157

орбан

преди 3 месеца

Ако признаем путин за междугалактически император и върховно божество и му предадем доброволно териториите и душите си - няма да загинем.

156

Евроатлантици

преди 3 месеца

Защо не сте на фронта в Украйна бе!?! Хайде заедно с Макрон, Зеленски, Байдън итн!Искате война и жертви, но сте страхливички за собствената кожа а?

155

90% от населението

преди 3 месеца

В ЕС не иска война на територията на ЕС!!!Политиците действат против волята и във вреда на народите, които са ги избрали!

154

МаркуТоте

преди 3 месеца

Алоу, украинофилите, не ми дращете тука, ами бързо се записвайте на военно обучение, защото Украйна на вас разчита! Мен не ме чакайте, нито цвете ще ви поднеса на неизвестния гроб! Честито на "печелившите" - ние това тото няма да го играем!

153

До 156

преди 3 месеца

Ами и на тебе Нато да те обстрелва с Натовски оръжия и убива цивилни в Русия и ти ще отговориш на удара и убийствата на населението! Или ще си мълчиш и плетеш чорапи?!!

152

Анонимен

преди 3 месеца

ъъъ тоя да се оглена ... войната е избухнала

151

Анонимен

преди 3 месеца

Няма по-голям войнолюбец от Путин. Плаши с ядрен апокалипсис, но не се оттегля от Украйна. Значи няма страх от нищо. Човек, който не се страхува от нищо, е най-опасен!

150

Зеленски загуби

преди 3 месеца

И единствения му шанс е да въвлече Нато във Трета Световна война срещу Русия!!Това не е наша война!

149

Орбан

преди 3 месеца

Е прав! Има и топки :)

148

Зеленски

преди 3 месеца

До Хх - Спокойно! Нищо не ти искаме. Знаем, че си гладна въшka и си пенсионер и чакaш някой лев от Запада да ти прати сина

147

Байдън

преди 3 месеца

Макрон, Шолц и Зеленски не могат да оставят Украйна да капитулира защото идват избори!!Те са готови да затрият Европа, но да си спасят кожата!!

146

Хх

преди 3 месеца

Аз не съм ги бутал украинците да воюват с руснаците и не съм им обещавал подкрепа, затова да не ми искат сега пари и оръжие. Те си избраха войната пред изпълнението та елементарни условия - не влизайте в НАТО, защото ще сте опасност за нас и тормозете всичко руско в Украйна, защото половинате сте с майчин език руски!

145

Анонимен

преди 3 месеца

Повтаря една и съща путинска лъжа - '' Европа иска война ,Русия иска мир ''И нискоинтелигентни хора като тоя под моя коментар се хващат и я повтарят като папагали Но ние , нормалните хора знаем че бандитът Путин иска война а не Европа и не се хващаме на такава елементарна пропаганда ...

144

Да бе да

преди 3 месеца

Никой българин няма да се бие и у_мира за Украйна! Имаше 1 само, но го убиха ..

143

Да бе!

преди 3 месеца

Политическата неграмотност на русо.робите ги представя по форумите не само като жалки клакьори, но и като смешни фантазьори. Но най-смешни ще бъдат следващата година, когато след военния крах на Примитивна рус ще им се наложи да се укриват от ударите на закона...

142

Анонимен

преди 3 месеца

Вчера в НДК в зала 3, партия Величие събра 1500 човека (повтарям 1500 човека).Нито една телевизия не отрзаи това.Повтарям: НИТО ЕДНА! Просто се замислете за демокрацията в България и дали ще гласувате.Аз ще гласувам за Величие с номер на 25.Ще го направя и то с кеф.

141

Прав е Орбан

преди 3 месеца

Дано не го застрелят увроатлантиците като Фицо..смел човек!

140

До 142

преди 3 месеца

Мислиш, че Орбан може да накара Путин да капитулира?! Ха ха ха съвземи се

139

Бай Илийчо

преди 3 месеца

Язе за туй съм го ударил на иедине,пийене,ей тия три неща. Ако ша са мрие,баре да не сум валат

138

Българиии

преди 3 месеца

Внимавайте за кого гласувате в неделя!!Този избор може вече буквално да ви струва живота!!!Знаете, коя партия е за МИР!