181

Анонимен

преди 4 седмици

Обаче укрите си верват че ако руснаците ги избомбят с атомни бомби АМЕРИКА ще отмъсти за тяхната радиоактивна пустош с масиран ядрен удар по територията на Русия.Обикновено анимационните филмчета в интернет спират в този момент.Обаче реалноста ще е че хиляди руски ракети ще полетят към САЩ в такъв случай.И тъй като САЩ не се управлява от дедо Байдън който си е дементен отвсякъде (та той не знае къде е за бога вижте го как гледа!) Американците едва ли ще рискува.И така с укрите.Трагикомедия.

180

А бе

преди 4 седмици

За не знам кой път в историята всичко сочи за предстоящ як мечешки въргал.Който е ръчкал мечката все е опитвал ласките и.Само наркоманите могат да вярват,че мечката ще бъде победена.

179

11111111111

преди 4 седмици

Е, какво ще направи като стреля, не знае ли какво ще последва!

178

Анонимен

преди 4 седмици

Федерико Путино е новия Магелан. Не е малка вероятността руски кораби да акостират в Америка.

177

Фют

преди 4 седмици

Ей, чебурашките не спят. Кълват като гладни кокошки тук.

176

Анонимен

преди 4 седмици

Западно лицемерие! Може да умират хора от глад и епидемии, да ги ибиваш един по един, но 1000 не може, геноцид е!?

175

ТОП НОВИНА

преди 4 седмици

За да го изберат със 100% при 0% избирателна активност украинците на фронта му вярват на него и на депутатите си,които твърдят,че забраната за нанасяне на удари по руските войски преди да преминат границата е причина за многото им жертви на бойното поле.ОПРАВДАНИЕТО Е НАМЕРЕНО."Спете спокойно деца".Западът говори за победа над Русия,но първото основание за ядрен удар е опастността от загуба на руска територия?А такива са вече Крим и новите две области?Е,Русия няма как да загуби,но мир няма.

174

Анонимен

преди 4 седмици

Направи го и ще изтепеш маса украинци, че те на талази търсят спасение точно при "агресора" и "врага". Защо ли намират, че в Русия е много по-демократично и богато, отколкото живота при зеления нелегитимен потник?

173

Мислете малко

преди 4 седмици

Дядото във САЩ бил дал зелена светлина но всичко се контролира от ЦРУ и после трябва някой друг да му сменя пампеpca. То така се побеждава Русия..

172

Подобно

преди 4 седмици

Нашия закон за самозащита! Ако разбойника те нападне само с брадва, нямаш право да го застреляш!

171

ароматния пръч

преди 4 седмици

Досега с какво бомбандират Белгород,Крим?Както показа ВСВ англоамериканските бомбандировки над германските градове не предизвикажа масов бунтове срещу нацистите,а обратното.От Харков до Москва са 700 км,а Германия не им даде ракети Таурус с до 500 км.Нищо не се е променило,само отчитат дейност,по-скоро вдигат духа на украинците на фронта.Могат да стрелят по мирното население в Белгород,но ти да видиш,нямали били разрешение да стрелят по руските войски на границата в руска територия?Приказки.

170

Анонимен

преди 4 седмици

Въпрос на време е да ти изпраскат една атомна бомба в Киев.

169

Хемус

преди 4 седмици

Руснаците само като ви покажат,какво държат в едни хангари и всички ще се изпокрият като мишки

168

Поредният Жид

преди 4 седмици

Отговорен за БезБрой Избити Бели Славяни - Никога Няма да Забравиме!

167

За незапознатите

преди 1 месец

От 21 май това надрусано и неадекватно същество е НЕЛЕГИТИМЕН президент на провалената държава Украйна и няма абсолютно никакво законно или морално право да говори от името на украинския народ, който иска само мир и край на войната сега, а не още повече оръжия, убийства и погребения

166

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски побеждава но защо тогава трябва да има жестока фалшификация и отявлена манипулация на лайковете.

165

Анонимен

преди 1 месец

Коментар 235 кърти мивки направо хаха наъовски ракети в Москва ахахаха приказки от хиляда и една нощ

164

Анонимен

преди 1 месец

Кой е Зеленски?

163

Анонимен

преди 1 месец

Този клоун не разбра ли, че скоро неговата страна ще бъде разделена, също, както корейците? Само подскача, ама и той ще яде хурката в най-скоро време. Дано нашите управници, да спрат подкрепата му, иначе и ние може да пострадаме.

162

Анонимен

преди 1 месец

Колко *** трябва да си,за да мислиш 4е някои може да победи Русия по военен път.до един ще загинат с децата си ако трябва но ще победят.ама какви били,ама какво ели и пили.ама къде ходели до тоалетна,но са родени за едно и много скоро ще го покажат...много скоро....