312

Z war

преди 3 седмици

Младежта плюеща по Русия е готова за заминаване! Защо ги мъчите младежите, искат да ходят да громят комунисти! Къде по добра оферта?

311

Исторически парк

преди 3 седмици

Министерство на отбраната пее 2022 година: няма да пращаме оръжие на украйна

310

Анонимен

преди 3 седмици

То нямаше и оръжие да пращаме, ама пращаме. Ще изпратим и войници. До сега няма нещо, за които днешните политици не са ни излъгали. Няма сфера в която да не са предадени интепесите на България. И всичка в полза на колонизаторите.

309

руските кавали ВЪН

преди 3 седмици

ПЪЛНА ДЕКАВАЛИЗАЦИЯ, НА ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖБИ!

308

пандиза, пандиза!

преди 3 седмици

Всички, които не искат да гърмят по руснаците, трябва в затвора да бъдат вкарвани с дълги присъди. А след излежаването на част от присъдата трябва насила да се изпратят в Украйна да воюват.

307

Анонимен

преди 3 седмици

Затова най-добре е да се съберем да пратестирам протим пращането на воиници в украйна. То ако решат могат да вземат решение бързо и на следващия ден да ги пратят.

306

До Зозо

преди 3 седмици

Ако ни пратят да се гърми с руснаците,първо от теб ще почнем

305

Анонимен

преди 3 седмици

Навремето големия Българо Тракийски воевода капитан Петко е предвещавал че ще дойдат Българомразци еничари който ще продават България . И на днешно време ги видяхме Пумаци те Който подържат Сорос политиката за унищожение на България.

304

естествено!

преди 3 седмици

До Анонимен 334 Естествено, че ще изпратим! Те са особено необходими на Украйна. Без никакво колебание!

303

Анонимен

преди 3 седмици

За да стане ясно и на глухите и слепите. ЯСНО, ще пращат войски, но през трети фирми

302

Зозо

преди 3 седмици

Като лоялен член на НАТО сме ДЛЪЖНИ да изпратим българска войска срещу агресора Русия! В противен случай тя ще дойде тук в България!

301

Ние

преди 3 седмици

До Анонимен 344 Ние, това сме целият български народ! Всички модерно и демократично мислещи хора, които ценим свободата и демокрацията. Сега разбрали кои са тези "ние"?

300

Анонимен

преди 3 седмици

Има решение, което удовлетворява всичк : доброволци пронатуфци да отсрамят армията и дръжавата и да спре туй вайкане и повтаряне. Щото пронатовцие мноо наточени да я гътат Русията, но няко друг да иде да умирга вместо тя па те да седят на диванчето и да се радват.

299

естествено!

преди 3 седмици

До Анонимен 334 Много естествено, че ще изпратим въпросните специалисти в помощ на украинската армия и народ.

298

До Министерството

преди 3 седмици

Вие изобщо сигурни ли сте че платените ще тръгнат срешу когото и да е и няма да си скъсат договорите ,познавам бащите им офицери за който Руснаците им са братя знам какво си говорят у тях ---много добре ще е и вие да знаете !

297

НЕ РАЗБИРАМ!!!

преди 3 седмици

Какво лошо има, ако изпратим нашата славна армия в Украйна? Да натрие носа на рашъните, да застреля много от тях и да вземе един куп руски пленници, които ще отведем в София. И после те ще се молят на българите да ги освободим. Украинците ще ни бъдат суперблагодарни.

296

ЕКСПЕРТ

преди 3 седмици

Да уточня. При задействане на чл.5 ,автоматично армиите на държавите членки на НАТО минават на директно командване от единен щаб. Мисля че се намира нейде в Италия,а туй ,което ни обещава нашето министерство е по народному ,,Дай да си почешем езиците"! Да провокираш Русия не е трудно,просто англосексите пращат една ракета нейде от Полша,Прибалтика или Румъния и сме готови да чакаме ответния удар

295

Анонимен

преди 3 седмици

Миналата седмица казаха, че те не решават кой и дали ще пращат войски, парламента решавал, а сега вече, не парламента , а те ..... значи не може да се разчита на думата на МО, но това ние мн. добре знаем

294

Анонимен

преди 3 седмици

Аще изпращаме ли военни лекари ,учители ,инструктори и преводачи?

293

ъъъ

преди 3 седмици

Точно, 326. Ясно, че войска няма да пращаме, щото нямаме, пък и за нищо не става. За назидание обаче сме изключително подходящи.