378

Анонимен

преди 4 седмици

Имаме две много хубави и точни поговорки,съотносими към надеждите на либерастите укра да спечели войната: Победата на укра ще се случи, само когато цъфнат налъмите,ако не стане това,тогава точно на куково лято!!!

377

Бирата

преди 4 седмици

По-вероятно е тези,които искат да "разчленат" те да бъдат разчленени.

376

Точно казано!

преди 4 седмици

Точно казано! Русия ако се разширява става по агресивна и опасна! Апатита идва с яденето! Русия е жизненоважно да се съкращава! Нима тая заграбена огромна територия не е присвоена с неизчерпаема алчност за земя и агресия? Постепенно всички го осъзнават, също и някои по умни русофили, а с малко закъснение ще го разберат и останалите! Русия трябва да бъде победена и разчленена и това не е никъв проблем за НАТО! ДА ЖИВЕЕ ЕВРОПА!

375

Бирата

преди 4 седмици

Зависи,ако има Украйна с прозападно правителство пет хиляди милиарда.При мир с проруско правителство нищо.Русия ще си я подпомага.

374

Анонимен

преди 4 седмици

Русия като победи слагаме телените мрежи по границите . И няма в Гърция няма в Турция. Всички на Слънчака.

373

Панелен пАвиАн

преди 4 седмици

Ааааа, додАхме си на думата!Ако Украйна загуби войната, евроатлантизЪма ще се провали с гръм и трясък, чичо Сам вече няма да дирижира парада и да казва на европейските чиновници как бавно и сигурно да ни превръщат в щастливи кокошки!Путин е диктатор, да, обаче недоносчетата в Давос сами го превърнаха в такъв, тикайки се, къде не им е работа.То не бяха майдани, биолаборатории и чудесии.Още Атанас Буров казва: "Не дразнете мечката, защото излезе ли от бърлогата, не можеш я вкара обратно.."

372

след дъжд качулка

преди 4 седмици

Войната вече е спечелена, руското влияние вече се е разпространило по цял свят, океанът от помощи за провинция украйна вече е бламиран като гигантска пераческа операция.

371

Ергенът към Zеленски

преди 4 седмици

Абе то и аз им подарявах рози ,но не ги третирах като пушечно месо и не ги изпращах на сигурна смърт...горката женица...Бог да я прости !

370

ТТ

преди 4 седмици

ааааа още ще даваме ясно, демек и да бием и да паднем все ни го нахлузвате! Ама иначе някой се налапаха на дебело покрай тая патаклама!

369

мдааа...ха-ха-ха

преди 4 седмици

По публикацията работи:Галя от "Козяк" !!!!!!!!!Според мен по резонен е въпросът защо САЩ,Великобритания и страните от НАТО-МАТО-НАСРАТО предизвикаха тази братоубийствена война в Украйна !!!Отговорът е :НАМАЛЯВАНЕ на СЛАВЯНСКОТО НАСЕЛЕНИЕ в тази част на Европа и заграбване на икономическите им ресурси и суровини !!!!

368

до393

преди 4 седмици

Чечня стана субект на Руската Федерация след две кръвопролитни войни на Путин. След разпрада на СССР, беше обявила независимост. Всъщност всички членове на Руската федерация са присъединени с кръв. Нито един не се е присъединил доброволно. Схващаш ли разликата с ЕС и НАТО, където се молят да се присъединят държавите?

367

ТОП НОВИНА

преди 4 седмици

Чечня не е държава,а република в състава на РФ.И ако не бе Русия Сирия щеше да е под властта на ИДИЛ,всъщност Русия унищожи ИДИЛ.Молдова не е нападана,а Грузия първо нападна руски гранични части,тъй като сегашния затворник там и бивш президент техен,а и бе и тубернатор на Одеска област си мислише с пилешкият си мозък,че НАТО ще сенамеси,но вместо натовски руски танкове влязоха в Тбилиси евроатлантико..

366

до 389

преди 4 седмици

Най-евтино ще е, ако Путин се метне от кримския мост.

365

Анонимен

преди 4 седмици

Украйна трябваше да се разформирова със разпада на СССР.

364

ъ

преди 4 седмици

С глупостите си лидерите на запада ни накараха да плащаме войната. След това ще плащаме и за загубата на Украйна. И да сме се залъгвали преди конфликта, вече е ясно - НАТО не може да спечели дори конвенционална война срещу Русия. И то с помощта на поне 1 млн трещялки, дето си мислеха, че светът се върти покрай тях. Ще загубим война, която "стратезите" от НАТО подготвяха дълго и старателно, провокираха я и показаха, цялата си неспособност да я водят. Некадърници.

363

Най - евтино ще е

преди 4 седмици

ако Русия я вземе и да си я възстановява.Така нищо няма да плащаме.

362

до топ новина

преди 4 седмици

Ако пудинг беше с три санта по-висок, нямаше да е такъв комплексар, да напада други държави и Украйна, Грузия, Молдова, Чечня, Русия и Сирия, нямаше да дадат милиони жертви в комплексарските му войни.

361

Анонимен

преди 4 седмици

Аз не съм поръчвал музиката там, така че нищо няма да плащам.

360

pich

преди 4 седмици

Грешка в заглавието - трябва да се чете КОГАТО Украйна загуби войната ...

359

ТОП НОВИНА

преди 4 седмици

Ако имаше политици като Дьо Гол това нямаше да се случи,а Украйна да си спази Минските споразумения при гарант за тях Франция за автономия на областите,а не да води войни с юга,че не признали Майдана.Не случайно извади Франция от командването на НАТО и бе против европейска армия.За него Франция това бе армията,а СССР го възприемаше като Русия,не приемаше идеологии,а нации и затова при посещението се в Москва след войната казва - да,това е вечната руска армия,а не червена.