90

Анонимен

преди 3 седмици

До Феминистът. - Въпросният шофьор дали знае значението на думата провокация?

89

Анонимен

преди 3 седмици

До Феминистът.А ти какво очакваш, истински трупове ли да сложат?

88

Феминистът.

преди 3 седмици

Опитвам се да си представя, че съм шофьор в международни превози. Пристига някакъв и ми казва да оставя няколко ковчега на централна улица или площад в голям град, където въобще не им е мястото. Няма ли да ми светне някаква лампичка? Толкова ли съм беден или посредствен, за да не помисля, че тук има нещо нередно. Но се съмнявам в друго. Дали този шофьор умишлено и напълно осъзнато не е участвал в тази провокация, знаейки, че това е точно провокация.

87

А бе серсем,

преди 3 седмици

До Анонимен 62 - Национално знаме НЕ СЕ ЗАПЛЮВА! Независимо от това какво вършат в момента управляващите. Щом си възмутен от действията на някого, върви заплювай него.

86

Анонимен

преди 3 седмици

До АнонименТова се нарича самоотбрана, когато отвръщаш на удара, а насилието е друго нещо, може да извикаш и полиция(зависи от ситуацията), не е задължително да отговориш.

85

Анонимен

преди 3 седмици

Това е изкуство, новият Кристо Явашев. Опакова еврейските нацисти и слугите им.

84

Анонимен

преди 3 седмици

Аз нищо не разбрах. Четох материала два пъти. Кой на кого какво казал, ама ми е и все тая.

83

Олимпий Панов

преди 3 седмици

Нашия взел 120 щото не е разтоварвал)))Тарикат!

82

Анонимен

преди 3 седмици

Излишни, грозно, смешно, гаврят се....- натоварете 20 000 000 руснаци от Европа и ги доставете на бащицата- нека бладенстват в Рашистан а не да се мъчат в обединеният Запад!

81

Анонимен

преди 3 седмици

Този български гражданин с какъв етнически произход е? Щото, ако е учил поне до 8-и клас, щеше да се пазари за по-висок хонорар.

80

Анонимен

преди 3 седмици

Навсякъде има измамници от България. Шпиони в Англия, измамници в Англия за голяма сума от България , сега Българи с ковчези в Франция. И какъв имидж очаквате да имаме Ние? Възраждане ще влезне в парламента с 15% ! Как може някой да ни харесва? Имаше една Македония, която ни симпатизираше, но и с нея приключихме. И защото? Защото сме продажници. Това е в полза на Путин, защото той обича да работи с корумпирани хора. Той лесно ги купува, а те му продават държавата и народа си!!!

79

Анонимен

преди 3 седмици

Слава на Българина ..

78

до 62

преди 3 седмици

По скоро ще заплюя теб!Не се сили толкова да убиваш фашист мръсен!

77

Анонимен

преди 3 седмици

Тук има Русофили, които си вярват. Русия няма. Има държава с ръководител Путин и мафия около него, пряко подчинена на Тръмп. Русия е управлявана от Републиканците от САЩ, с помощта на Путин.

76

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен " Гражданин на Европа е " , Бабоe_a се напиня войнствено , нашият му е отговорил " солидарно " , не може без солидарност , ели така говорят , с мнението се по въпроса .

75

Беллингдог

преди 3 седмици

След края на СВО (освобождаването на Украйна е само първият етап) всички тези трима героя ще бъдат наградени с медали за отличие.

74

Анонимен

преди 3 седмици

Колко трябва да си ***, че за 120 евра да вършиш такива глупости. Това е трифоновщината по Европа.

73

Анонимен

преди 3 седмици

Ето как и защо никой не харесва Българи и никой няма доверие. Лошото е че заради малко продажници и престъпници впечатлението за нас се разваля. Както виждам това е около 5-9 % от населението , което ще гласува за Възраждане и друга част , която гласува за ДПС. За съжаление ГЕРБ ще прави коалиция с тях. Не , че те са по-малко престъпници, но има светни хора , които гласуват за тях. Жал мине за тях, че са наивни.

72

Анонимен

преди 3 седмици

Русия има толкова мощни атомни бомби че само една такава е достатъчна да унищожи 10% от територията на Франция. Русия има около 1000 такива бомби плюс още поне 3500 стандартни атомни бомби.

71

Феминистът.

преди 3 седмици

Ама какво нещо е войната? В ковчезите е имало торби с гипс, а не трупове. Това нещо не е войната. Това нещо е провокацията. Видяхме много хубаво какво нещо е провокацията, а не войната. Е, ако имате предвид хибридната война, то тогава наистина видяхме какво нещо е хибридната война