193

Анонимен

преди 3 седмици

"Заблеело ми е Агънце" - Комунистите го вкарали в ТКЗСето и то започнало да плаче и да търси "Къде е Майка му?"

192

Анонимен

преди 3 седмици

Франция полека-лека ще бъде принудена да спре повечето си реактори.

191

Анонимен

преди 3 седмици

През 2024 г. страните от ЕС продължиха да увеличават потреблението на руски ВПГ. Испания увеличи вноса с 23%, Франция - със 100%. От трите основни клиента на руски ВПГ, посочени по-горе, само Белгия направи крачка назад през първото тримесечие, закупувайки 7% по-малко. Но Гърция започна активно да запълва складовете си, увеличавайки покупките с 81%.

190

Анонимен

преди 3 седмици

Е що така ве кАпейки, нали при путинарко е рая? Кво дирят тия колхозници та живеят и имат имоти в най бедната страна от ЕС? Що ни една кАпейка не замина за рая в пРосията ами колхозниците драпат за най бедната страна в ЕС и в прогнилия Запад?

189

Гошо

преди 3 седмици

Това е четвъртата власт. Пълната манипулация и нагнетяване са в основата. Не се напъвайте, списъците са готови в посолството и ще бъдат обявени в 20,01 ч. на 09.06.2024.

188

Анонимен

преди 3 седмици

В Русия по ред причини безопасността е на достатъчно високо ниво в сравнение с много места по света включително и Запада, не се очакват нито енергийни, нито икономически, нито продоволствени кризи.

187

пияница мистик

преди 3 седмици

Умирааааат, умират дРътите :)))) Много им се иска на пенсиите и на останалите живи комунисти да са първа сила, ама няма как да стане просто. Младите гледат на Запад и САЩ, само пyтkoнеандерталците са вперили взор в Мордор и чакат онзи, таксиджията да възстанови СССР, та после барем мине и към нас да ни върне зрелия социализъм :)))))))) Ех, мечтите са безплатни. И аз искам да сме по манталитет като японците, ама не сме. Искам и Ана де Армас да ми е гадже, ама само си ги мечтая тези неща :)))

186

Анонимен

преди 3 седмици

Сърбия не е в ЕС, и не се ползва от предимствата на свободно движение на стоки без мита, програми и фондове от ЕС и пак е по-напред от членката на ЕС и НАТО България, и заплатите в Сърбия са по-високи от България, и страната е уредена, а не разграден двор като България.

185

Анонимен

преди 3 седмици

Ох дано НАТО най-после да влезе в Украйна да тупа Русия.

184

Гражданин на света

преди 3 седмици

При социализма нямахме тоалетна хартия и банани, а Възраждане искат да предоговарят свободното пътуване в ЕС и да не можеме да си купувама евтини самолетни билети да живееме като граждани на света.

183

Българин

преди 3 седмици

Страхувам се, че България може отново да изпадне под влиянието на Русия. По-добре дъщеря ми като стане на 14 години да може свободно и демократично да си ампутира гърдите и да си смени пола да стане мъж ако така е решила и да живее щастливо, отколкото да изпаднем под влиянието на Русия и дъщеря ми да изнемогва да сглобява денонощно снаряди в подземията на путинските военни заводи на коричка хляб и чаша вода дневна дажба.

182

Христо Христов

преди 3 седмици

Всяка вечер преди да заспя взимам най дебелото парче желязо и хоп в мен влиза докато гледам снимки на Путин гол до кръста, яхнал мечок и си мечтая и мен да ме възседне така. Накрая заспивам с разбито сърце и разширен приятелски кръг защото знам, че моят Путин е далеч и няма и тази вечер да ме обладае.

181

Анонимен

преди 3 седмици

Ох, дано Джо наесен да спечели изборите и до дни, дори до часове украинската армия влиза в Москва, и Путин отива на съд в Хага, а Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по нашите цивилизовани правила и ще ни доставят евтино суровини и енергии да си развиваме високите технологии и ще си живеем богато като самодоволни и оядени западняци. Ох, дано Джо да спечели наесен.

180

Анонимен

преди 3 седмици

До 189 .....КАЗВАШ ИСТИНА ЗА МИЛИОНИ.....

179

Анонимен

преди 3 седмици

До 190.... Казваш ИСТИНА ЗА МИЛИОНИ ....

178

Христо Христов

преди 3 седмици

До Анонимен/189 "Евроатлантиците поне един път проявете малко чувство за самосъхранение" - че те това и правят - евроатлантиците са най-неграмотната, некадърна и мързелива про'с'лойка, дето за НИЩО не става и чака някой да и ДАДЕ МРЗ. Затова и гласуват за ЕС и НАТО - за д ане умрат от глад. Това е.

177

Анонимен

преди 3 седмици

как ще изберем еднокнижник? Вижте какво става в Доспат и други малки населени места, даже в големите градове, кметовете на еднокнижника разпродават общински активи на другите еднокнижници и спонсори

176

Анонимен

преди 3 седмици

Дано НАТО накрая да поеме командването на войната. Нали кАпейките викате, че не смеели да нападнат колхозниците? Това трябваше да стане отдавна. Аз даже предложих да се въведат и някакви минимални месечни вноски за НАТО примерно нещо от сорта на 100 евро на човек от домакинство

175

ДО ЧЕРЕПИТЕ

преди 3 седмици

И АЛО МАДЖОВЦИТЕ- .........ПРЕДИЗБОРЕН ЛОЗУНГ НА ГЕРБ- СКЪПИ ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ ПРЪКНАЛИ СЕ СЛЕД ДВЕ ВИшИ И ЧЕНЧ БЮРА, ОТКРАДНАЛИ ЕЛИТНИ ИМОТИ ЧРЕЗ ТРИМА СВИДЕТЕЛИ И КОНСТАТИВНИ ПРОТОКОЛИ, ОКРАЛИ НАРОДА СИ, НАПРАВИЛИ МУ 2008% ИНФЛАЦИЯ ЯНУАРИ 1997Г- ДА ЯДЕТЕ НА БУЦИ ДЪРТИТЕ МАДУ ЦИ- ХА ДА ВИ Е СЛАДКО- ЧЕ НИ ПИСНА ОТ ВАС ОТ КРАЖБИТЕ ВИ И ОТ МЕРАЦИТЕ ДА ОЧЕРНИТЕ ВСИЧКО И ВСИЧКИ- СПРЕТЕ ДА КРАДЕТЕ, ЧЕ ПАК ЩЕ ВЪРНЕМ СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ СЪД- ЗА СЕГА СПРЯХА БЕЖАНЦИТЕ ПРЕЗ ГРАНИЦАТА!

174

Анонимен

преди 3 седмици

Винаги трябва да се гласува само за нови партии! Никога за стари. Особено пък за парти които са повече от 10 години били във властта такива с по няколко мандата и в коалиции и нищо не са направили освен кражби и далавери. Такива трябва да бъдат изхвърляни директно на бунището. Не е нормално едни и същи некадърници и престъпници да стоят цял живот във властта и вие все за тях да гласувате. Айде малко по сериозно! Стегнете се и гласувайте за новите партии където има нови хора.