52

Анонимен

преди 1 месец

Под претекст че пазят света от злата Русия, сащ прекрасно си обогатяват оръжейния бизнес. Включително и като купуваха техни фирми наши оръжия и ги препродаваха през Полша на укрите, прибирайки печалби

51

Анонимен

преди 1 месец

До Крадецът Путина сащ ОТКРАДНА ОСТАНАЛАТА ТЕРИТОРИЯ ОТ гРУЗИЯ И мОЛДОВА.

50

Анонимен

преди 1 месец

Разбираме чак сега че цял свят им давал пари милиарди на тези необразовани мързеливци които станали от 800 хил на 1.2 млн. Направили им болници каквито ние не сме виждали инфраструктура и пр.Страна като Германия давала по 800млн. годишно и пр. Всички тия пари те ги използвали за ракети,укрития и пр. подготовка за военна дейност по целия свят.ООН дремали и не разбрали как участвали.А сега се крия сред цивилните без да им пука за жертвите,но на нас трябва да ни пука.Хората ги предупредиха.

49

До 51

преди 1 месец

Мексико е признал Палестина!

48

Анонимен

преди 1 месец

ДЕМОКРАЦИЯТА В САЩ Е ВЪРХА. ВЕРВАМЕ ИМ НА ДЕМОКРАЦИЯТА И НА НЕЙНИЯ ПРЕВРАТАДЖИЙСКО-ЦВЕТНОРЕВОЛЮЦИОНЕН, АНТИ ЖАН ВИДЕНОВСКИ, ЩОТО Е НЕПРОДАЖНИК, И АРАБСКО ПРОЛЕТЕН ИЗНОС. КОЙТО НАРОД Е ПОЛУЧИЛ ДОЛАРИ ЗА ДА СЕ ДЕМОКРАТИЗИРА НЕ Е ПРОКОПСАЛ АМА КАКВО ДА СЕ ПРАВИ.

47

Анонимен

преди 1 месец

И какво общо има Путин и Русия с тези еврейско-американски безчинства!? Това евреите не са хора. Не са и животни, защото никое животно не е способно на подобни неща

46

Крадецът Путин

преди 1 месец

Открадна 30% от територията на Грузия. Путин открадна - 20% от територията на Молдова . Путин открадна 22% от територията на Украйна и продължава да краде.

45

Путин е най-великият

преди 1 месец

Терорист и убиец . търсен е жив или умрял за отвличането на хиляди деца. Путин остави много хора без глави от своите крепостни - около 380 000 . И теза убийства Путин ги направи в една безсмислена завоевателна война , която вече е загубил.

44

Бай Иван

преди 1 месец

Проблемът с радикалния ислям се решава по този начин, а не с меченца, прегръдки и социални помощи както в ес

43

Пич

преди 1 месец

Пичове, да ви светна ако не знаете да знаете, НАТО е отбрабителен съюз, и ако Путин ни нападне, НАТО ще ни отбранява. Путин нападна Украйна без никакъв повод и без никаква причина, значи и нас може да ни нападне, но ние сме си добре в НАТО, НАТО е отбранителен съюз и ще ни пази.

42

Анонимен

преди 1 месец

Русия е завзела 20 процента от територията на Украйна а режимът на Нюланд, представляван от Зеленски е завзел 80 процента от територията на Украйна.

41

Терористите

преди 1 месец

Хамас, Путин, Хизбула искат само терор и убиват невинни хора - най вече свои хора, използвани като жив щит във войната .

40

абе

преди 1 месец

днеса рекламно табло ли е или новинарски сайт ?, щото от реклами не може да се прочете нищо

39

Анонимен

преди 1 месец

Нека България да подържа убийците,и да празнуват,че сме ги спасили ,от лагерите и газовите камери,но нека да бъдат сигурни,че видов ден ще има.

38

Анонимен

преди 1 месец

Тва нищо не е в сравнение с това което предстои в Укропия

37

Важното е че

преди 1 месец

Ционисткият Демон Гризова каза в Ефира на Босфор ТВ, че Палестина - никой не я Признавал за Държава, при Положение, че Палестина е на 1300 години или горе-долу колко България и 150 от 190 държави в ООН я Признават за Държава, включително България, но Гризова не е Българка - тя ходи на Инструкции - у Синагогата и се Кланя на Луцифер, Молох и Бафомет със Зохар в Ръце!

36

Анонимен

преди 1 месец

Нямаме нужда от детайли. Не разбирам защо чак толкова старание влагате в обрисуване на тези сцени? Каква ви е целта? А да, забравих.... мижет урки сте и не можете да превъзмогнете кръвожадността си!

35

Анонимен

преди 1 месец

Хамас не желае Палестина . Хамас желае парите от терора. Терор , пари ,терор

34

Тролове

преди 1 месец

ли източват парите за помощи на Газа!

33

Анонимен

преди 1 месец

Света знае и вижда , че щаба на тероризма е Москва. Хамас от там получава заповедите.