269

Съвет от дядо

преди 3 седмици

Този съвсем ни отчая с Ф-16 Да изчакаме да видим какво ще стане и тогава да коментираме дали сме се минали.

268

Анонимен

преди 3 седмици

Предлагаме конфликтът да се ограничи в Полша, защото от Полша идват всички оръжия на Запада. Литва, Латвия, Естония също са враждебно настроени и готови винаги за война с Русия. Ще пратим само доброволци в Полша да защитават европейските ценности. Ще има много доброволци от София, защото те са най-големите русомрази и натовци. Един ограничен ядрен конфликт в Полша ще намали напрежението, ще се изпусне парата на конфликта. Трябва някой да се жертва. Ние не сме достойни да се жертваме.

267

Анонимен

преди 3 седмици

На 60+г. съм чак такава НПО пропаганда до сега не е имало преди избори никога. Ромите забогатяха.

266

сташно долен

преди 3 седмици

агент проокатор е тоя.

265

Анонимен

преди 3 седмици

Предизборна активизация на сорросоидните нпо трроляци и козяци и на социологическите агенти и те същите от 2м. вървят по медиите и манипулациите.

264

Анонимен

преди 3 седмици

Украйна не губи а връща нови територии.

263

Анонимен

преди 3 седмици

Предизборна активизация *** сорросоидните трроляци на НПО и на социологическите агенти.

262

браво

преди 3 седмици

Браво - един нещо умно каза

261

Алексей

преди 3 седмици

До Виж ти "А между другото днес още едно НПЗ захранващо фронта литна във въздуха, все в реда нещата" Съдба :)))

260

Виж ти

преди 3 седмици

Значи нвсичко върви по план. А защо оня дребния , с широките панталони заплашва запада с боНби. А между другото днес още едно НПЗ захранващо фронта литна във въздъха, все в реда нещата.

259

Анонимен

преди 3 седмици

4000 хилядник, ЗДРАВЕЙ!

258

До анонимен келеш

преди 3 седмици

Е то пък тия дето се пишат българи пишат Авганистан и впредид,аз теб няма да споменаваме за много ципура ,която си виждал в Черно море или че пишеше като македонче "Ш"и "Т" вместо "Щ"

257

до 255

преди 3 седмици

А ти умното и красиво същество,с какви сателите разполагаш та си наясно с колко напредвали руснаците?!?От 2 години на всички ни е спрян достъпът до свободно гледане и слушане за войната и съответно да се гледа монетата от двете страни,има само една страна и тя е американската с евро пуделите си,каквото кажат те, това е истината,без значние колко неадекватни и шизфренични послания ни отправят....

256

Анонимен

преди 3 седмици

Ти да видиш,какви статии са почнали да пускат.Усетиха на къде духа вятъра и всички дето се деряха "слава украйна" почват да си дърпат г*зовете до стената.

255

Анонимен

преди 3 седмици

Китайската"сонда"се завръща с проби от Луната.А американската се"спотайва"бездиханна,загубила пътя за връщане.

254

redordead

преди 3 седмици

господине, на технологиЙ спрях да чета - какъвто ви е правописът, такова е и качеството на руските технологиЙ...

253

любо

преди 3 седмици

изгоряла му е матрицата и трябва да му се смени главата

252

Анонимен

преди 3 седмици

До redordead.Вие годподине,ходили ли сте някогапо-далеч от Вашето,село?Не се заяждам.Просто питам и Ви обяснявам.В Санкт Петербург,в момента се провежда голям"изложба"на техника и технологий от Азиатския регион.А в САЩ текът Съдебни дела срещу бивш Президент и синчето на дейстеащ Птезидент(Падение на нрави)

251

Анонимен

преди 3 седмици

Виждам, че народната любов към тая руска наколенка се лее. Значи всичко е наред.

250

redordead

преди 3 седмици

до 266, абре, то Китай защо дърпа, защото няма нищо общо с Русия! Мислиш ли, че Путин може да отиде и да каже на Си какво да прави или се моли на колене като просяк пред него? Китай дръпна, именно защото икономически и технологично влезе в орбитата на САЩ - поръчки, техологии, заводи - ноу хау от американците - и чак след като усвои и окраде каквото можа, почна да прави собствени разработки. Същото важи и за Бразилия и за Индия - в орбитат ана Русия са кочини като Беларус...