличат хора от фитнес залите и улиците, набиват ги и после ги пращат в окопите.

182

Ти да видиш..

преди 3 месеца

А съпругите на руските войници и мъже отказали да се бият на фронта , гласуваха ли за Путин ? Гласуваха ли ?

181

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 3 месеца

Рууссофила в България да Помогне на Другаря им Путтин- Да Стане Пушшечно Месо в Украйна........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААА....Гааргите Обичат Пуушено.......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

180

0007

преди 3 месеца

....АЛЛОООууу......ПАРАЗИТНИТЕ МЕДИИ С ГЛУПОСТИТЕ СИ ......ВЗЕМЕТЕ СЕ ОСВЕДОМЕТЕ ПОНЕ ВЕДНЪЖ ЗА ТАЗИ УКРАЙНА......В МОМЕНТА ТАМ ИМА= 520 000 РУСКИ ВОЙНИЦИ,ЧАКАЩИ ЗАПОВЕД,КАТО АКТИВНИ БОЙНИ ДЕЙСТВИЯ ВОДЯТ САМО ОКОЛО 42 000. ТОВА ГО ЗНАЯТ И В ЩАБА *** УКРАЙНА..... НИКОЙ НИКОГО НЕ ЗАДЪЛЖАВА В РУСИЯ. ВСЕКИ МЕСЕЦ ПОСТЪПВАТ ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ МОЛБИ ЗА КОНТРАКТ С МО НА РФ. МИНАЛАТА ГОДИНА ЦИФРАТА ДОСТИГНА 495 000..!!!....ДОСАДА ОТ ЗАПАДНА ПРОПАГАНДА И МАНИПУЛАЦИИ.