277

тоти

преди 3 седмици

Ако питаш Ниенерталците и *** от Швеция ще ти кажат ,че в България е рай,но ние щото лежим и само мрънкаме целта ни е една кола и къща за което се бъхтим цял живот,а тия там 80%са под наем и им дреме за поколенията ,кой ка да се оправя!!!

276

Зозо

преди 3 седмици

Пак е по - добре от "руския рай" на Психото в Мордор :)))))))))))))))))))))))) Даже 100 пъти по-добре.

275

Пепката

преди 3 седмици

Хахаха. Идете да видите как се живее в Нидерландия и пак ще си говорим. Там бял човек, ако видите, ми се обадете. Всичко е мега скъпо.

274

Тръндафила

преди 3 седмици

Я да сравниме колко партии хранят в Швеция и Нидерландия и да ги сравниме и с нашата полит деиствителност и от там да си направиме изводи ако можеме

273

Анонимен

преди 3 седмици

След 3 години в Нидерландия, мога да ви препоръчам да си наврат измислиците в кафявата точка. Мароконци и алжирцш и всякаква *** навсякъде. А си направил забележка или.им кажеш нещо накриво, вадят ножа. С нашите индийци ще се разбереш, ама ония са бетер ***!

272

Дария

преди 3 седмици

Целия свят се разпада и сигурност и спокойствие никъде няма. От 1993 г. През десет години посещавах на три пъти Швеция и Австралия.Първо посещение- рай и в двете държави.Никой в кварталите където живеят близките ми не си заключва входната врата.Второ посещение- всички проверяват дали случайно не са забравили да си заключат входната врата.Трето посещение- и в двете държави всички жилища са със СОТ!А двете държави са на хиляди километри една от друга.

271

до 275

преди 3 седмици

До Анонименосвен че са мазохисти са и прос2ти ! и аси залсужават съдбата .....

270

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен Българите са мазохисти. В Русия освен че заплатите са по 1400$ цените са по 1-2 лв. на повечето неща по магазините. Тук и цените са по-високи и заплатите по-ниски, ама целувате портертите на политиците на такива като Борисов. Ако не обичаш Борисов няма да имаш работа и ще се отнасят като с улично коте към теб!

269

до 265

преди 3 седмици

До Анонименсамо че не беше Виденов а Сорос и СИЕ .... ти понеже си про2ст няма как да го разбереш !

268

BG СМЕШКИ 2

преди 3 седмици

kakywto народа такава му и управията ! - демек никаква !

267

Анонимен

преди 3 седмици

Има показател "продължителност на живота на жените в добро здраве"? Мъжете изобщо има ли ги някой за нещо в днешния свят?

266

американки

преди 3 седмици

Верно ли !?! :-)

265

Анонимен

преди 3 седмици

Нидерландия почти достига Русия!

264

Анонимен

преди 3 седмици

Този анонимник по-долу иска да каже, че заради Бойко Швейцария е развита държава ли? По-*** сътворения не бях чувал.

263

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен И какво общо пък има банкянскип престъпник със Швейцария? Да, Швейцари я е много развита държава, но ТОЧНО, защото си нямат свой Буци...и партия ГЕРБ.

262

Бунгар

преди 3 седмици

Живота в Хърватска може само да го сънуваме българите. Де ,да беше вярно,че живеем като тях и ние.Да,ама Не.Лъжем за миналото,лъжем за настоящето,а за бъдещето нямаме стигане.Винаги сме били последни на опашката в Европа,и сега е така.Нищо ново под слънцето.

261

Анонимен

преди 3 седмици

Швейцария било КОФТИ- НА 2 МЯСТО ПО ИНДЕКС НА ЧОВЕШКО РАЗВИТИЕ/ПО ООН/ Я ДА ВИДИМ НАЙ МОЩНАТА ИКОНОМИКА - КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ- НА 83 МЯСТО- РАБОТНИЦИТЕ СА РОБИ...НА ТРИ МЕСТА ПРЕД КУБА- И НАШИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ОЛИГАРСИТЕ ЗА ТАМ НИ ГОТВЯТ ДА НИ СГОТВЯТ, ЗА РОБИ НИ СТЯГАТ- ТЕ ЗАТОВА БАЦЕ НЕ ИМ ХАРЕСВА - ДА ДЕ АМА НЕ!

260

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 255 - копейко, БГ Майдана 97-*** го докара твоя "некорумпиран" другар виденов, след като направи, така че да ограби умишлено спестяванията на народа. А заплатите по 5 долара на месец. Толкова за рушшляшката школа "икономисти" ала Р. Гечев.

259

Анонимен

преди 3 седмици

грузинците си взеха поука от войната, която им отне Абхазия и Южна Осетия

258

Анонимен

преди 3 седмици

НО ПЪК НАШИТЕ ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ ИСКАТ ДА НИ ЗАМЪКНАТ В БРИКС-ТЕ КОМУНИСТИ МИЛИАРДЕРИ- НИЕ КАТО КИТАЙСКИТЕ РАБОТНИЦИ- РОБИ- МЕРСИ АМА НЕ- 30 000 000 БЕДНИ КИТАЙСКИ РАБОТНИЦИ ЖИВЕЯТ В ПЕЩЕРИ И ДУПКИ И 800 МИЛИАРДЕРИ КОМУНИСТИ, СРЕДНАТА ПЕНСИЯ В КИТАЙ- 43ЛВ- МЕРСИ АМА НЕ- ИСКАМЕ В ЕС!