102

Никога!

преди 1 месец

Никога повече Бойко Борисов на власт!

101

до 96

преди 1 месец

До Помним добре Какъв побой бълнувате!? Пуснете си телевизорите и вижте новините по-целия свят да видите какво значи побой!? Аман от недорасли хрантутници с големи претенции!

100

Помним 2020 г.!

преди 1 месец

Помним протестите срещу Бойко Борисов през 2020 г., когато мильовците-садисти хвърляха вързани хора "като трупове" един върху друг".Има го на видеото дори. *** вдигна момче, лежащо по лице с белезници и го хвърли върху другите, просто така за кеф. Какъв психопат трябва да си??! Казвам го без капка съмнение и съжаление - долна герберастка ***!

99

Анонимен

преди 1 месец

ДО 78 ПРОТЕСТИТЕ БЯХА ПЛАТЕНИ ОТ БОЖКОВ САМ СЕ ХВАЛЕШЕ КАК УПРАВЛЯВА ТЪЛПАТА КОИ ОБРАЗОВАНИ ОНЕЗИ ДЕТО БИХА ЕДНА ЖЕНА С ДЕЦАТА И ЛИ ИЛИОНЕЗИ БЕЗДЕЛНИЦИ ДЕТО ПРЕЧЕХА НА ОРЛОВ МОСТ НА БЪЛГАРИТЕ ИЛИ ОНЕЗИ ДЕТО КЪРТЕХА ПАВЕТА ИЛИОНЕЗИ ДЕТО ПАЛЕХА ПОЛИЦАИ ИЛИ ОНЕЗИ ДЕТО ЛЕЖАХА ПОКРАЙ МАЯ ЛИ НЕВИЖДАНО ПОЗОРНО ПЛАТЕНО СБОРИЩЕ ЗА РАЗРУХАТА НА БЪЛГАРИЯ ЗА ДАСЕ НАСТАНЯТ ШЕПА ШАР.ЛАТАНИ ДА ГРАБЯТ

98

Ирония

преди 1 месец

Мдааа, изберете Мутра за премиер, за да ви бият пак неговите биячи зад колоните като протестирате!

97

До 87

преди 1 месец

До Помним Какво помниш!? Първо деца изобщо не е имало, а само няколко студенти и то след като заливаха полицаите с урина и се мъчиха да ги палят със слама! Стига сте преиначавали събитията! Цялата сага през 2020 г. беше режисирана от проруски сили, които тотално се провалиха, но доведоха България през последните три години до хаос и безвремие!

96

Анонимен

преди 1 месец

"Прасе" и "тиква" са обиди от детската градина. Тези епитети ясно показват пълната инфантилност на тези, които ги използват.

95

Истината

преди 1 месец

Няма по-необразован простаак от Боко! Какъв премиер бре?

94

Смях в залата

преди 1 месец

Проста Тиква ... Премиер?!

93

Бедняк от Герберугия

преди 1 месец

Ами предвид че гласоподавателите на ПП/ДБ и Възраждане се мразите повече по между си, отколкото с ГЕРБ, е нормално мутрите да бият и да ви управляват колкото си искат! Аз винаги съм гласувал за БСП, и пак за тях ще гласувам, а ПП/ДБ и Възраждане трябва да разберат че точно БСП може да е спойката между тях, да изберат Корнелия Нинова за премиер и да се задоволят с няколко министри, за да сложим край на 15-годишната власт на мафията

92

Помним добре

преди 1 месец

Побоят на задколонието през 2020 г. на протестите в Бг, преди всичко показа, че герберските полицейски шефове са по-големи некадърници дори и от герберските ***. Колкото и невероятно да изглежда това.

91

Анонимен

преди 1 месец

Давай Бацо успех България гласува за теб

90

Анонимен

преди 1 месец

Малко са ги били

89

Анонимен

преди 1 месец

Бог, Цар, Отечество, Разум, Вяра, Надежда и Любов! Бог не е шкeмбe, Цар не е шкeмбe, Разумът не е шкeмбe, Вярата не е в шкeмбeтo, Надеждата не е в шкeмбeтo и Любовта не е в шкeмбeтo! По време на първо Царство България не е имало управници шкeмбaци! По време на второ Царство България не е имало управници шкeмбaци! По време на трето Царство България не е имало управници шкeмбaци! От как Комуната въведе управлението на Дeбелото Чepвo - Шкeмбeтo..... от него нема отъpване!

88

Анонимен

преди 1 месец

До 82 МОЯТ ПРЕМИЕР Е БОРИСОВ НЕ ОБЛАЧЕН ШАР.ЛАТАНИН НИКИ БЕШЕ ПРЕМИЕР БЛАГОДАРЕНИЕ НА БОРИСОВ С ПОДКРЕПАТА НА БОРИСОВ АМАН ОТ ЛЪЖАЧИ СПРЕТЕ СЕ

87

Ямболски цървуль

преди 1 месец

Триумя се да гласувам за: 1. Ние гражданите 2.Величие 3.Възраждане

86

Анонимен

преди 1 месец

О, не само те, и много други обикновени граждани насърчавахме органите да хвърлят на протестиращите вандали един хубав бой за това, че издевателстват и нарушават закона, лошото е само, че не искаха да ни слушат.

85

Смях в залата

преди 1 месец

*** милиционер искал да управлява БГ и да бъдел пак премиер.

84

Мнение

преди 1 месец

ДПС-ГЕРБ, са си просто треторазредни комунисти, милиционери и е редно такива мутри да НЕ управляват!

83

Помним

преди 1 месец

ГЕРБ и главната бухалка са насърчавали побоят над български граждани - жени, деца, студенти на протестите през 2020 г. срещу Бойко Борисов!