172

ВЪЗРОДЕНА БЪЛГАРИЯ

преди 3 месеца

ЕДИНСТВЕНИЯТ ЦАР НА БЪЛГАРИЯ ОТ 1400 ГОДИНИ, НА КОЙТО БЪЛГАРИТЕ ЗНАЯТ КЪДЕ Е ГРОБА..... ТОВА ВЕЧЕ Е ВЪЗРОДЕНА И ЦИВИЛИЗОВАН БЪЛГАРИЯ.... БЛАГОДАРИМ НА ЦАР ФЕРДИНАНД, ЧЕ НЕ Е ДОПУСНАЛ БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ 16 ТА РУСКА ДУПКА....... БОГ, ЦАР, ОТЕЧЕСТВО....!!

171

Дякона

преди 3 месеца

За чиста и свята република!

170

Анонимен

преди 3 месеца

Сега има възможност да се провери,чрез ДНК тест,дали Борис е син на Фердинант и дали Симеон е син на Борис.(Да се изясни,има ли семейна царска тайна на кобургите)Само тогава може да се твърдиче България е имала царе на третото царство.

169

Анонимен

преди 3 месеца

Защо ли зиври руски *** поСССРан, може би в България не е разбран? В парламента са отбор ДС ченгета: Буда, Куна, Болен, Дуди и Местан. На Русия те са клетва тежка дали, дори на КГБЕ България са обещали. Заплашва бляда Путейкин: Братушки, отново ще ви посетим с катюшки! Товаришч, камарад, веч сме в НАТО, а чичо Сам с бича робовладелски гърба ти шари и от болките ревеш, нас страх ни е, дано ни разбереш.

168

Анонимен

преди 3 месеца

В народния театър антибългарска пиеса, най-големия предател върнат, български попове на крака при най-големия българомразец вартоломей , американския посланник в АЕЦ козлудуй, да изреждам ли още, това е от рази седмица само

167

до

преди 3 месеца

Делян Пеевски ли предлагаш?

166

Край

преди 3 месеца

Звездичките отдолу да се четат като гей.

165

6

преди 3 месеца

А Паметникът на Съветската армия не е ли история,Сими!?

164

Анонимен

преди 3 месеца

От Фердо катастрофаджията и Симо комарджията прокопсия не сме видели .

163

Анонимен

преди 3 месеца

В Чечня и в Грузия, сега и в Крим в Русия комунизъм нов ще съградим. С тръбопровод Европа ще прекосим и канчето ребята умело да въртим, чрез газ и нефт Запада ще съкрушим. Патриарх московски панахида дава, божества Ленин, Сталин споменава. Андропв, Черненко ръци арсеник, Елцин бил алкохолик, Путянкин велик. Кремълски камбани на умряло бият, кучетата рублажийски злобно вият. При турския султан се Путянкин жалини" До Черното Море тръбите ми железни, захвърлени накуп въздишат празни.

162

Анонимен

преди 3 месеца

на вас плебей ви трябва истински българин за цар ! тогава ще плачете за Фердинанд , даже и венци ще му слагате ....

161

Анонимен

преди 3 месеца

В Чечня и в Грузия, сега и в Крим в Русия комунизъм нов ще съградим. С тръбопровод Европа ще прекосим и канчето ребята умело да въртим, чрез газ и нефт Запада ще съкрушим. Патриарх московски панахида дава, божества Ленин, Сталин споменава. Андропв, Черненко ръси арсеник, Елцин бил алкохолик, Пyтя велик. Кремълски камбани на умряло бият, кучетата рублажийски злобно вият. При турския султан се *** жалини" До Черното Море тръбите ми железни, захвърлени накуп въздишат празни.

160

Рендето

преди 3 месеца

Симеончо, баща ти ненавиждаше дядо ти Фердинанд и това също е История!!!

159

Анонимен

преди 3 месеца

Поне 22 век няма да загубим - просто няма да ни има като нация вече.Както се казва от дето дошло там и отишло, та нали пъпа ни е хвърлен в Берлин.Явно сме им дадени на концесия с леки прекъсвания ТБД се влачи от Берлин.Та без руско турската война изцяло манипулирана от Бисмарк вие нима смятате. че това племенце дето вика на Доган голям политик щеше да има нещо повече от екзархия и новини на български по турската телевизия.Моля ви се.

158

Анонимен

преди 3 месеца

то връщане на най големия предател в новат българска история е поредна плюнка в лицето на българския народ и явен знак, че се работи да бъде заличен

157

Край

преди 3 месеца

Този човек пречупи порива на българите към национално обединение. Стотици хиляди българи дадоха живота си за него, а този ги пропиля заради личните си амбиции и материално благополучие. Сега оставиа да върнете тук мършата и на Сюлейман паша и на него ще има има кой да му носи китки като *** блюдолизци събрани да посрещнат тази на фердинанд. С този акт се изгавриха с паметта на загиналите във войнишкото възстание над 400 български войници. Анатема и позор на този и днешната пасмина.

156

Симеончо

преди 3 месеца

И аз искам тленните останки от дядо ми да ги занесат на карибските острови с почести на гвардейци,топове,солюти и сто венеца.гадняри мръсни.използва ти да си премиер и доограбихте България.

155

Анонимен

преди 3 месеца

И него ще взривят .. за разлиак от татко ти, дядя ти НИКОЙ не го харесва.

154

Анонимен

преди 3 месеца

Те не са български царе..те пграбоха България..защото са АнглСаксони

153

историческа прокоба

преди 3 месеца

Заради Фердинанд сме загубили 20 век, а 21 век почна с идването на внука, май загубихме и 21 век.