24

Анонимен

преди 4 седмици

Кога си *** ,крал, бил и държавата отсъства...........идва Сретан Йосич.....а банкята ***-л се

23

Анонимен

преди 4 седмици

До Георги Приготвил съм китки брато и за отиването , и за връщането .

22

Нане

преди 4 седмици

Заради ей таквиз краварски в момента слуги, България трупа многомилиярдни дългове... римляните под опеката на кравария се яко размножават и точат социалната система с пълни шепи, без да плащат и лев данък... ===)))

21

Георги

преди 4 седмици

Всички свободомислещи демократи трябва да отидем доброволци в Украйна и да дадем живота си за великите американски и евроатлантически ценности.

20

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 16. Тоя до кога ще го бълнувате бе ? С десетилетия.... Тва си е за освидетелстване.

19

Анонимен

преди 4 седмици

До Българка 17. От "Българин" на "Българка" ли се прекръсти. Сменил си пола а ? Но пак си оставаш лозунгар и шпакловчик какъвто си беше и преди. Дано поне ти плащат за тия глупости.

18

Анонимен

преди 4 седмици

Колонията никой не я пита къде да прати войници!

17

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 15. Въшки ше има.

16

Българка

преди 4 седмици

Само начело с такива опитни и безкористни държавници като г-н Делян Пеевски и г-н Кирил Петков България ще намери верния път към евроатлантическия просперитет и всенародното благоденствие. Всяка мъдра дума на г-н Делян Пеевски и г-н Кирил Петков е нож в сърцето на омразната на всички българи Русия.

15

Анонимен

преди 4 седмици

Сретан Йосич идва.............

14

Анонимен

преди 4 седмици

Много скоро в България ще има партизански отряди и тогава дано от посолството имат план за вас, иначе ще изгниете на Белене. Фашисти този път трябва да се избият до край. Слава на България

13

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 седмици

Отново се лъже безобразно. Агресията срещу Украина се случи след агресия срещу руското население на територията на Украина. Бяха извършени жестокости ,унижения, безумия. До момента, който Русия се озова около Киев Русия бе световно признавана за права. Всеки би направил направеното от Путин. Проблемът се случи,когато Путин и Зеленски се залибиха и Руската армия напусна Киев,който бе на три дни животът. Ако руснаците бяха искрени,щяха да превземат Киев.И така Путин изгуби света,който го подкрепяш

12

Нане

преди 4 седмици

Искам да видя унуците, ако има изобщо такива на това недоразумение на фронта в укрия, да борят рашките.... ===))) крадец и в мозъка на костите си... Алчни нац предатели...

11

Анонимен

преди 4 седмици

Политиците винаги ще изкарат черното бяло. Предприемаш ли някакви действия към която и да е от страните в конфликт това те прави замесен. Точка! За да не си замесен то трябва да си напълно неутрален. Пращането на помощ е замесване. Доставки на въоръжение е замесване. Одобрение на удари с това въоръжение е замесване. Както и да го извърташ Запрянов, Радев е прав и си казва нещата точно такива каквито са!

10

Анонимен

преди 4 седмици

Тагаренко сега след като е свободен защо не отскочи до Украйна?

9

В. Путин

преди 4 седмици

Така де. Щом бомбардирате Русия с вашата "помощ" и убивате цивилни граждани....Ние ще ви отвърнем със същото, естествено със "Отбранителен" характер. Разбира се че всяко действие има и противодействие.

8

Анонимен

преди 4 седмици

Помоща ви е за убивани , без значение с какъв характер .Тоя мит с украинската кауза на нападната страна , а вие стожери на справедливостта е не работещ . Мен лично ме интересуват последиците от водене на войни за нашичкия народ , разходването на парите му , дестабилизиране на сигурността и т.н. . Само сега ми не редете за Путин , защото Путин не е туземен държавен чиновник , като стане тогава ще му търсиме отговорност , сега е ваш ред .

7

Анонимен

преди 4 седмици

до "пияница мистик" защото е български офицер и се е клел в българското знаме. Има и такива хора, такива като теб ще се радват да дадат сестра си на американски войници да ги обслужи затова не могат да го разберат.

6

Анонимен

преди 4 седмици

Секи, който помага на някого по някакви причини си е "част от него". Заинтересован е. Стига извъртахте нелогично както ви доде.

5

пияница мистик

преди 4 седмици

Фигуранта не знам защо изобщо е бил в САЩ на обучение и се води НАТОвец, като той с всяко изказване се вижда, че е твърдо в защита на Мордор