336

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 375 Нали ти ще караш "хубава" китайска кола, какво те интересува какво ще правят "европейците"? То си е тяхна работа.

335

Българин

преди 1 месец

До 374 *** май само копейките твърдят, че им се случва това. Що ли така?

334

Анонимен

преди 1 месец

Въздушно-космическите сили на Русия могат да устроят истински ад във всеки град и всяка точка на Европа.

333

Наблюдател

преди 1 месец

Както винаги рус0р0бите подкрепят крепостна блатная и мечтаят Европа и САЩ да се разпадне. Това са неудачници без образование или нещо постигнато в мизерния им живот. Те искат страната да се върне обратно под руския ботуш и всички да бъдат равностойно бедни с парче салам в хладилника и раздрънкана лада какъвто беше тогава стандарта. Ще ги познаете, необраснати, миризливи, с мазни шуби копнеищи отново да чувстват камшика на мутрофанова и кремълският плъх.

332

Българин

преди 1 месец

До 370 Получихме точно това, на което се надявахме, а копейките получиха паник атаки от живота, щото се оказа, че с паразитиране нЕма да стане.

331

Анонимен

преди 1 месец

Много ми е интересно да видя какво ще направят тия дървени се членки на НАТО,ако не дай си боже, Путин решим да завземе Прибалтика защото да кажем с общата армия от приблизително 40 и няколко войници застрашава Ленинградска област...щели влезе в сила тези прословути пл.4 и 5 или чл.6 дето всяка държава решава как да помогне на атакуваната държава...

330

Наблюдател

преди 1 месец

От 1917 до сега тези в блатото наречено русия и нашите рус0р0би мечтаят и вещаят Европа,САЩ и останалият цивилизован свят да се разпадне. Там е работата че става обратното. Тази утопия наречена ссср се разпадна, същата съдба се очаква и за сегашното руско тресавище.

329

Истината

преди 1 месец

Путин - някогашен ленинградски гаврош, пребиван и сексуално насилван от баща си, израсъл сред улични престъпници, решил да се поправи и влязъл в КГБ, но и там не постигнал кой знае какво, освен да му викат колегите Карлик (Джуджето), Окурок (Фаса) и Бледая Моль (Бледия Молец).

328

Шолц към Путин

преди 1 месец

До Путин към Шолц Фашизиран кло ун.

327

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 358 Цинична лъжа е, че руския фашистки режим не бил отричал, че ще напада Украйна. Многократно представители на руския фашистки режим в Кремъл се надсмиваха на информациите давани от западните служби, че Русия се готви да нападне Украйна. Всичко това е много добре документирано. НЯМА МЪРДАНЕ от фактите показващи руските цинични лъжи.

326

Путин към Шолц

преди 1 месец

най-много да дойдем да подменим паметниците в Берлин с руски танкове от Т-31 с Т-90

325

Анонимен

преди 1 месец

Още преди две години като 80% от българския народ ви обяснявахме,че наливането на милиарди и оръжия ще доведе до тук вие не вярвахте.Ето!Сега кеф ли ви е да сме на прага на ядрена война?!Ще горите в ада за това,че разпалихте войната там и лично пред Господ ще отговаряте!

324

Анонимен

преди 1 месец

До народ престъпник. Сталин и Хитлер започнаха ВСВ като съюзници като заедно нападнаха и си поделиха Полша а после СССР нападна Балтийските републики и Финландия. Сталин изби 20 милиона без война. Руския народ е народ от престъпници без аналог в човешката история.

323

Анонимен

преди 1 месец

Егати отбранителния съюз...бутат се в държава,която не е член и е тормозила собствените си хора.А защо продължавате с лъжите,че Путин заявил,че никога нямало да нападне Украйна?Това от друга паралелна реалност ли е?Има си изказвания,че ако не се спазват Минските споразумения ще ги нападне.За държави от НАТО не е казвал.Как изкривявсте само всичко...после защо само се говори за световна война!Ако казвахте нещатата както са си нямаше да сме на прага на световна война!

322

грешката на Сталин

преди 1 месец

"Хитлеровци идват и си отиват, а немският народ остава" - и Сталин се застъпи Германия да остане да съществува като държава, когато съюзниците искаха да я закрият.

321

народ престъпник

преди 1 месец

Германския народ е народ от престъпници, как изобщо имат наглостта да говорят за Русия. Никой никога в историята на човечеството не е извършвал такива ужасни престъпления както германския народ. Нахлуха в чужда държава и избиваха цели села от старец до дете, жените изнасилваха преди да ги застрелят, избиха над 20 милиона братя славяни, избиваха в концлагери хора защото не са от правилната националност. 80 милиона престъпници подкрепяха като един Хитлер, никаква съпротива. И днес това са същите германци, разказват митове за Хитлер и "неговата малобройна шайка", а те невинни!

320

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

РоZнака много мразел Запада, ама то и Запада не го обича, така че все тая.

319

Анонимен

преди 1 месец

Крим върнаха ли?

318

Анонимен

преди 1 месец

До пълни нещастници - по количество.

317

Развеселен

преди 1 месец

До пълни нещастници Наскоро даваха паркинга пред националната библиотека в Пекин - фрашкано с европейски коли и един два китайски таралясника за цвят. Обаче руските роби са готови да купуват китайски москвичи .... ама само на приказки :)))