143

Отврат

преди 1 месец

Най-жалкото е, че избиха и истинските патриоти на Украйна, които вярваха в целите и идеалите на държавата. Две години, ако не си отишъл доброволно нямаш никакъв интерес да те убият за целите на политическата въхрушка да усвои още пари от помощи. Русия е определяна като агресор, но там кипи от желание да се набере войска и няма нито едно клипче как се бяга от военна кампания, а в Украйна са стотици как хората се крия от военна служба.

142

Наблюдател

преди 1 месец

Режимът в Киев има нужда от пушечно месо. Моделът е същият като у нас. Управлението говори от името на народа без изобщо да го е питал и парадират за някаква свобода на словото, мнението, на избор ....... Пълна пародия!

141

Стилиян

преди 1 месец

До защото : той Радев хубаво им го каза преди няколко дни

140

Анонимен

преди 1 месец

"слава Украйна"нещо вече не вървят тия изпразнени от смисъл слова,всеки с поне малко мозък в главата си разбра за какво иде реч!

139

Анонимен

преди 1 месец

500 000 украинци за да бранят земята на блек рок .Защото 70% е изкупена от корпорациите и е частна .

138

Защото

преди 1 месец

До МиткоСлед карто приключи войната парите в повече ще бъдат пак при политиците, а всички войници ще са или физически инвалиди или с психични отклонения, ако имат късмет да са живи. При война на първите редове в армията трябва да са политиците и семействата им. А не да се крият в бункери.

137

Боби

преди 1 месец

След 2022 РФ многократно опрости получаването на РФ паспорт за хора от Украйна. Вече се виждат опашки във РФ дипломатически мисии от хора които искат да получат РФ паспорт. След това влизат в РФ(може и уж временно). Около 3 месеца е времето за издаване на документите. Но за това време Украинците виждат колко ги е лъгала пропагандата и повечето дори остават в РФ да живеят на сигурно без война.

136

Стилиян

преди 1 месец

За да дадеш живота си за нещо трябва наистина да вярваш и да го обичаш. Хората разбраха че всичко е за пари и бизнес интереси. Разбраха че цялата пропаганда за лошата Русия е долна лъжа. Ако няма войни да работят военно промишления комплекс (единственно нещо което остана за да стимулира икономиката) фалиралата Европа ще се разпадне, умиращата империя Великобритания и САЩ ще фалират и ги чакат страшни граждански войни. А нато просто ще е един лош спомен

135

Анонимен

преди 1 месец

"абе що всички диктатори са джуджета??? избиват явно комплекси...." Не знам, питай Еленски и Микрон.

134

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 141, не знам дали са кът, но търсят хора в България, които да отидат да работят във Виетнам.

133

Зеленски е плъх

преди 1 месец

От 21 май 2024 г Владимир Зеленски е нелегитимен президент и военнопрестъпник. Избива собствения си народ по заповед на САЩ. Това е най-голямото предателство на държавен глава срещу собствения си народ през 21 век. Пожелавам успех на всички мъже и жени, които се опитват да спасят живота си от този изверг и касапин.

132

Анонимен

преди 1 месец

Нема кадри . Да внасят виетнамци . Ама виетнамците са кът . Ши трябва да плащат .

131

не може да бъде!

преди 1 месец

До Пита се-125 Считам че вече е уместно да си зададем въпроса що за герой на Украйна е Степан Бандера ,който никога през живато си не е бил/посещавал Киев ,Харков,Одеса ,Николаив ,Херсон ,Мариупол и т.н. всички градове -на юг и изтос от Киев!?Оказва се че Бандера е изразител на идеите на една малка крайно фанатична и жестока групировка с произход от Галиция!Самият той е крайно фанатичен и жесток човек!

130

Анонимен

преди 1 месец

абе що всички диктатори са джуджета??? избиват явно комплекси....

129

Анонимен

преди 1 месец

Добре, тези мъже явно нямат мотивация да воюват и се предават на Русия при първа възможност. Какъв е смисъла?

128

Хитлерюгенд

преди 1 месец

Скоро и 16 годишните. Първо на военно обучение, и от там на фронта. След два месеца товар 200, ако има късмет 300л

127

от Странджата

преди 1 месец

Току що обикалях по работа бургаските улици , и видях поне 20 укрински коли които струваха над 200 хилки !

126

Шоколадче с царевица

преди 1 месец

И накрая зеления прах ще е милирдер и ще живее на Малдивите .... хахаххаха

125

вие си ги избрахте

преди 1 месец

гласуваха за зеленски, защото му се смяха на комедиите, сега смешно ли им е? 50 от българите гласуват за правоверни евроатлантически партии, наближава и на нас да ни е смешно. да видим, кой ще ме спре за Сърбия....

124

Хи хи до Митко

преди 1 месец

Ами нали бункерното жуже, известно и като зеленото жуже хваща украинците по улиците и ги праща на фронта !