134

До 135

преди 3 седмици

За твое сведение преди 4 или 5 години русначе от училище в Бургас спечели Национална Олимпиада по.... Български език!

133

До 135

преди 3 седмици

"Там където има русопили европейците бягат колега... "Селски, сериозно ли мислиш, че руснаците купуват имоти само и единствено, "целенасочено"... в България! Имат навсякъде по света, вк. в Испания, Турция, Малта, Кипър, Монако, по островите в Тихия океан, Алпите.... Тук купуват по-бедните руснаци. Не съм чул съседите им да са се" разбягали", бЕгай се лекувай...

132

Трябва

преди 3 седмици

Да се приеме закон - Който иска да бъде български гражданин, първо задължително да научи български език (включително писмен), второ - да подпише декларация, че ще уважава българската култура и традиции, и ще спазва българските закони, както и че по никакъв начин няма да извършва дейност, насочена срещу сигурността, престижа и благоденствието на българската държава ! Който не е съгласен, да върви на матушката си !

131

Пардон 135 е до 130

преди 3 седмици

:)))

130

До 126

преди 3 седмици

Там където има русопили европейците бягат колега.Това е също като руснаците на запад-пръснати са всийде но пък западняци в усрията много малко има-това 1.Второ-купуването на имоти тук не е случайно-то е повод утре същите тези блядооове да вдигнат гирултия и дя решът че ще ставаме част от московията.Дори и ще искат вожда им пундин да им помогне с войска за да стане по тяхната.Сега понял ли тавариш оти тъй не ги щем.Ето за това

129

Анонимен

преди 3 седмици

Руският роб е китайски роб!

128

Ти да видиш

преди 3 седмици

Вече 40 процента от Сърбостан е китайски,защото Запада щял да ги завладее.

127

До 130

преди 3 седмици

"Кой разпродава България, и то на безценица... "Виж сега, селски - капитализъм е, всяко физическо лице има недвижима собственост, има пазар, някои хора имат нужда от пари и продават! Разбира се има и купувачи, някои от които чужденци, а това че повечето са "бедни" руснаци, а не "заможни"атлантици...

126

Човек

преди 3 седмици

Украинците и те вееха расийски знамена по къщите си до преди 10 години. За това сега нямат къщи.

125

КОЙ бе

преди 3 седмици

Кой разпродава България, и то на безценица !!?! Толкова ли не виждате, че това е тактика на Русия за завладяване на чужди територии - първо се заселват масово, после започват да се включват в управлението, а най-накрая искат да се отцепват в автономна област ! Ако държавата реши да им отреже мераците, Русия праща войски да "защитят" нейните сънародници ! Ей това е истината, и то доказана с времето, а най-лоши са безотговорните управници, които го позволяват, и безродниците русопоклонници !

124

До 124

преди 3 седмици

Не са откачили повече от другите. Избрали са различен път от този на Русия, по който искат да вървят. Това си е тяхно право.

123

България благодари

преди 3 седмици

За поредната намеса на Русия за освобождаването на Родината ни, този път от натовско робство :)))

122

Анонимен

преди 3 седмици

Български са. Като поизбелее зеленото . Става синьо.

121

Анонимен

преди 3 седмици

Руснаците нито са славяни, нито са ти братя

120

Анонимен

преди 3 седмици

"Сакскобурготски и Борисов ги вкараха. Особено при управлението на ГЕРБ всякакви врагове на " Дадени са документи на бели хора, братя славяни, или е по-добре на маймуни и шимпанзетата, както правят на запад?

119

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 седмици

Сакскобурготски и Борисов ги вкараха. Особено при управлението на ГЕРБ всякакви врагове на България бяха подслонени и дори български документи им бяха дадени. Такъв е случаят и със сърбите от Северна Македония,които лъжеха,че са българи.Когато Армията на САЩ нахлуе за да ни помогне всичките тия съветски и османски престъпници ще бъдат хвърлени в кладата.

118

злата съдба

преди 3 седмици

Няма отърване от тия ей!!!Клетата ни Родина :(

117

Анонимен

преди 3 седмици

"По същата логика и украинците са ни братя, но ги мрази те" Не ги мразим, просто отбелязваюе, че са временно откачили.

116

Име Фамилия

преди 3 седмици

ДА СЕ ГОТВИ ОДЕСА.....

115

Българин

преди 3 седмици

Какво са направили за България Путин,Рамзан и Киркоров,че трябва да се вее знамето им в България?