14

Порно на Държава

преди 4 седмици

Абе кажете си го че е предумишлено убийство. Що главният убиец ще заповяда веднага да фургат асфалт.

13

00014

преди 4 седмици

Във ПИК е много точно описано. Виновни са само НСО и преди всичко канадецът.

12

Анонимен

преди 4 седмици

Само не разбирам с какво е виновен шофьора на ауди-то? Огледал се е не е видял нищо и е потеглил както му е реда. Виновни са АПИ ще не са обезопасили участъка, не са уредили въпроса с видимостта с примерно едно огледало, и е виновен и шофьора на Кирчо, че кара като всички дето имат буркан или значка, все едно пътищата са на баща им, а правилата са за простосмъртните но не и за тях! Айде затвор. Докато не почнем да затваряме куки няма да има промяна!

11

Анонимен

преди 4 седмици

Третия виновник е Путин!

10

ейзис

преди 4 седмици

И двамата са виновни, ама този на НСО е по-виновен? А защо се направи опит за потулване?

9

Жеката

преди 4 седмици

Кирцата е невинен-не пипайте сладурчето от Хуйверд, ей!

8

Варналиев

преди 4 седмици

Дъщерята на убития твърди, че К.Петков чрез подставени лица й е предлагал пари. Нещо, което той и другите убийци около него отричат.

7

Анонимен

преди 4 седмици

Така както е написано, ми се струва, че основния виновник е колата на НСО. Но, разбира се, накрая ще изкарат виновен загиналия. А във всяка нормална държава, участник в подобен трагичен инцидент, би трябвало веднага сам да се откаже от надпреварата за парламента.

6

Руси

преди 4 седмици

Да ,обаче разликата е че едното семейство е почернено и погубено, а другото си живурка ! Тоя трябва да лежи поне 10 години от НСО ! Да си изкупи вината гада !

5

Cpt. William Lynch

преди 4 седмици

Не са превишили скоростта без причина! Причината е Киро про100 Грайндъра! Бързал е да се види с гаджето си Лорер и е заповядал на охраната да кара със 160км/ч. Охранителите в НСО нямат избор освен да се подчиняват, защото иначе ще ги свалят при пристигането и ще ги пратят да се прибират пеша и уволнени дисциплинарно! Киро е за съд и затвор по много други причини, но също и по тази!

4

Анонимен

преди 4 седмици

Не ме интересуват изборите!ко ставаше с избори щяха да ги забранят!В случая е виновен шофьорът от НСО,защото е карал с превишена скорост!ФАКТ!А дали се е возил Киро,Миро или Бойко е все тая!!!!!!!

3

Кирил Българоубиец

преди 4 седмици

Аз нямам вина, аз спах когато катастрофирахме.

2

Анонимен

преди 4 седмици

От описаното, аз не виждам с какво е виновен загиналия водач!!!!!!!!!!!!!!!

1

Анонимен

преди 4 седмици

Няма начин предизборно да не обвинят шофьора на К.Петков и продажните медии да го тиражират.